Тренировки в домашни условия - 89

• 70 596
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
БР 7 от мен.

# 541
Тренировка във фитнеса-цяло тяло Peace

# 542
И аз отчитам една от фб, но рамото още ми създава проблеми. Дори ако нищо не правя с ръцете, когато скачам явно от тресенето ме заболява много. Не зная вече какво да тренирам, т.е как де.
Приемам съвети всякакви, ако е възможно с линкове.
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 543
Днес половин час аеробика, половин упражнения за корем със швейцарска топка. Следобяд 6К на стадиона в дъжда, беше страхотно, свежо и прохладно Heart Eyes

Госпожице, не мога да помогна с упражнения, но защо не спреш за малко, поне малко да ѝ дадеш шанс на ръката да се оправи? Да не стане по-голяма беля! Аз така с моя глезен стисках зъби няколко месеца и накрая почивка плюс терапия помогна само.

# 544
  • Пловдив
С ужасна мускулна треска, но преборих 15 минутки Bob Harper..
Утре повече Simple Smile))

# 545
От мен Physique 57 Express Advanced и 5 Best Outer Thigh Exercises с Линда.

# 546
От мен разтегнат гръден мускул и този под лопатката тоже. Отейпована съм отвсякъде и ще почивам. Позволено ми е да тренирам краци. Утре ще го мисля.
Вчера бях на полумаратон и мина добре, въпреки че ме болеше като дишах.

bouquet Hug

# 547
Привет, момичета Hug
Нещо и аз като Агентката загубих навик да се отчитам, но продължавам да си тренирам дисциплинирано Simple Smile В неделя пропуснах и се оплаквам на мъжа ми, че не съм тренирала, а той изкоментира, че това сигурно ще е първата изтървана тренировка от 2010 насам Laughing Преувеличава бая годините на отдадеността, но си представям колко съм досадила с моите тренировки  Wink През уикеднда се разходихме в Средна гора, набрахме много сърнели.
Та .. намерих си моя схема. Отказах се от високоинтензивните интервални тренировки- карам на тичане и ходене сумарно около 7-10 километра на ден /в зависимост от време и метеорологични условия/, плюс някаква двайсет-трийсет минутна чисто силова тренировка с гири или със собствено тегло. Трябва да си купя осмици, че нещо с по пет килограма взе да ми става леко.Досега нищо друго не ми се е отразявало по-добре. Вероятно има значение, че най-после усилията дадоха резултати и пооправих обмяната на веществата. Ям иначе доста и то от всички хранителни групи.
Вчера за разнообразие направих БР 10, тичах също в дъжда и беше много готино и освежаащо след ужасно натоварен работен ден. За днес не съм го мислила още.
Дези, стискам палци да се възстановиш бързо Hug

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 06:53 от Аmanda

# 548
  • 1st floor
Аманда, радвам се, че си намерила своя начин! Hug

За днес отчитам Speed 1, калории за вчера 1350 и минах вече 1 месец без захар (с едно прегрешение  Flutter).

Контузените бързо да се оправят!  Hug Моят кръст мина почти.

# 549
Аманда, звучиш много добре. И схемата ти много ми допада.
Аз имах възможността да тренирам с половинката в чудесно оборудвания фитнес на един хотел. Първия ден си направих една тренировка от 21 ДФЕ, докато той блъскаше тежести. След това се оставих на него да ме тренира и много ми хареса. В комбинация с преходи в планината беше идеално. За него това което аз правя е чисто кардио.

Госпожице, за мен просто трябва да си почиваш, щом те боли.

Дез, браво за полумаратона и бързо възстановяване!

# 550
Първия ден си направих една тренировка от 21 ДФЕ, докато той блъскаше тежести. За него това което аз правя е чисто кардио.

#Crazy

Ама то много зависи,коя тренировка от фикса -ако са били двете кардио тренировки-няма нищо чудно-но долна и горна част тренировките,особенно с десятки-никой не може да каже ,че са кардио Peace

# 551
Ама то много зависи,коя тренировка от фикса -ако са били двете кардио тренировки-няма нищо чудно-но долна и горна част тренировките,особенно с десятки-никой не може да каже ,че са кардио Peace
Dirty 30, което си е HIIT-че реално. Може би заради бързото темпо... Повтаря се упражнение за 1 минута, не могат да се хванат много големи тежести... Не е като да сложиш такава тежест, че до 10та бройка да си окапал.

# 552
Здравейте, момичета!

Не съм писала от месеци и даже успях да си затрия профила, така че Mamma Mil се прероди в Sprinkles Simple Smile

Дези, поздравления за полумаратона!

Аз от месеци не съм бягала ... мина ми ентусиазма след като през май избягах първия си маратон. Сигурна съм, че ще ми дойде пак меракът в един момент, но засега го раздавам съвсем по домашно. Приключих с 21DFX, при мен беше 28 DFX. Хареса ми програмата, но разгряването и разтягането са крайно недостатъчни (поне за мен). От понеделник започнах Shaun Week и мисля да изкарам 4 седмици по тази програма. След нея не съм измислила. В началото на годината мисля да се гмурна в 80 Days Obsession. Ако има други ентусиасти, ще се радвам да сформираме групичка.

# 553
Аз си побягах днес, 2К за загрявка сутринта преди гладиатора и още 6К на стадиона вечерта! За първи път имам толкова огромно желание за бягане, при това кантара напоследък много ме радва Grinning

# 554
при мен е миш-маш от къси тренировки днес. 10 минути кикбоксинг с джилиан за загрявка, две малко по-дълги тренировки за бицепси и трицепси с кети фридрих, разделени от една десетминутка с пудовка от дейли бърн.

Общи условия

Активация на акаунт