Тренировки в домашни условия - 89

• 70 720
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас

Мисля че започвам да разбирам напълно Бобченка.

а тя как е? 

# 286
  • 1st floor
За днес отчитам 40 MINUTE TOTAL BODY на Джаки с пет кг, за едно от упражненията с 10, а в последния кръг за горна част вкарах и на два пъти трите килограма, че вече не си чувствах ръцете. Само силови, без кардио! Heart Eyes Утре мисля или някакво кардио, или почивка и в неделя пак ще повторя Джаки. Много я харесвам тази тренировка, а я бях забравила. Grinning Дано до понеделник съм решила какво и как, защото явно без план не мога - за тази седмица това ми е първата тренировка. Embarassed Embarassed Embarassed

# 287
Днес отчитам ден 5ти от 90 - дневното предизвикателство на Руми. Не ми хареса тренировката изобщо. Добавих и 20 минути кростренажор. Не ми се тренираше друго, а и нямах време да се ровя и да търся нещо.
Бавно и славно мина първата ми седмица с Руми. Не се отказах, въпреки че съм отегчена, но пък никога не е късно. От всички 5 дни ми е харесал само ден 2ри. Anguished Здраве да е!
Хубав уикенд ви желая!

# 288
Днес 40 мин пилатес вкъщи.  Simple Smile

# 289
За днес план 14 от ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/cardio-kickboxing-and-core … kdown-your-stress
Нещо не можах да се натоваря, но пък се раздвижих. Явно тези кикове не ги правя като хората, много са ми смешни.
Бях на зъболекар и цяла вечер ме дразни коронката, която ми сложиха. Не мога да спра да я мисля...
Би Hug

# 290
Вчера го писах почивен, много добре ми се отрази!
Днес час тренировки със собствено тегло с помощта на степ и упражнения за гърди, гръб и ръце с 5кг гири. Вечерта час ТРХ, не бях правила от доста отдавна, някои от упражненията дори не ги изкарах докрай, но усетих чудесно натоварване на всяко мускулче, много се изкефих Heart Eyes

# 291
Днес час тренировки със собствено тегло с помощта на степ
Може ли линк към това, което си правила? Кардиото от БР ми идва скучно и леко, та ми се ще да го заменя с нещо утре.

# 292
Нямам линк, че в залата ги правих, даже степа си замъкнах там, защото техните се пързалят и си карам с моя Grinning В понеделник сутринта ще ходя и ако искаш ще препиша точно реда на упражненията и ще ги пусна тук. Агента знае, че съм голям фен на степа, тя също може да удари едно рамо за програма мисля Kissing Heart

# 293
  • София
Записвам се в темата с един генерален въпрос, който ме мъчи от години и на който все още нямам отговор. А именно, възможно ли е със спорт да се отслабне в коремната област?
Сега видях снимка на една съфорумка в друга тема, висока 165, тежи 69кг, а няма никакъв корем. Аз съм 175/62кг, а в корема съм все едно тежа 80. Знам, че това се нарича skinny fat. Последния месец свалих 3кг с диета с 3 см надолу в талията и корема, но все още има много сланина. Талия-корем-ханш в момента са 75-100-100. Костната ми структура е много слаба - китка 14.5, ключици, глезени и колене кокалести. Трябва да стана 55кг, за да се види някакъв резултат, но аз не искам да отслабвам толкова. Според калкулаторите нормалното ми тегло е 60-62кг.

По отношение на спорта, обичам движението, ходя 10хил крачки всеки ден - реално или на крос-тренажор. През ден правя HIIT + упражнения за ръце и крака. Пробвала съм бавно кардио по 60мин - никакъв ефект за отслабване. После HIIT-пак без ефект. Коремни преси не правя, имам чувството, че ако тренирам неправилно и ще ми нарастнат мускулите. Всъщност коремните ми мускули са много здрави - като натисна, под слоя мазнина има солидна мускулатура.
Искам да пробвам със силови тренировки, но ми липсва вярата, че ще има ефекта, които търся. Иначе в момента съм доволна от двигателния си режим - носи ми тонус и настроение, поддържа ми мускулите.

Някакви идеи и реален опит?

# 294
След месец и половина нетрениране се завръщам ударно с канго джъмпс. За пръв път ходя на такова нещо, но много ми хареса, та в неделя пак. Очаквах да съм извън форма, но устисках до края  Grinning очаквам обаче зверска МТ, та утре сигурно пак няма да тренирам от изоставения БШ, а и имам много за подреждане и чистене след ремонта. Ама каквото такова. Дано си наритам гъза скоро, че взе да ми личи плюскането и липсата на тренировки. Cry

# 295
Нямам линк, че в залата ги правих, даже степа си замъкнах там, защото техните се пързалят и си карам с моя Grinning В понеделник сутринта ще ходя и ако искаш ще препиша точно реда на упражненията и ще ги пусна тук. Агента знае, че съм голям фен на степа, тя също може да удари едно рамо за програма мисля Kissing Heart
Не се занимавай Hug Аз имам едни линкове от нея Grinning

Luna*, аз знам, че там се чисти само с много стриктно хранене. След раждането бях с диастаза, която едва затворих и все още съм като бременна в трети месец (поне), въпреки че тренирам всеки ден (върнах се в залата 40 дни след секциото и почти не съм спирала). С храната обаче се омазвам редовно и сега просто чакам да забременея наново, та като ще се мъча, да съм приключила с ражданията Joy

# 296
  • 1st floor
От вчерашната кръгова имам МТ почти навсякъде. Не жестока, но добре усещаща се! Laughing Днес - кардио от БР втора фаза. Добре ме раздвижи без да ме затормозява.

# 297
Записвам се в темата с един генерален въпрос, който ме мъчи от години и на който все още нямам отговор. А именно, възможно ли е със спорт да се отслабне в коремната област?

По отношение на спорта, обичам движението, ходя 10хил крачки всеки ден - реално или на крос-тренажор. През ден правя HIIT + упражнения за ръце и крака. Пробвала съм бавно кардио по 60мин - никакъв ефект за отслабване. После HIIT-пак без ефект. Коремни преси не правя, имам чувството, че ако тренирам неправилно и ще ми нарастнат мускулите. Всъщност коремните ми мускули са много здрави - като натисна, под слоя мазнина има солидна мускулатура.
Искам да пробвам със силови тренировки, но ми липсва вярата, че ще има ефекта, които търся. Иначе в момента съм доволна от двигателния си режим - носи ми тонус и настроение, поддържа ми мускулите.

Някакви идеи и реален опит?

Добре дошла! Казват, че корема се прави в кухнята. И е вярно. В храненето е ключа от палатката. От коремни няма да ти нарастнат мускулите, не бой се. Пробвай силови, или програма от първа страница. Ефект има.

Плосък корем най-бързо се получава с нисковъглехидратно хранене или БВД. Някои отслабват в корема с тичане, но са обикновено мъже. Или при спиране на газираното. Намери какво те спъва и го премахни изцяло. Кажи сега какво ядеш. Laughing

# 298
  • София
Благодаря ви момичета Flowers Hibiscus

Храненето ми е въглехидратно - зърнени храни, много зеленчуци, малко млечни, мазнини и ядки. Нещо като средиземноморската диета, но без виното Wine Glass
Понеже последните години качвам по няколко кг на година, спазвам диета - Зоната, която е ниско-въглехидратна. Свалям по 1см на кг. Чела съм как някои свалят по 2-3см на кг, но при мен никога не е било.

Идеята ми беше за прословутото локално отслабване, което май никой не е успял да постигне.
Имам убеждението, че от коремните преси, които съм правила преди години, са ми се развили мускулите - т.е пораснали са, и като съм спряла около тях се е напрупала и сланина. Една приятелка е клякала с щанга като девойка и сега бедрата й изобщо не изглеждат добре, макар че е слаба и всичко друго й е перфектно. Може да греша, но това убеждение ме обезкуражава да спортувам различно, от това да ми кеф.

Четох малко по въпроса. Препоръчва се HIIT. Аз го правя на крос-тренажора, но сега ще го правя с редуване на упражнения. По принцип следвам ФБ, но снощи попаднах на  Rachael Attard - има сайт и канал в youtube. Започвам от днес.

Едно въпросче, по кое време на деня спортувате с цел отслабване. За удоволстие знам - по всяко време Grinning

# 299
Аз съм с бебе, така че не съм най-добрия пример, но обикновено към 3-4 следобед. Зависи кога успея да го помоля да заспи Joy

Общи условия

Активация на акаунт