Тренировки в домашни условия - 89

• 70 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
 Хора влизам за съвет за едни ластици -обръщам се най-вече към тези които са правили дупемания ,но не само-тези ластици ще ми свършат ли работа за тренировките  https://grabo.bg/fitnes-lastitzi-0b8dn

Вие кои бихте си купили тези https://rumitness.com/shop/komplekt-lastitsi-za-trenirovka-lek-sreden-i-truden/ или горните newsm78
 За вера 30мин плуване Peace

# 301
Аз имам и от двата вида. Едните са ми по-удобни, защото имат ръкохватки, но другите са по-универсални - можеш да ги връзваш или хващаш, където искаш. Въпрос на навик е, според мен.

# 302
  • София
И на мене този период ми е най-комфортен. Сутрин правя 15-20 мин раздвижване, но не ми е кеф да се натоварвам много.

# 303
Да, аз правех 30 минути преди работа, но с повече бях като скапана. Късно вечер пък съм изморена.

# 304
Аз пък с ония тахани омазах нещата, тюх, вече седмица изчистих храненето, ама трудно влязох отново във форма, да не говоря и от прекаляването с мазно какви болки си докарах във вените, аз си имам проблем там, ето вече ще ми е обица на ухота, че НВ-ВМХ е добро за мен, но най-добро е НВ-ПХ/или протеиново хранене  Grinning/ мазнините са в рамките на това, което е храната, добавям съвсем леко, при нужда. А когато не съм във форма не мога да тренирам, нямам стимул, пък и от напомпването на мускулите обиколките се вдигат и тонусът ми отива някъде под тревата  Laughing

Иначе съм повече от доволна, че май станаха два месеца съм плътно на режима, имах и доста отклонения, но стават все по-малко с времето, харесва ми този начин на хранене. Надявам се и да съм по-здрава и да ставам все по-здрава.

Свети, Алина, прекрасни сте момичета, на мен Алина ми се вижда може би с малко по-мускулести и изчистени крака втората година, ако трябва да се търси някаква разлика  Heart Eyes

Cristi, успех със забреняването и скоро диастазата да остане в миналото!

# 305
Diva, благодаря Heart

# 306
Момичета, аз не съм писала, но и от Понеделник не съм тренирала.
За тези от вас, които не са във ФБ групата - имам точка в юатката Wink Т.е.ще ставаме трима и вече не мога да тренирам както преди. Разбира се, прейалено е рано да се каже дали и че всичко е наред, но фактите са си факти Blush
Отмених и качването до Рилските, което планирахме за края на Септември, но МП каза, че на етапи си има изкачване там и сметнах, че не е удачно. Много ми се ходи на пустите Рилски, ама ще е друг път.
Намерила съм няколко линка за всяко от тримесичиетата и от днес почвам по-спокойни и леки тренировки с по-леки тежести и без подскоци...абе скучна работа, но поме се чуствам много добре за момента и лекарката каза, че мога да си тренирам, което много ме радва.Hands Muscle
Забравих да я питам за протеина обаче, мисля че беше препоръчителен за някои бременни дори...Thinking

Ако имате тренировки за жени с точка в корема, ще съм благодарна да споделите, както и всякакви съвети за тренировки в този период Hug

# 307
Честитооооооо Simple Smile На мен ми бяха назначили протеин от 20та седмица някъде. Засега не ти трябва, но няма и да навреди Simple Smile

# 308
  • Бургас
DivaOrhideq, честито  Hug безпроблемна и лека бременност ти желая и здраво бебче на финала. Тук някой момичета тренираха здраво по това време, но те имаха <дългогодишен стаж> с тренировките и... ако ти не се чувстваш физически подготвена едва ли сега е момента да се правиш на герой. Аз спортувах при втората бременност, но чак след четвъртия месец, че до тогава пиех хормони за задържане. Иначе в 6-тия месец бях тръгнала да качвам Мусала, но останах по пътя, че ме достраша да няма бебе с месторождение Мусала  Mr. Green  Та от 4 месец до края правих ето този пилатес https://www.youtube.com/watch?v=JUg8Gxk12Iw 10 мин упражнения, може да правиш и 2х10 или колкото се чувстваш комфортно.

Помня, че Би беше в отлична форма и тренираше през цялата бременност /други момичета също/, Те вероятно ще се включат с други предложения за тренировки.  

# 309
Christi, Яна, благодаря Blush
Аз тренирам от години, а последните няколко доста сериозно, така че не ме плаши това да тренирам, а по-скоро се интересувам какви са подходящите модификации относно тежести, продължителност и разнообразие Simple Smile

# 310
DivaOrhideq, каква прекрасна новина! Лекичка бременост и едно прекрасно бебче на финала Hug

Аз нямам опит с трениране с точица, започнах да спортувам на дърти години когато точиците тръгнаха на градина. Ако не се лъжа Румяна имаше разни съвети и програми, че нали и тя скоро мина по този път.

За днес половин час на пътеката и после още половин щастливо шляпане във водата, морето днес беше прекрасно!

# 311
HugЮхууу, Орхидейке, Честито. Страхотна новина. Надявам се да ти дадат добри съвети. Аз не мога да ти кажа от личен опит, но скоро кой знае, може и да ми потрябват и на мене тези съвети. Желая ти лека и спокойна бременност, ако трябва на разходки го удари вместо силови програми.

Отчет от мен, по план 15 от ФБ
- https://www.fitnessblender.com/videos/warm-up-workout-routine-ca … warm-up-exercises загрявак
- https://www.fitnessblender.com/videos/spartan-500-workout-round- … workout-challenge - Спартан
- https://www.fitnessblender.com/videos/pilates-infused-cool-down-and-stretch разтяжка
Самата тренировка си я модифицирах, както си исках. Аз избягвам многото подскоци, правих си мои си допълнителни неща и се натоварих приятно. За днес толкова. Спокойна нощ на всички.Hug Джери Confused Hug

# 312
ДиваОрхидия Hug Hug Hug Честито миличка!

Доколкото съм проверявала до 3 месец не се препоръчва "задъхване", т.е тренираш до там.

Има доста видеа най-вече с пилатес тренировки, ако ти допада е добър вариант. Във фитнес залата инструкторите отделно ще те насочат към отделните видове упражнения, подходящи за бременни, скоро срещнах дори чудесни примери в картинки за странични планкове, без да се натоварва пряко корема, някъде из форума беше, ама къде newsm78

И вече родилите момичета в темата имат думата  Heart Eyes

# 313
Честито на Дива Орхидея.
Като прясно минала през това / бебе е вече на 8 месеца/ , най ми допаднаха тренировките на Bodyfit by Amy.
В ютюб ги има тренировките.  Много готина мацка. Има тренировки и за след това.

# 314
ДиваОрхидея, честито bouquet Да ти е прекрасна бременността  Hug Аз не бих тренирала, но пък сигурно и затова качих по 30 килограма и в двете бременности Embarassed Просто много съм страхлива и ми е важно с бебето да излезем живи и здрави от родилния дом.
Луна, според мен може да се свали във всички области. Ако ти имаш да сваляш само корем, то при постоянно трениране със сигурност ще видиш резултат. Аз имах, а и имам да свалям още доста навсякъде, но дори и без сериозни ограничения в храненето успях да поизчистя корема.
За оня ден тренировката на Руми с ластици. Аз имам ластик тип лента, но не съм правила Дупемания и не знам дали е подходяща. За вчера само разходки с кучето и малко тичане. Днес една 20 минутна тренировка от Фб за цяло тяло с гири и шест километра тичане.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 05:55 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт