Тренировки в домашни условия - 89

• 70 751
  • 748
  •   1
Отговори
# 375

DiDi§, в центъра, около Ален мак. Има много хубави, ама кой в Еленово, кой в края на града към ЮУ.  Аз няма да имам това време да ходя 15-20 минути до фитнеса и да се връщам за толкова + тренировката. Нямам претенции за лъскавина, да има необходимите основни уреди.

# 376
Този до Хиполенд не ти ли е удобен?
Нов, голям, евтин, не чакаш за уреди. Не съм била там, но отзивите са много добри. 

# 377
Дами, има ли някакви специални упражнения, които са подходящи при травма в ръката? Или съвети за възстановяване от контузии? Изглежда само мазането с гел няма да помогне Rolling Eyes Проблемната зона е дланта(Hand).

# 378
Джери, близо до Ален Мак е фитнес Централ. В подлеза под театъра, във вътрешния ъгъл. Не съм ходила отдавна и не съм сигурна какво е положението и дали ги има още, но можеш да провериш  Simple Smile

# 379

DiDi§, мерси! Питах къде е Хиполенд (че от 30 години не съм живяла в Благоевград), устройва ме!

z.2012, мерси! Идеален ми е! Нещо по телефона не се свързах с тях, но на място ще проверявам!

Само да видя на смени ли ще работя, на редовна ли ще съм.  Само фитнеси ми в главата Blush

Балкай, пробвай и с диклак, помага и за такива травми. Но  по-добре не диклак, че много дразни стомаха, а диклопрам. Иначе за упражнения не се сещам.

Към 8 ще се замъквам до фитнеса, да видим какво ще правя там. Нещо, сега като напускам, нямам желание за нищо.

# 380
Дами, има ли някакви специални упражнения, които са подходящи при травма в ръката? Или съвети за възстановяване от контузии? Изглежда само мазането с гел няма да помогне Rolling Eyes Проблемната зона е дланта(Hand).

Иди на тейпинг да ти я залепят. Много помага, поне на мен, де. Peace

# 381
А какво е това тейпинг и къде мога да отида? Blush

# 382
А какво е това тейпинг и къде мога да отида? Blush

Ивет Лалова ми излезе на чешката страница на Уикипедия. Heart Eyes
https://cs.wikipedia.org/wiki/Tejpov%C3%A1n%C3%AD

Всичко могат да ти залепят, виж по местоживеене къде ти е най-близо. Предполагам, че и на български е тейпинг/кинезио тейпинг.

На руски:
http://fysiotape.su/kinesio-tape-benefits/

# 383
Мисля да отида във фитнес центъра да попитам какво се прави при травми. Може да ми помогнат Rolling Eyes

# 384
При травма се ходи първо на лекар, не на фитнес.

# 385
Бях вече там. Правиха ми снимки и нямам нищо счупено. Изписаха ми мазило и казаха, че трябва да мине до края на седмицата, но засега ефект йок. Явно само то не е достатъчно.

# 386
  • София
Аз не се отчитам, защото всеки ден правя едно и също. Не успях да си намеря готова програма - или са ми скучни или дразнещи. Затова си харесах 10 упражения и ги правя всеки ден по 30мин общо тренировъчно време. Пускам си музика от youtube - всеки ден различна, и така нямам усещане за монотонност. Освен това и ходя по няколко км.

Обаче получавам мускулна треска - напрежение, тежест и слаба болка в бедрата. Не е от сега, от няколко месеца е. Странно е, защото бедрените ми мускули са много тренирани, а и не мога да кажа, че претренирам. Мисля си, че поради някакъв биохимичен процес, дори и слабо натоварване води до отделяне на млечна киселина. Може би някакво вещество, което ми липсва в храната Thinking (къде е почесващото се по главата човече?)

Имате ли някакви идеи?

# 387
  • София
Здравейте,

За тези, които тренират в Кристин - има ли някаква структурирана програма, която следвате или поне последователност на тренировките?
Аз съм в последните две седмици на  БР и бих искала да продължа с нещо подобно на Кристин, но и искам да имам конкретна програма за следване, а да не карам хаотично.

Благодаря!

# 388
 Аз днес тренирах от незнам колко дни-абс от фикса и плуване -40мин Peace

# 389

Имате ли някакви идеи?

Магнезий пиеш ли?

Днес ми домъчня за Шон и си направих една Гама за Цяло Тяло и още за трицепс допълнителни, че ми е слабо място.
Изядох всички ядки на света, ама карай. Иначе храната беше като по учебник- 2 яйца за закуска, домати с риба за обяд, домати с друга риба за вечеря....и ядки за снак като за световно. Здраве да е.
Вчера 8км в парка.

Общи условия

Активация на акаунт