Тренировки в домашни условия - 89

• 70 631
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Агент, това изглежда страхотно Heart Eyes! Ето как си личи, че дълго време не се мярках в темата Grinning Въпреки, че с Шон така и не се разбрах. Не харесвам суперинтензивните тренировки, защото имам проблем с дишането. Единствено на хийт или танцуване ги преглъщам, защото има секунди, в които да си поема въздух.

Днес 2км на пътеката за загрявка и 40мин на гладиатора, увеличих килограмите с още една стъпка, добавих и още 2-3 упражнения извън досегашната програма. Следобяд вероятно ще бягам на стадиона, искам да използвам последните хубави дни. Онзиден не ми се получи, защото точно по него време се оказа, че има мач.

# 511
Нали Grinning Надявам се да ви допадне! По принцип Шон е бивш танцьор и това в комбинация с харизматичната му личност му дава 2 гърди преднина пред всеки "прост" треньор, който прави танцувален уъркаут!
Като сме на тема танци също горещо препоръчвам прости български хора, от по-бързите - тип 10-20 мин дунавско г'а си требе играно. Защо ли дремят БГ тренерите, ми не направят първото БГ хоро-кардио!?!

Ще се отчета малко по-късно... а аз казах ли ви, че си купих нови маратонки - Nike LunarGlide 8!? Засега много доволна, заспаха ми на моите гадни ходила, че месеци наред издирвах същите като предишните ми, Asics Womens GEL Noosa Tri 10 и не си намерих хем модела, хем номера, хем да ми харесат цветовете. Това капризните жени сме голям ужас! Grinning

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 15:59 от Agent Provocateur

# 512
Защо ли дремат БГ тренерите, ми не направят първото БГ хоро-кардио!?!
Ще се отчета малко по-късно...

Е, а де? Зумби-мумби пасти да ядат! Тукашните са едни муууудни, бааавни, аха и да заспиш и айде още една крачица. По на север повече приличат на нашите. Мислех децата да запиша и ходих да ги гледам веднъж, умрях от скука. Свалих го Шон, утре ще имам време да пробвам Kissing Heart

# 513
Аз почти приключих с Бодишред. 7 и 8 тренировка определено не бяха за мен. Много завъртени, трудни... с 2 думи май няма да я повторя. Сега се чудя за Румфита на Руми или пък нещо по-лесно от БШ.
Танците на Шон изглеждат готини, ама не се виждам с подскачането върху голия паркет и спящите деца в другата стая.

# 514
И аз поднових, пазих рамото, но все пак успях - малко но от сърце 20 минути с Руми. По принцип не ми допада начина й на говорене и за това останах приятно изненадана от тренировката, това че се изпотих и че ми допадна Simple Smile

# 515
Zvezdi4ka, благодаря за предложенията. Всъщност си търся нещо силово, а не кардио, да е в тон със зимната летаргия.
Започнах за не знам си кой път Хамър и чизел. Първата чизел тренировка е супер, но с тази пейка няма да се разберем. Нямам дори стабилна табуретка, а само много мек стол. Знам че може да се модифицира, но на упражнение, за което трябва да се качвам като на степ нямам нищо подходящо и се обезмисля малко.
Вчера затова правих нещо разтоварващо на Линда.
И за днес се чудя какво да е. Може би нещо на Кристин.
Непо, радвам се, че явно не само аз съм усетила програмата така трудна.

# 516
Аз бях във вторник на спа-там тренировка във фитнеса-цяло тяло+2 км плуване Crazyвечерта -рожден ден в клуб-уж за по едно малко и да си ходиме-станаха три-четири големи,танци-манци-рожденника си тръгна преди нас  Twisted Evil На др ден не отидохме на работа  Mr. Greenтолкова зле бяхме,само по една супа,бира и в леглото ooooh! hahaha

# 517
Zvezdi4ka, благодаря за предложенията. Всъщност си търся нещо силово, а не кардио, да е в тон със зимната летаргия.
Започнах за не знам си кой път Хамър и чизел. Първата чизел тренировка е супер, но с тази пейка няма да се разберем. Нямам дори стабилна табуретка, а само много мек стол. Знам че може да се модифицира, но на упражнение, за което трябва да се качвам като на степ нямам нищо подходящо и се обезмисля малко.
Вчера затова правих нещо разтоварващо на Линда.
И за днес се чудя какво да е. Може би нещо на Кристин.
Непо, радвам се, че явно не само аз съм усетила програмата така трудна.
тогава live to fail, евентуално metashred. бих препоръчала и supreme 90, но има някои проблеми с календара и с някои от тренировките, въпреки че повечето не са лоши. аз не харесвам хамър и чизъл, твърде малко внимание се отделя на бицепси и трицепси, нямам закачалка за ластици, а и трудно понасям саги. понякога правя отделни чизъл тренировки.

# 518
  • Бургас
Здравейте,
Скромно от мен тази седмица - вторник, сряда и петък тренирах само от 21 DFX, събота и неделя по принцип нямам възможност да тренирам. Правих Power strenght, Upper body и Dirty 30.
Трицепсите и гърди са ми доволно схванати, утре очаквам на засдно бедро и дупе МТ от Dirty 30  Simple Smile

D_ana , разгледай и P90x3, ако не си я правила. Има много варианти като календари и доволно много тренировки. 30 минутки, балансирани, но лично на мен Тони ми е леко скучен, не знам защо така.

Cize на Шон смятах да го правя с децата вечер след работа, че и без това младежът нещо се е ошишкал. Пробвахме веднъж -дваж, хареса му, но нещо ми е трудно да вместя всички задължения вечер.

# 519
  • 1st floor
Отчитам Сardio Extreme. В последния кръг се наложи да модифицирам едно от упражненията. Crazy

# 520
Благодаря ви за предложенията, звездичка и Алина! Live to fail изглежда доста силово. Peace И чичо Тони не съм правила. Ще ги преслушам другата седмица.

За снощи се насилих все пак да направя Hammer Plyometrics. И аз не харесвам Саги, нито пък тренировката е нещо особено. Мотивацията ми беше, че наподобява HIIT с тези 30 секундни интервали и викам айде не съм правила скоро такова. Но пак упражненията с ластици бяха гола вода. За 30 секунди колко придърпвания с ластик и бърпи може да направи човек - 6-7, т.е. своеобразна почивка.

# 521
Днес ни разказаха играта в залата, дали защото снощи добавих и 5К на стадиона, но много нагоре ми дойде днес. Правихме 30сек упражнение, 30 статично по два пъти. Получава се 2мин върху едно място, повечето от които за цяло тяло. Като се замисля това ми е 8-ма тренировка тази седмица. Танцуването ми се размина тотално, с любезното съдействие на местното енерго, които за трети път тази седмица спират тока,  че и два пъти нямахме вода и веднъж нет.
Следобед децата са 2 часа на уроци, ни пак да ходя да бягам, ни да вися в колата толкова време, ще видя как ще ги наместя.

# 522
И аз съм без ток в момента... Седя си с клина и постелката, чакам да го пуснат уж.

# 523
Благодаря ви за предложенията, звездичка и Алина! Live to fail изглежда доста силово. Peace И чичо Тони не съм правила. Ще ги преслушам другата седмица.
Мило, хвърли един поглед и на Stronger, не съм я правила, но добри думи съм чувала за нея:
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/livestrong-stronger/

# 524
Правилно си  мислих да си направя йогата на 21 фика, ама не, ще правя кардиото. Ама не кардиото от видеото, а ще търча по една пешеходна алея до една местност извън града.
То е прекрасно, в Рила, по реката, народ. Есен... Приказка. Та изгорих 500 ккал.

Да ама нали съм новак в работата и нищо, че съм химик, ме хванаха да замествам тръгналата си лаборантка. 4 часа зареждане и празнене на лабораторни миялни машини за стъкларийчици. Кръст нямам. Пия бирата и се гмуркам.

Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт