Тренировки в домашни условия - 89

• 70 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Aз съм от нисшите - само на 21 дей фикс. Горна част с 5 кг. На едно упражнение се озорих и модифицирах.

Сега отивам на кардио - търсена на разствори, спецификации и свободна апаратура по 3 етажа Simple Smile

# 496
  • Бургас
Аз пък, като има по две тренировки, си избирам едната - Plyo тази година нямам намерение да правя, правя си Power Strength, но пък си правя и Dirty 30 и ABC, защото ме кефят.
В общи линии си направих следния календар / с цел подобряване на горна част и не напомпване на долна/:
понеделник Power Strenght
вторник Upper fix
сряда Cardio
четвъртък ABC
петък Dirty 30

# 497
Непо, добре дошла в клуба на Екстрийм.
Аз приключих с него. Разтеглиха го доста, тук таме шикалкавих. Сега се чудя какво да започна, което да не ми вади душата.
Добрата стара Джилиан?

# 498
Непо, добре дошла в клуба на Екстрийм.
Аз приключих с него. Разтеглиха го доста, тук таме шикалкавих. Сега се чудя какво да започна, което да не ми вади душата.
Добрата стара Джилиан?
shift shop или core de force, ако липсата на силови тренировки не е проблем. има и ново p90.

# 499
Леле, чета ви и сякаш нов език уча - нищичко не разбирам Grinning Май ще мине време Simple Smile
Рамото е по-добре,  (много благодаря за съчувствието на всички ви) ужасната, ужасяваща мускулна треска на дупето и бедрата мина, няма вече оправдания поне за долна част и така... ама какво хахах Wink ФБ и Джилиян, дори за корем и крака включват ръце и опори - а искам да го попазя още малко. Май пак ще направя онова 25 минутното разкатаващо краката и дупето и после пак някакво кратко за корем.
Иначе приемам всякакви предложения и съвет Simple Smile

# 500
  • 1st floor
За днес Upper Fix Extreme. Половината упражнения реших, че са ОК и не сменях с леки тежести на 30-тата секунда. Резултат - сега едва си вдигам ръцете. Имам и ужасна МТ на предната част на бедрото от вчера. Довечера се очертава да съм пълен робокоп. Crazy От днес съм с МЦ, вчера се побърках от глад в следобедните часове и пак завърших вечерята като прасенце. Animal Pig Малкият ми е със счупен малък пръст и имах разправии по телефона със заместващата на докторицата ни, че не давала талон за снимка. #Cussing out Успях някак да устискам глада за нещо сладко, но опрасках едно малко пакетче пелети. От трън, та на глог! Twisted Evil

Духче, добре правиш, че пазиш рамото. Може да видиш упражненията за корем и долна част на Джаки. Мисля, че ги имаше на първа страница.

# 501
Ей, това навикът е страшно нещо = или ще се разписвам религиозно и всекидневно и дори от телефон или ще ме мързи да погледна какво пишете, въпреки, че си тренирам :срам:

Kakво ново на пазара и при руснаците!? Някой?!

# 502
Ох, Алекс. Непо, не знам какъв емотикон да пратя, но Ви пожелавам безпроблемно да е това време докато се оправи!

Агентче
,  аз се замотах за малко там, ама теглих едни стари интервални тренировки.  Аз съм безнадежна за инфо!

Днес 21 фикс долна част и Инсенити интервал 15 минути. Нямаше фарма-кардио за днес.
Храната е чудесна там, евтина и качествена, ама що идиота като се прибере трябва да пие 3 бири Simple Smile

# 503
Крайно време е и аз да се разпиша. Започнах ХиЧ ( за втори път) след като се прибрахме от една екскурзия. Кг все така много и това много ме тормози...въобще не се чувствам добре, но какво да се прави.

Изтеглих си Country Heat и ще я правя успоредно с ХиЧ. Ще е забавно, макар че не съм огромен фен на този тип тренировки. 😂

# 504
И аз да се разпиша, че отдавна не съм.

Тренирах си с Руми - 90 ДП ниво 3, до вчера.
От днес вече не, защото ми омръзна. Изкарах почти половината - до ден 37.
Съчетавах с допълнителни тренировки с тежести или кростренажор.
Резултати имам за септември, но ще си почина малко от нея и ще изчакам 1 ноември да видя какво ще ни предложи.

Днес: упражнения с тежести 10 и 15 кг - 5 - 6 вида + 20 минути кростренажор, 5 км.

# 505
Омръзва наистина - всичко ми е едно и също при нея, а комботата често са ми адски тромави. Отделно, като чуя "Здравейте, прекрасни!" ми идва вече да вия.

# 506
Аз затова се влюбих в залата, постоянно ни измисля нови предизвикателства инструкторката. Никога не знам какво ни чака. Нещо, което ме тормозеше при дългите няколкоседмични програми вкъщи.
Вчера се метнах здраво на гладиатора, докарах си даже лека мускулна на ръцете. Вече много си харесвам раменета и ръцете с ясно изразени, но не прекалено извивки на мускулите. Ако сваля и няколко кила съвсем прекрасно ще стане, ама...

Днес в залата ни спретна 10 мин загрявка под формата на 30сек бягане, 10 лицеви, 30сек бягане, 30 джампинг джакс, 30сек бягане, 20 бърпита и т.н. После 50 скока със скуад на високата кутия, 50 набирания на лоста, 50 сит апс, 50 бърпита (до 20 ги докарах аз), 50 дед лифт и вече забравих още от кое правихме по 50 Stuck Out Tongue Winking Eye Общо час. После 30мин степ аеробика. Следобяд съм на тенис.

# 507
  • 1st floor
Аз още се чувствам размазана от plyo-то в понеделник. Crazy Какво беше това чудо не знам, ама такава МТ на предните бедра не помня някога да съм имала. Вече почва да отшумява, ама от сега съм замислила какво ще правя следващия понеделник. Mr. Green За днес отчитам пилатес. Доста скучно беше в първата половина, даже се чудех дали да го повтарям следващите седмици. Втората част иначе беше добре. Обаче почвам да си мисля, че именно с пилатеса от първата част на Фикса си докарах проблеми с кръста. Тия безрайни коремни и продължителни планкове, сигурно нещо не съм правила като хората... newsm78

Jerry F ,  Hug, дребосъкът е добре. Не го боли, като не се движи, даже си мислех, че не е счупен и го снимахме чак в понеделник, като видях, че оттока не спада. Това човече явно има висок праг на болка, защото аз бях полудяла от пукната раменна кост и ребро. Даже не можех да спя. Даскалото не му се размина, защото счупването е на дясната ръка, а той е левичар.  Laughing Обаче излезе голям сухар и не дава на никой да му се разпише на гипса! hahaha Бял трябвало да си бъде! Joy

# 508
Изтеглих си Country Heat и ще я правя успоредно с ХиЧ. Ще е забавно, макар че не съм огромен фен на този тип тренировки. 😂
Горещо препоръчвам Cize за подобен тип тренировка, кънтрито не ни е баш в кръвта Wink

Скрит текст:
Бързо възстановяване на всички травмирани и сковани и умната Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 15:46 от Agent Provocateur

# 509
  • 1st floor
За днес Lower Fix Extreme. Тръгнах с пет кг в първи кръг и после ги зарязах на останалите. Хванах си тройките, защото не мисля пак да се скова от кръста надолу. Цяла седмица се чувствам направо като премазана с валяк. Вярно програмата си е Extreme. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт