Тренировки в домашни условия - 89

• 70 676
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!

Мария, много яко си тренирала вчера, супер!

И на мен вчера ми се получи деня- двойна бокс, след това 10км в парка. Сдобих се и с нова пудовка-12кг. Най-сетне. Борбата за краката ще е безмилостно жестока!
Сега остава да вместя пудовката в графика. За суингове ми е идеална.

Започнах отначало Whole30 в понеделник, този път съвсем стриктно и без соя. Храня се по 4-5 пъти на ден, вкусно ми е, психически ми е благо на душата и не мра от глад. Много е хубаво! Heart Eyes
Седя си на същите кила, но виждам промяна вече в коремния пояс. Нищо от позволените храни не ме подува, или създава дискомфорт.

За днес по график имам дълго бягане, утре регенерация. Може би следобяд да ми е силовата....Няма друг начин.
Хубав уикенд на всички! Hug bouquet

# 421
След дълга почивка реших да си продължа БШ( на 6-та седмица съм) и се сдобих със зверска мускулна треска на цялото тяло. Което пък не ме спря вчера да отида на Канго джъмпс Simple Smile Днес продължавам с Triumph-a

# 422
  • 1st floor
Вчера замених кардиото с разходка до Ком, днес отчитам Dirty 30  Heart Eyes!

# 423
Aз вчера разпуснах малко,след натопорчена седмица-качих доста въглехидратите-мусака,препечени хлебчета,домашен хумус chef двойна доза магнезий,БЦАА  и цял ден на дивана под юрганчето с книжка и сериалче (да не ви подвежда умалителното-гледам само яки криминални  Mr. Green ) вечерта направих една лежерна тренировчица малко пилатес и малко интервали на велото и към 11-12 заспах -добре се възстанових,свежарка  съм днес! Ще едитна после с тренировка -колебая се м/у дупемания 2 и black fire пфффф Whistling тоа туткане и колебаене коя тренировка и кога ми изяжда главата,ако по малко мислех и я започвах нямаше да имам грешка хаха Joy

# 424
   Здравейте милички, когато мога ви чета.
    Да се отчета, че от уж стриктното спазване на НВ-ВМХ си докарах прекрасен, супер релефен целулит  Laughing, не че го нямах и запек, какъвто не съм имала през живота си. Та поразмърдах си малко сивото вещество, попрочетох и коригирах някои неща, защото иначе ползите от това да не изпитваш глад, да не наддаваш дълго време, нещо което направо вече не ми е познато, на няколко пъти попрекалих с въглехидратни изкушения и това изобщо не ми се отрази...и разни други. Откъм тренировки-малко попрекъснах, там засега нямам какво да отчитам. От новата седмица ще ги възобновя.
   Другото интересно от днес спрях така обичаното от мен прясно мляко, не че не го обичам още, но не знам нещо ми стана и реших да си пия кафето чисто, това сигурно от много мислене напоследък върху + и - на режима Laughing За днес съм на печена тиква, без захар и 3 яйца. Иначе сериозно, мисля че прекалявах с количеството на животинската храна за сметка на зеленчуците, за плодове изобщо не ми се ядат.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 14:29 от !Diva!

# 425
  • София
Аз продължавам с Кристин.В краката няма промяна , но в дупето има Simple Smile. И на мен ми се иска да следвам програма , но освен БР до сега друго не съм харесала.

# 426
Привет Simple Smile В  период съм на много работа и напоследък ми остава време само за Румитките. Понякога успявам да ги направя по четири пъти, но друг път минавам с по две или три повторения. Последните два дни съм по 10-12 часа на работа и даже и кучето не разхождах аз, а мъжът ми и децата.  
Иначе храната не е много- предимно по един-два банана  и  стотина грама ядки през деня, а вечер, ако не съм супер уморена - пържола  или бобови със салата. Та не съм качила въпреки оскъдното трениране, дори кантарът е надолу.
Дива, аз също като съм на НВ-ВМХ залитам повече на яйца, месо и забравям за зеленчуците. Тъй като животинските протеини и мазнини засищат сами по себе си, понякога ме домързява да правя салата. Чак запек не съм си докарвала, но не ме радва консистенцията Laughing, когато се храня така. Трябват си фибри...
Непо, браво за Ком!

# 427
Странно-аз с БМ излекувах и запека и цлулита ми значително намаля  newsm78,но има едно златно правило,което препъва каруцата,ако с увеличат въглехидратит са намалят мазнините Peace

# 428
Amanda, същата работа-яйцата и месото засищат, и не от друго от мързел или от бързане хапвах малко зеленчуци, явно не бива така.
No_frame bitch, много се хвалят хората, които са на режима-оздравяват, отслабват, та и аз си викам, че нещо не са ми в ред я количествата, я пропорциите, Grinning но за фибрите си трябват да, или поне при мен.
Мария,респектират ме броя и продължителността на твоите тренировки, браво!

# 429
Моето на човек без работа Дива Grinning

Наистина много ми лиспваха тренировките, три месеца се събраха, по всяка вероятност ще забавя темпото, когато ММ се прибере след месец. Децата тази година са на целодневно училище и затова имам толкова време за забавления.

От ВМ-НВХ свалих кг, сантиметри, целулита изчезна почти напълно, кожата ми се избистри, сънят ми стана пълноцене, приема на магнезий компенсираше проблема с липсата на фибри. Не усещах глад, всичко супер, само дето след месец изведнъж започна да не ми стига сила, изкарах още малко така и станах съвсем на парцал. Накрая пак въведох въглехидрати. Няколко пъти пробвах, все същия дефект се получаваше при мен.

И днес го броих почивен, ако така може да се нарече пренареждането на гардеробите и подреждането на дървата. Утре сутрин с пълни сили на въртележката Hands Raised Hands

# 430
Привет от Благоевград!

Снощи подредих всичко вече (ако се смята, че повечето бяха екипи за фитнес и маратонки, маратонки...Hushed)
Сутринта кардиото го искарах в търсене на конвекторна печка и възглавница по хипермаркетите.
После ме зачовърка да видя най-луксозния фитнес в региона. Ми тежестите на уредите в либри и най-вече няма топла вода. Едвам го накарах инструктора от някъде да ми измъкне 5 и 6 кг гири, скрити били, заключени чак. Стига ми толкоз на тоз фитнес.

Подремнах му и сега навъртях 6 км по една пешеходна алея до един парк извън града.

От утре да видим как ще се почва работата, как ще се разпределя времето. Че в тази компания се и бачкало Smile

# 431
Ох, бе Джери, зачовърка ме сега кой фитнес си посетила.😶😁

# 432
Май  Golden gym. Към общежитията. Този в подлеза на театъра го няма.
Легнала съм и не ми се става до лаптопа да видя точно фитнеса.

# 433
Ама като не слушаш.  Казах ти аз къде да отидеш. 😉😗

# 434
Там си мислих, че ми е по-далеко.
Слушам, утре съм там💓

24 минути корем от Фитнесблендер. Трябва да ставам по-рано!

Седя на спирката за работа и питам - От тук ли тръгва автобусът за Самоков. Ще ми се натам, не към Дупница😛

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 08:11 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт