Тренировки в домашни условия - 89

• 70 630
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Запис.
Преди 2 години не спирах да тренирам и бях 55 кг. с плочки млочки и стегнато тяло. Сега съм 66 кг. и мразя огледала.
От вчера си започнах тренировките. Днес продължих. Ще се радвам на подкрепа.
Започнх с фитнесблендер, докато постепенно вляза в тренировъчен режим. Обмислям живот и здраве след това пак да си тренирам P90X.

# 526
Сега откринвам темата и се записвам Kissing Heart

# 527
Здравейте,
Поради здравословен проблем бях преустановила тренировките за няколко месеца. Сега се чувствам готова да започна отново. На първо време в домашни условия. Преди голямата пауза последно ходех на HIIT и Tabata за напреднали. Никога досега не съм тренирала сама вкъщи и не мога правилно да си подбера вида на отделните тренировки по дни. Ще се радвам да препоръчате нещо подходящо, ако може да е в последователни части, за да се ориентирам как да действам ден по ден.

# 528
Линофрина, за начало можеш да почнеш с Focus Т25/10-14 седмици в зависимост от варианта, на който ще се спреш/  или Ace HIIT/едномесечна/. И в двете програми тренировките са около половин час със загрявката и разтягането. И за двете ще ти трябват леки и средни тежести, но тренировките са по-скоро кардио. Тежестите са за усилване на ефекта, а не толкова за натрупване на мускулна маса. Мисля, че в началото на темата е обяснено къде можеш да намериш тренировки.
п.п. и съвсем забравих, но много хиит тренировки има в turbofire. всъщност почти няма друго, но мисля, че за някои тренировки все пак трябваше ластик.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 20:50 от zvezdi4ka14

# 529
Аз снощи добавям и 6К бягане, днес към 3, че децата ме хванаха да поритаме малко Smiley
От понеделник бягането вероятно ще е вкъщи на пътеката, че го дават и да вали, така че вероятно и тениса ще пропадне.
За Хийт и аз бих препоръчала програмите на Шон.

# 530
Oх, Непо, пък моят племеник си счупил ръчичката вчера. Ми юнак, на 4 годинки. Дано мине бързо. Не си признавал, че го боли. Мъже Simple Smile

Аз днес реших да се боря с Голям Полич от град Рила. Некакъв разум се прояви у мен, че от 593  метра нв до 2615 нв няма да се стигне в този сезон и гонене на автобуси за у нас. Та кротко си изкачих едно по-малко връхче. 5 часа беше преходът. А, то и маркировка нямаше.

# 531
  • Варна
Здравейте, аз се отчитам с 5 тренировки от 21 Day Fix Extreme и поредно неразбирателство с храната. Някъде ми се е загубила мотивацията.
Като допълнение се опитвам и да не пуша, и там същото Disappointed
Момичета, с какви ластици тренирате? Аз имам комплекта на Румяна, но за някои упражнения не стават. Имам и ластик с дръжки от Декатлон, но не струва.
Прекрасен почивен ден ви пожелавам.

# 532
  • 1st floor
Джери, благородно ти завиждам за местоживеенето и свободното време. Аз не мога да се откъсна от работа напоследък.  Sad Бързо възстановяване на дребосъка! Hug

raja_nikol , радвам се да те видя тук!  Hug Избирай си тренировки и те чакаме за отчет! Grinning
Добре дошли и на останалите нови попълнения!  Hug

От днес официално изоставям Extreme-а! Crossing ArmsОсвен, че супер ме изтормозява, в което няма лошо, ми добавя сантиметри навсякъде, да му се не види! #Cussing out Тъкмо бях посмъкнала половин кг и сега не само си го върнах за една седмица, ами и сантиметрите станаха повече. Бедрата ми вече са 51см  newsm45 newsm45 newsm45 Такива отдавна не са били. Отдавам го предимно на тренировките, защото уж внимавам с храната и не съм променяла нищо. От утре започвам Т25, а от днес броенето във фитнес пал-а.  Naughty Изобщо не ми се прави кардио, нооо имам спешна нужда. Animal Pig

shy, защо не струва декатлонският ластик? Аз се бях засилила да си купувам и се чудех с кое съпротивление да взема. Твоят от кои е?

# 533
Добро утро!
Благодаря за предложенията, ще ги разгледам.
Снощи попаднах на тази трени … 74;ка, спонтанно я направих я цялата и тази сутрин съм жива. Satisfied Има надежда.

# 534
  • Варна
Непокорна, моят ластик е със средното съпротивление, три вида бяха. На мен ми идва слабичък за упражненията от Extreme-а, особено тези за крака. Може да го пробваш в магазина. Мен ме досрамя, че нямаше разопаковани.
Ластиците, които са на дръжките се разтегнаха повече на едната дръжка и това много ме дразни. Естествено, не е задължително да се случи на всички, но ако си купуваш, гледай да са с еднаква дължина и не много къси. Аз веднъж съм пробвала на една позната, тя си тренира професионално, та сигурно оттам ми е разочарованието.

# 535
ako sa ви слаби ластиците работете с по 2 или 3 едновременно или ги хващайте по-късо

# 536
Аз правя от дъжд на вятър упражненията на Руми,но днес реших да тичам в градинката наблизо и имам чуството,че си разтегнах нещо-левия ми крак от коляното нагоре е схванат,все едно някаква огромна жила ми се е изместила отпред на бедрото и при всяко мръдване боли ужасно:(Какво може да е това според вас?

# 537
може би наистина разтегнат мускул. понякога се получава, ако мускулите не са загрети добре/студено време и/или недостатъчна загрявка/. ако е това, трябва да мине с няколко дена почивка.
моите ластици са комплект от амазон на марката bodylastics. доволна съм от качеството, но реално не ползвам всичко от комплекта. основно този с 8-фунтово натоварване, който подхожда добре за тренировките от боди революшън и тези на кети фридрих, в които има ластици.

# 538
  • 1st floor
Отчитам Alpha Cardio от Т21.

# 539
Днес отчитам 20 мин. упражнения с тежести и 20 мин. кростренажор.

Общи условия

Активация на акаунт