Тренировки в домашни условия - 89

• 70 662
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • 1st floor
Total Body Cardio Fix за днес. Вчера съм навъртяла 13 километра по МОЛ-ове и в Декатлон! Crazy Търсихме зимни дрешки на дребния и на ММ (последният се оказа доста суетен  Mr. Green и повечето вървене беше заради него).

# 436
Да са ни живи, здрави и поспаливи бебетата в темата, и майки те им и те!
(пък да вземат и да ни ги покажат! ние ще им спестим колко ужасно се променят само за няколко години,  гадините, или поне моите Wink

Октомври е, връщам се в редиците на трениращите (почти) редовно и (почти) по програма! Имам още час да измисля с какво да почна...
Скрит текст:
... след доста мързеливо, горещо и угояващо лято в София имах нужда първо и основно от диета, а при мен всичко по-интензивно довежда до страховит апетит. Имам да чистя още 1.5-2 бг кила, та ще го карам полека в началото...
1/69 - Yin Yoga 60 min
2/69 - 55 min кростренажор

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 13:19 от Agent Provocateur

# 437
Днес кросфит за час и аеробика за половин след това. Прави ми се нещо щуро от старите архиви, като Тае-бото на Били Бланкс Stuck Out Tongue Winking Eye или онази за танцуване Pump it up, не че не оплитах краката на нея! За утре обаче съм планувала пудовката на Боб Харпър!

Децата милите и те днес са размазани, целодневно училище със спортен празник прекаран в игри и състезания. След малко са на карате! Наистина не знам кога порастнаха толкова!

# 438
Евалата, Агент, разписа се!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И в "чистенето" не си сама, да знаеш!  Laughing
Аз от днес съм отново с Румяна- има програма, подходяща не само за прецакани колене, но и щадяща кръста, а последните седмици имах проблеми точно с второто.
Днес съм отличничка- Румяна долна част, след това виняса с акцент корем, близо час обикаляне из паркове в лошо време /любимо/.
Скрит текст:
Преди малко хапнах прекрасна тиквена крем супа с кокосово мляко, наситних вътре две варени яйца, за разкош две лъжици котидж сирене и две кисели краставички. Манджа с грозде сиреч.  Crazy Ями ями даун май тами.  Laughing

# 439
  • 1st floor
Агент, добре завърнала се в темата! Hug

И в "чистенето" не си сама, да знаеш!  Laughing

Оф, аман от това чистене, няма край! Все остава нещо за "забърсване"! Mr. Green И аз съм в кюпа!

Допивам си кафето и отивам да метна горната част на Фикс-а. Отчитам и осем дена без захар! bowuu Не било толкова трудно, като почнеш сериозно.

# 440
Не искам да виждам опакован, разопакован багаж повече, не искам да чистя а новото, а старото жилище. Демек и аз с вас и буквално  и преносно Mask Преносното е шкембе и баджаци. Сланина.

Да, вчера, след работа, ще правя още нещо. Аз бях парцал. Изпих една бира,  взех си ядене от един ресторант и у леглото.
20 минути тичане в парка и центъра до сега.
Довечера май ще е същото като вчера вечер Blush

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 08:48 от Jerry F

# 441
  • Бургас
Здравейте,
Тези дни много слабо при мен :
петък CVX от P90x3 /много си я харесвам, порядъчно ме изпотява без да се тормозя прекалено/
Събота и неделя- почивам си по принцоп, няма кога да вместя тренировка, а ми се иска поне една разтоварваща/
Понеделник - цяла нощ не спах заради детето, беше болно и сутринта не можах да отлепя
Вторник - та отложих за днес старта на 21 DFX /правих го последно пролетта на 2015/. Нооо, оказа се, че са го премахнали по искане на автора от руската група и хич нямах време да ровя .
Направих едно Tone and shred на Jillian Michaels, по-скоро на една от асистентките и. Хич не ми хареса, много малко повторения, едно такова недовършено ми дойде.

Междувременно се зачудих за 21 days metashred, мисля че Агента я прави. Агент, може ли да ми я сравниш с някоя на Тони, Джилиън, фиксовете...?

# 442
Междувременно се зачудих за 21 days metashred, мисля че Агента я прави. Агент, може ли да ми я сравниш с някоя на Тони, Джилиън, фиксовете...?
Тц, не съм била аз с този Меташред! Но пък имам 21DFX и мога да ти го кача някъде, ако го искаш (в момента местя 4 ТЕРАбайта инфо из хардовете си, че ъпгрейдвам декстопа, та няма да съм много експедитивна, но мога да го направя Simple Smile

3/69  Reebok The Video 40 min + хора 30 min - пот се ля доволно и двата пъти

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:34 от Agent Provocateur

# 443
  • Бургас
Агент, мерси, ако не те затруднявам само Simple Smile

# 444
Айде да си почна смените от понеделник, да си регулирам тренировките. Май ще почина до събота, имам много обучение, изпити, и време няма.

Провалят ме. Отидеш в стола - мръвки, салати, макаронести, манджи, торти, какво се сетиш! Отрупаш подноса и на касата - 2 лева и пет стотинки. А ми дават по 100 лв. на месец за храна допълнително. Там ще е провалят Money

# 445
  • 1st floor
 hahaha И в моЙта работа е същото! Едва устисквам на разните му там манджурля и си нося в повечето случаи нещо от нас (за по-сигурно  Mr. Green), което допълвам със салата или мръвка. Но не всеки път ми се получава.

Това 21DFX  - 21 Day Fix ли е? Ако да, аз го имам, но не знам как да ти го пратя, освен ако става по пощата или през месинджъра.

# 446
  • Бургас

Това 21DFX  - 21 Day Fix Extreme ли е? Ако да, аз го имам, но не знам как да ти го пратя, освен ако става по пощата или през месинджъра.
Агент, и аз бих била благодарна  Hug

# 447
  • 1st floor
Ето ги и двете в руския сайт:
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4757466

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5433593

Днес съм на долна част от Фикс-а. Мисля да го направя четири, а не три седмици, защото още не ми е омръзнал.  Уж горе-долу внимавам с храната, но килограмите си стоят 50. Crossing Arms

# 448
Мерси, Непо💓
Колко кила гири ще ми трябват за товас?
Така и така ще купувам. 5 кила😴

# 449
  • 1st floor
Extreme не съм го правила. За обикновения Фикс ползвам предимно пет кг, чат-пат три, а за едни странични наклони пудовката от десет кг.

Общи условия

Активация на акаунт