Тренировки в домашни условия - 89

• 70 716
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Свети, за възхищение, че изобщо намираш време за себе си с първокласник и бебона! Hug
Аник и аз си я спомням, дано чете от време на време.
Моите 10 кг важат само за фикса и то за силовите. За други тренировки и аз карам на твоя принцип, че е важно да тренирам и да изграждам издръжливост постепенно. Peace

# 271
Алина, изглеждаш много добре. Не знам защо, но ми харесваш повече миналата година. Има ли някаква разлика в кг или сантиметри? Аз като чели виждам в областта на корема.

Днес отчитам отново мускулна треска, но по - лека от вчера. Отминава.
25 мин. ден 3 от 90 дневното предизвикателство, ниво 3 /не ми хареса особено - скучно ми беше и не ме натовари/
10 мин. https://fitnesinstruktor.com/rumitka-37/  /това беше добре, но замених 1 - 2 упражнения. Ако се повтори 3 пъти сигурно ще е много ефикасно. Правих с кръгли ластици, че други нямам. Много ми харесва да тренирам с ластици./
10 мин. кростренажор, степен 6

Това за днес.

# 272
За днес това https://fitnesinstruktor.com/rumitka-29/ четири пъти. Кристи, да, Румитките са друго нещо. Допада ми обаче  схемата по-нискоинтензивни тренировки и после тичане и много ходене.  След малко разходка с кучето.
Джери, на мен също ми се ходи в Лозенската планина. Ако измислиш нещо, обади се. Аз без да искам май ви добавих с Любчето във ФБ групата. Реших, че сте поискали членство, а сякаш излизате отстрани като предложени членове. Малко съм зле с ФБ.
Алина, страхотна си. Много женствена.

# 273
  • 1st floor
Аз съм развяла бялото знаме и вече трети ден ще съм без тренировки (ако и днес не успея да си вдигна Д-то). Последните две седмици от БР ми разказаха играта, отделно и в работата е някаква лудница от сутрин до вечер. Crazy Crazy Crazy Нямам никакви планове с какво да продължа, това допълнително ми усложнява нещата. Не знам до края на седмицата какво ще правя, но ако започвам нова програма, ще е от понеделник. Аз съм гадна праволинейна Дева и по друг начин не мога! hahaha С яденето прекалявам супер много и вече усещам как дънките ме стягат. Crossing Arms

Ходи ми се и на мен на планина, но почивам само в делнични дни тия две седмици. Иначе съм хвърлила око на една платена екскурзия с водач до Урдините езера на 07,10. Там няма маркировка и така и не се навих да отида сама, за да не се затрия някъде из Рила. Ако има желаещи, да свиркат. Grinning С Cross Travel -50лв. Отдавна ги следя във фейса, но предупреждавам, че нямам преки отзиви за тях. Всъщност аз никога не съм ходила на планина с организирана група. Laughing

И Алина, и Свети изглеждат страхотно! Peace

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 09:01 от НеПоКоРнА

# 274
Алина, страхотно изглеждаш Flowers Hibiscus

Аманда, ми да ходим на Лозенската, ще се разберем Grinning А, много добре, че си ме добавила в групата, сега я чета!

Тичах 30 минути в НСА. Сега първо обезкосмявам, после опаковам дрехи (нали се сещате, че имам котета).
Ям като качество много добре протеин+зеленчук, плодове. Но количеството ... Rolling Eyes

# 275
О, планина Heart Eyes
Нямам си наблизо и само завиждам неблагородно, това дали важи за всички живеещи на морето Grinning

Днес тренировката в залата ми дойде лекичка, 30сек движение и 30сек замръзваш в точката на напрежение. Само спайдър лицевите ме озориха, че бяха по минута на крак. Следобяд докато децата са на карате мисля да отскоча до стадиона за едно кросче, времето е страхотно днес!

# 276
Да кажа, че втори ден съм без тренировки заради МЦ. Болки и отпадналост... Който не вярва в неразположенията, причинявани от това чудо си е за завиждане. Отделно, мен ме наляга умората около две седмици преди да ми дойде. Бонус- болки в кръста, бъбреците, гърдите, напрежение в яйчниците. Цяло геройство си е, че последните 10 дни въпреки всички тези екстри тренирах, без да търся /и да намеря! най- вече/ оправдание колко съм зле, как нямам пауър, как не ми е до това и т.н. До голяма степен го отдавам и на храненето ми през това време- НВВМ. Ако този начин на хранене ме избави и от симптомите ПРЕДИ паметните дни, няма и да помисля да се му изневерявам. Обещано!

# 277
Привет, вчера се прибрах късно и бях без тренировка, днес по план ФБ 13 - https://www.fitnessblender.com/videos/freeze-and-squeeze-bodywei … workout-challenge - чудесна тренировка.
Тили, и аз бях така. Без особени болки ПМС, но 2 дни болки и отпадналост - нищо не ми помага. Аз също завиждам за дамите, които не ни разбират. Но не съм доволна колко слаб е станал цикъла ми, не знам на какво може да се дължи освен на ниските В.
"Тичам" да готвя руло Стефани.

# 278
Алина, Свети, страхотни сте! bouquet

Не видях разлика между снимките на Алина, да си призная. И на двете еднакво супер ми се видя.

Отчитам 10км в парка. Вчера 90мин бокс.

Някога и аз имах зверски ПМС, но след първото раждане се родих!  Laughing Всичко свърши. Дано и на вас да ви се случи.  Peace

# 279
Ни първо, ни второ помогнаха Laughing Между тях не знам, че не стигнах до там! Кърменето НЕ предпазва от бременност ако някой има илюзии Stuck Out Tongue Winking Eye

ВМ НВХ помогна в това отношение, както и за кожата, за съня, обаче бях трагедия с тонуса като мина повече от месец. Няколко пъти пробвах и все същия резултат. Сега ще пробвам по-либерално с въглехидратите, да видим.

Добавям и час аеробика следобед Simple Smile

# 280
  • Пловдив
30' велоергометър, от които 15' с гирички, ама от по 1 кг. правех разни нещица. Не натоварих ръцете особено, но доста по-трудно ми се видя въртенето.
свет , страхотна си и бременна беше пак супер. Намерила си твоя начин, изглеждаш върховно!!!
Амандичка , благодаря, няма лошо. За сега няма какво да Отчитам по-сериозно, но о се надявам натам да има.
За ПМС мълча неразбиращо Grinning и пожелавам всички неразположения да ви оставят Simple Smile.
Утре ще видя какво ще правя и въобще как ще се справям от другата седмица. Като се отказах от фитнеса, че и за него време няма, не знам, децата ще ме ангажират по цял ден, а сутрин вече не мога да тренирам, а и ще трябва да тръгваме цялото семейство по тъмно, тааа няма да стане. Ще видим, междувременно ще гледам да редуване кардиони силови, колкото мога и така.
Весела вечер!

# 281
Днес отчитам:

20 мин. ден 4 от 90 дневното предизвикателство - По желание беше да направим едната 10-минутна два пъти, но на мен не ми хареса особено. Беше от отегчителните, та не я направиих. На нейно място направих друга от румитките.
20 мин. https://fitnesinstruktor.com/rumitka-33/ - или 2 кръга. МНОГО ми хареса! Препоръчвам на онези от вас, които харесват тренировки с ластици.
Три дни подред съм на 19-20 грама въглехидрат. Чувството е прекрасно без млечни - липсват ми, но известно време без тях ще карам.

# 282
За вчера 30мин плуване,беше ми много приятно и можрх още толкова да навъртя ,нооо ффемилито нервничеше  ,че е станало 10 часа,духало вятър и искали да си ходят  Whistling Ядох отново в прозорец от 12 до 6:30 -месо и зеленчуци и към 9часа чепка грозде преди плуването.След обяд на едно кафе си поръчах ананасова лимонада  newsm78 и някакво като фрапе .обаче с лед и нещо др какао -макао кой знае какви боклуци-зверски ми се поду корема  #Crazy толкова,че после като плувах ми беше дискомфиртно да дишам и спирах да си "взимам въздух"  Whistling

# 283
  • Бургас
Здравейте,
Отчет за тази седмица - някакъв хибрид от P90x3
понеделник - ММХ - кардио с движения от бойните изкуства. Много исках да пробвам нещо подобно, но май съм много зле откъм движенията с ръце, никакви бойни удари не ми се отдават. Тренирала съм художествена гимастика едно време и явно като цяло по-грациозни движения.
вторник - Total synergetics - функционална тренировка за цяло тяло. Приятна, без да вади душата.
сряда - трябваше йога да правя, но не можах да се събудя  Sleeping
четвъртък - Incinator - за горна част, силова + много вариации на лицеви. Чудесно ми дойде, ръцете ми са зажадняли за гирички, половин година и нагоре ги пазя  Hands Muscle
За утре, ако сваря преди лудницата около 15.09, мисля да направя Warrior - че ми е много приятна и позната поне, за разлика от горните.
Другата седмица вече покрай учениците ще видим кога ще трябва да ставам, че да сварвам за всичко.

leia2015 - и аз се чувствам по-добре, като почти изключа млечните. Не ги спирам тотално, но вече се отнасям доста по-внимателно към консумацията им.
Deziderata - и аз се чудя, за добро или лошо, никаква промяна не виждам Simple Smile  Нямам някакви сериозни амбиции относно визия, гледам да не изпускам юздите, че ударих 40 те. Освен това при по-малко кг в горната част ставам на скелет, грозна работа, да не говорим, че си изгубих и гърдите някъде по пътя Smiley

Хубав ден!

# 284
Прекрасни, чета ви но не мога да се добера да пиша.
До тук за седмицата имам ден с йога и
12.9 Chalene Johnson PiYo Sweat
14.9 Exercise TV 10 lb Slimdown Upper Core 40min.
Скромно, но толкова. Опитвам се да не се предавам, но времето тук ми действа ужасно. От началото на септември вали всеки ден... Sad
Мисля че започвам да разбирам напълно Бобченка.

Зизу, благодаря ти че ми даде идея с твоето руло Стефани Simple Smile Гуш!

Общи условия

Активация на акаунт