Тренировки в домашни условия - 89

• 70 653
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Непо, добре ми се отразяват...
Пфу, че ви завидях! Моите буквално "щръкват" настрани и почват да ми конкурират бричовете! Scream
А Непо има толкова нежни ръце, че човек не може да си я престави с пудовка!

5/69 Step Reebok Intense Moves (with Gin Miller)- 45 min
6/69 Хора - 60 мин

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 13:36 от Agent Provocateur

# 466
Днес съм доволна от себе си,станах рано и преди да ме е гепил съботният мързел се започнах-малко вело,дупемания 1 ,обаче с гири от по 7кг и тежести  за  глезени  Twisted Evil подпалвачката и  8мин за ръце  #Crazy следва гореща пилешка сума,яйце +протеин Heart Eyes душ и сега размазвачка в топлото легло   Crazy

# 467
  • 1st floor

А Непо има толкова нежни ръце, че човек не може да си я престави с пудовка!

Ръцете ми са супер кльощави и едва им докарах обем с по-големи тежести. Та поне малко да пасват на долната ми част. Имам широка талия, неизкореними паласки и мускулести крака по природа! Crossing Arms

Отчитам яко съботно плюскане вчера, днес Dirty 30. bowuu Чакам си новия магнезий, доверих се на приятел фитнес-маниак, да видим какво ми е избрал. Други добавки не пия, а и не смятам, че кой знае колко са ми нужни.

# 468
 Да, широк ханш, паласки. У фантазиите ти 💓
Моят фитнес инструктор ми взима всичко. Как да се ориентирам. Ще взема най-евтиното и най-големия боклук.

Днес гръб и трицепси, разнасяне на 10 кг гири из София  и Благоевград и миене (търкане) на мокет😊

# 469
  • 1st floor
За днес Total Body Cardio и начало на четвърта седмица от Фикса. Отчитам и 14 дни без захар.

# 470
  • Сливен
Привет и от мен  Hug
Малко се позагубих, но си ви чета  Hug
Цял месец я карах по-лежерно с тренировките - освен че изкарах една след друга три програми на Джилиан /30-дн. шред, БР и БШ/, ми се натрупаха и др. проблеми, грижи и умора, та имах нужда от малко олекотяване на тренировките. Но днес се завръщам  с нови сили и желание към по-сериозните занимания Simple Smile
Реших да започна The 21 day metashred, някой я постна във ФБ, та с нея ще карам следващите няколко седмици.
Хубав ден  Hug

# 471
Здравейте, записвам се за вдъхновение, мотивация и "ръчкане".
Цял живот съм била дебела, отслабнах доста - около 40-50 кг., три години тренирах кикбокс доста интензивно и се чувствах много добре. Последната година не успяхме да се разберем с треньора, аз започнах често да спя извън дома си и така ритъма се промени, докато лека полека зарязах тренировките. В последно време работя много на компютъра, отпуснах и храненето и качих едни 8 кг., които много ме притесняват. Загубих си навика да спортувам, а от там  и тонуса и настроението ми са други, дори самоуважението ми. Имам нужда отново да вляза в ритъм и да спортувам ако не всеки ден, то поне 3-4 пъти седмично. Доста време си обещавах "от днес" ама стигах само до утре и това ми тежи доста психически. Така че... ей ме на тук Simple Smile Явно трябва да се отчитам и да споделям, за да се самосдисциплинирам отново, защото ми липсва човека, който можеше да върви доста, да вдига тежки неща, да ходи пеша зимата в 8 и 30 вечерта на тренировка и да се чувства добре в кожата си.
Не знам с какво да започна, но ми се иска да е система, за да се надъхвам да изпълнявам А после Б после В и да не изклинчвам. Аз го мога, доказвала съм си го много пъти в годините, че съм способна да направя време за тренировка, да стана в 5 ако трябва и изобщо - мога. Ама в последно време качените кила ме депресират, от там и мотивацията и изобщо - става един много неприятен порочен кръг. Та... днес ще правя нещо - какво не знам -или Джилиян или Фитнес Блендер-а

# 472
Добре дошла, Госпожица Дух!

Във Фитнес блендера има едно 5 дневно за цялото тяло. Аз си мислих скоро за него. И на Джилиан има прекрасни програми за по месец - два - три...

