Тренировки в домашни условия - 89

• 70 648
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Сега се връщам от зъболекаря, който ми забрани физическо натоварване до края на седмицата Sad Бил влязъл в синуса, докато слагал импланта и било рисково. Съответно се чудя да повторя седмицата от БР или да карам нататък от понеделник.

# 481
Днес силова във фитнеса +малко кардио на спининга,много готино беше  Heart Eyes 
Утре бяхме грабнали ваучер за спа ,обаче на мен ми дойде  Twisted Evil и го отложихме на следв.седм.Храната ми е ОК месо +зеленчуци,малко хумус домашен,сега ще хапна малко черен шоколад и може да си направя един протеин,ще видим-айде цунки Heart Eyes и да пишете Peace

# 482
Ей, този спининг как искам да го опитам, за съжаление тук няма никъде. То дори в залата е малко никакво, но друго няма. Там сме 6 момичета в групата и треньорката показва три упражнения и отчита по минута за всяко, например две на трх-а, две на щангите, две на плио кутиите, извъртим ги, после сменя упражненията и така докато всички запълзим и замолим на помощ Stuck Out Tongue Winking Eye За час се получават 5 мин загрявка, 5 охлаждане и 50 същинска тренировка. Предния път беше тренировка със швейцарските топки, следващия ще е табата, после кой знае. Много разнообразни тренировки ни води. Колкото ми харесва вкъщи, толкова и някой да ме подритва от време на време, а тя не си поплюва! Затова и си я обичам много и ходя там трета година.
Следобяда добавих и час и половина тенис, е това е моят спорт, просто се чувствам фантастично на корта Heart

# 483
Здравейте, искам да сваля килограмии. 60кг съм, а бях 48-50. Много ви четох и много се обърках. Не знам какво да правя, какво да ям. Ще тръгна на фитнес, бях и на пилатес и водна аеробика. Намерих и едни упражнения в ютуб. Но как да съчетая всички? Трябва да си направя някакъв график. Искам да се стегна и да си укрепна мускулатурата в горната част на тялото, а да отслабна в долната. Проблемът е, че нямам кой знае каква мотивация, защото нямам сили и тонус. Последните години много се отпуснах, никаква физическа дейност, а сега направо ми притъмня, когато направих упражненията вкъщи и се задъхах на петата минута.

# 484
 Незнайна,  кажи на фитнес инструктора какво искаш и ще ти направи програма.

Онзиден фитнес, вчера голямо плюскане в едно чудно заведение покрай реката (огромни порции и много вкусно) и спане от  17 часа.

В неделя ще ходя на екопътека Кръста до град Рила. После на един водопад и пирамидите. Ако на някой му се идва да свирка да се чакаме някъде.

# 485
  • 1st floor

Онзиден фитнес, вчера голямо плюскане в едно чудно заведение покрай реката (огромни порции и много вкусно) и спане от  17 часа.

Еми, заведи ме и мен! Laughing Не на фитнеса, а в заведението! Mr. Green И приятна разходка из Рила. Аз до края на месеца съм затворник в София на хубавото време, пфуууу!

Незнайна, на първа страница на темата има доста полезна информация, която ще ти даде насоки. И аз от време на време ровя из линковете, за да се подсещам. Grinning А това за петата минута - ми, и аз така издъхвах в началото, после бързо се свиква. Само трябва да се нариташ да започнеш! Прави докато имаш сили и на следващият път прави същото време плюс още малко.

Cristi , аз бих повторила седмицата. Не за друго, ми просто съм си вкарала програмата в рамките на седмица и при мен настава пълно объркване, ако почна от четвъртък примерно. Crazy

За днес отчитам Кардио, а утре ще правя долната част. Ден за миене на косата ми е! Mr. Green

# 486
Непо, май така ще направя.

# 487
Непо, ами айде де! Може да качим първо някой връх тук над Бодрост в Рила, после да похапнем в това заведение и после да те разходя под чадърите! И ноември е добре.

Тук има Спорт депо! Баш в центъра. Що ревах в него Thinking Явно първата заплата ще е вложена там,

Вчера 21 фикс за цялото тяло с 5 кг. Малко се озорих по едно време!

# 488
  • Варна
Здравейте момичета, ако може да се присъединя и аз. Чета темата от много време, възползвам се от някои програми, благодаря за което. Тренирам от 2 години и половина, редовно, с прекъсвания поради контузии/болести, започнах с платена програма от Румяна. В момента -  21 Day Fix Extreme, втора седмица. Ходя и на народни танци два пъти седмично, лятото тичах на стадиона, но ми се възпалиха сухожилията на стъпалата и спрях. Единствено с храната е пълна анархия. Хубав и спорен ден на всички!

# 489
shy, добре дошла Hug

За днес час кросфит и половин час аеробика! Все още не успявам да направя вдигането на изпънати крака до челото докато вися на лоста, засега го докарвам някъде на височината на гърдите.

Днес и времето не ми стигна за втория тур в единия кръг от 20-те лицеви опори с крака на плио кутията, ама все пак съм много доволна от себе си! Следобяд мисля да се мотам на стадиона.

# 490
Вчера ми дойдоха ластиците от Румяна-малко съм разочарована -за 30лв нищо особено не са  Whistling но хайде ....и отчитам дупемания 3 -много ми харесват тренировките,но спирам на пауза за да изпълня зададените бройки,това аеробно темпо е убийствено за техниката ми и товаря с повече тежести Mr. Green да има Peace

# 491
Момичета, имам нужда от помощ. В някакъв застой съм с килограмите. Зациклила съм на 56.5-57кг, като целта ми е 56кг при височина 166. Храня се добре и затова реших да добавя всекидневни тренировки вкъщи. Аз съм начинаеща и преди правих програмата на Руми за начинаещи и имах хубави резултати. Проблемът е, че ме болят коленете от нея. Тогава спрях да ги правя заради болките и сега след само 1 тренировка пак същото. Молбата ми е да ми препоръчате други такива упражнения, които да правя и от които да сте доволни. Активността ми е веднъж седмично пилатес и ми трябват точно такива около 20-минутни упражнения за вкъщи.

# 492
  • 1st floor
В събота вечерта тотално омазване с храната. Embarassed Embarassed Embarassed Кога ще отслабна по този начин - никога!!! Stop

Приключих с четирите седмици от Фикса и от днес съм на Extreme. Имам този календар
file:///H:/%D0%A2%D0%A0%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%9A%D0%98/21%20Day%20Fix%20Extreme/Fix%20Extreme%20kalendar.pdf
а тренировките, които съм изтеглила са повече. newsm78
Има ли друг календар или по този тренирате?
Днес отчитам Plyo. Mr. Green Ужас!  Crazy Едва го избутах с три кг, последното упражнение го модифицирах без подскоци, даже мислех да развея белия флаг и да се откажа, ама някак успях да оживея 60 секунди. Mr. Green Взех душ и още ми треперят крачетата. Предполагам, че ще ме налегне брутална МТ.

# 493
  • Варна
здравей Непокорна, аз също тренирам по програмата, имам два календара. Единият предполагам е като твоя /не мога да го видя/. Ето другия.https://www.autumncalabrese.com/21-day-fix-extreme-tips-success-workout-calendar/

# 494
  • 1st floor
Мерси. Не знам защо линкът не е активен, ама там има по две тренировки по 30 мин, които няма как да правя.  Crazy Ще ползвам твоя.

Общи условия

Активация на акаунт