Вчера ентусиастка. Ще почвам 21 фикс след работа. Дойдох си в 15, посвърших  нещо из града и като гледам как веднага съм се пльоснала в леглото и сега ставам. Иначе ставам рано, ама в 4 не бях свикнала. Днес съм по-голям ентусиаст, взех си екипа за фитнес Smile

# 473
  • 1st floor
Духче, горещо ти препоръчвам Body Revolution.  Hug На първа страница го има. Това беше програмата с която започнах сериозно да тренирам. И когато съм прекъсвала поради някаква причина, тя ме е вкарвала винаги в релси. Няколко пъти съм я правила и пак ще я правя.

Джери, пробва ли нещо от Фикса? Simple Smile

Аз за днес отчитам горна част от него. Другата седмица се мятам на Extreme-а. Дано ми хареса, защото някой сподели, че е доста кардиото.  newsm78 Точно от това имам нужда, но пък хич не ми се прави! Mr. Green Смъкнала съм за две седмици един см, но само от дупето. Коремът и бедрата не мърдат. Crossing Arms Вчера вечерта бях с едни черни дънки по мен и ММ ми направи забележка, че съм станала твърде мускулеста вече и да се поспра. Явно взима сланинката за мускули. Mr. Green

# 474
Благодаря ви, момичета.
Вчера си бях казала, че между 15 и 16 часа ще тренирам каквото ще да става. Много ме мързеше, но се самоубедих колко ще ми е хубаво след това. И стана беля.. не голяма, ама силно неприятна. Мацката от ФБ като никога не направи загрявка. Аз спрях видеото и загрях колене, кръст и ръце, ама не много прилежно. Не знам какво направих и как паднах, но резултата беше извадено рамо, което някак си сама си наместих - сега не знам става ли е било, какво е било но изщрака веднъж, после след час вдигнах ръка и щракна пак, застана на една страна с дланта на горе и до там. Нямам контрол над ръката. Лека по лека с другата я обърнах, тя пак щракна и си дойде на място. Довърших си моля ви се тренировката, ама само с клекове и напади. Отидох в спешното на Пирогов в травматологията - скъсани мускулни влакна и възпаление. Болкоуспокояващи и мазило ми изписаха.
Днес ще трнирам само крака и дупе. И ако мога - корем Simple Smile

# 475
В неделя отчитам баир -кардио-около 40мин и вчера дупемания 2+ 15мин  интервали на велото 30бр бързо завъртане;10 бавни на трета степен  Peace Поръчах си ластици за дупемания от сайта на Руми,че  тези лидълските  не ме кефят нещо.....ще дойдат до края на седмицата-сега освен ластикм, слагам и тежести на краката.

# 476
  • 1st floor
И мен нещо Лидлските не ме кефят, така си стоят и използвам едни стари на РБК, които съм привързала на възел и не са най-удобните ластици на света, но ги чувствам много по-добре.

За днес се отказах от долната част на Фикса и направих пилатес-а, защото усещам някакво напрежение, клонящо към слаба болка дол ниско в кръста. И не знам МТ ли е или нещо съм прецакала.

Госпожица Дух, много неприятно е това, което ти се е случило. Пази се!

# 477
Благодаря Simple Smile

Вчера потренирах долна част - днес всичко боли и пари, много ми дойде. Не, че е много, но съм загубила форма.
Правих това https://www.youtube.com/watch?v=09UN3UCv3ds и после 20 минути йога - дишане.

# 478
  • Бургас
Тази седмица започнах 21 DFX. Не бях я правила поне от година, но много си ми харесва.
Този път смятам да изключа Plyo и Lower body, че като че ли доста се напомпвах преди.
Непокорна, хич даже не е кардио Екстрийма, в общи линии си е като Фикса.
Този път реших за пръв път да пробвам кардиото , досега в предни ротации не бях го правила, ами даже то не е много кардио.
Госпожица дух, пази се, тази контузия си изисква почивка Flowers Hibiscus

# 479
Госпожице Дух, пази се и си дай шанс да се възстанови напълно първо!

Аз си карам на моите неща, неделя на пътеката за час, уж исках само да се пораздвижа, но се увлякох Grinning
Понеделник една програма в залата с топки, хареса ми, но не ме натовари много и я повторих с втория клас! Следобяда тенис, изключително ми е приятно на корта, добрата физическа подготовка обаче е това, което прави нещата много приятни там. Днес пак в залата кросфит, следобяд пак на корта.

Общи условия

Активация на акаунт