Тренировки в домашни условия - 89

• 70 161
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен с кратък отчет 16-мин-Extreme ABS 1част на Джаки, ох, добре че беше само 16мин  Grinning Иначе е много приятно и по-различно натоварването на коремните мускули.

Дива Орхидея, аз преди доста години се потях над кардио тренировки от най-различни варианти, пробвах и Инсанити, каквото имаше тогава достъпно, но честно не видях особени резултати, освен отваряне на вълчи апетит  Grinning Резултатите ги видях след започване на силовите тренировки, от начало по стар навик се хвърлих на едночасовите варианти, мислех си, че трябва да са много продължителни, но после се оказа, че и 15-20минутните, натоварващи определени мускулни групи също е добро решение, така тренирах всеки ден, а опроделена група си почиваше, в момента отново съм на този вариант.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 12:26 от !Diva!

# 121
Diva, съгласна съм с теб. Аз казах, че съзнанието ми се сбърква като започна с Insanity относно колко дълга и колко изтощаваща трябва да е тренировката, а не че реално вярвам, че това е за по-добри резултати. Преди 2-3 години тренирах само с Руми (ех, че не помня какво точно) и имах страхотни резултати. Често се опитвам да се сетя коя програме беше..май 90 дневното предизвкателство и то ниво 2. Thinking

Та сега искам нещо по-хард не защото мисля, че това е единствения начин да имам резултат, а за да съм опитала възможностите си и да видя реално кое работи при мен. Честно казано дори Insanity (първата версия) май ми се отрази по-добре от тази сега Max30...Sad

Както и да е, скоро и новия фитнес в Ловеч ще отворят, та мисля да отскачам и до там. Stuck Out Tongue Winking Eye

А пък сега се опитвам да се науча да ставам рано, най-големият ми проблем. Искам да тренирам сутрин и ще се опитам поне 2, макс 3 пъти седмично преди работа да си правя тренировките. Аз съм активна вечер по принцип, но ще се опитам да си ги освободя, че вече сме двама и искам да си глезя половинката с готвено и повече внимание, че много обича.

В този ред на мисли - всички вие със мъже и деца как изобщо успявате да си вместите всичко в графика? Хайде МП е супер разбран и уважава личното ми пространство и хобита, но все пак...Въпреки, че съм супер организирана си е малко невъзможно да си напасниш графика перфектно. Направо ви се чудя....

# 122
Днес скромно, скромно само 5км бягане. Храната ще гледам да я вкарам в ред тези дни и да изхвърля излишното количество вода. Мм ми е взел ластиците, така че само с гири мисля да тренирам. Правих напади днес и малко клекове. Довечера мисля малко упражнения за корема да направя.

Непо, средната ми скорост е 10км. Имала съм и няколко тичания с 11.5км, но те са броени.

# 123
  • Сливен
В този ред на мисли - всички вие със мъже и деца как изобщо успявате да си вместите всичко в графика? Хайде МП е супер разбран и уважава личното ми пространство и хобита, но все пак...Въпреки, че съм супер организирана си е малко невъзможно да си напасниш графика перфектно. Направо ви се чудя....
лично аз  съм още в майчинство - ставам малко по-рано от домочадието, или като ги изпратя по предназначение /градина, работа и пр./ и останем само с малкото, то вече ми е свикнало, изтрайва ме час и после съм на негово разположение. За мен важи поговорката, че който иска, ще си намери и време, и място, и начин, другото е оправдание и липса на мотивация. Като започна работа ще ми е по-сложно, но съм сигурна, че пак ще тренирам, може да е по-малко, но ще го правя.

# 124
Съгласна съм Hug

# 125
  • Бургас
Здравей Мишелин, според мен си пуснала тренировка, която не е отговаряла на критериите на търсенето ти  Naughty Звучи ми по-скоро като HIIT или Tabata, а те никак не са подходящи за начинаещи  Naughty Виж на първата страница тренировките на Румяна Илиева - има една за начинаещи или пък 90 дневното предизвикателство, но ниво начинаещи  Peace
Фитнес блендърите имат много добри тренировки, но  ги търси директно в сайта им, където можеш да зададеш ниво на трудност, продължителност, за коя проблемна зона и дали да има уреди. Моят съвет е обаче да следваш готова програма /както при Руми/, че към момента хаотични тренировки няма да дадат резултат.... и най важното, което всички тук повтаряме <Плочките на корема се правят в кухнята> т.е. 80% е храненето, 20 е спорта  Peace   

# 126
Привет и от мен! Без да си ръся  главата с пепел и да обяснявам какво как и защо, официално обявявам, че от 4 Септември отново съм в редиците на редовно спортуващите с маратонките "за вкъщи". Simple Smile Имам си стройно организиран план. Не само тренировъчен, изготвен напълно индивидуално според личните ми цели и нужди за момента, но и хранителен- ще се придържам основно към ВМ НВ хранене. По- сериозно първите два месеца, после най-вероятно ще мина на ротация, или на мазна Румяна. Разделила съм  си целите на краткосрочни и дългосрочни.
Първият ми по- дълъг цикъл е до 20ти Декември, състоящ се от два по- малки. Вторият ще е до пролетната ваканция на децата, третият- до лятната. Класика. Тренировките ще са основно силови, допълвани от йога и пилатес. Впоследствие ще включа и бар.
Това е. Започвам от 4ти Септември и имам точно 3 месеца и половина до постигане на първоначално зададените цели.
Желая си инат, упоритост и постоянство.

# 127
  • София
Започвам за втори път БР .Днес отчитам сутринта БР1 и преди малко Кардио 1.
Решила съм първите дни да правя и Кардио 1 вечер.След това ще си спазвам календара.

# 128
Непо, ето една табличка за ориентация. Peace

Аз не съм ориентир, бягам бавно и според зависи колко ще бягам за деня. Но си е бавно, де.

# 129
  • Габрово
Започвам за втори път БР .Днес отчитам сутринта БР1 и преди малко Кардио 1.
Решила съм първите дни да правя и Кардио 1 вечер.След това ще си спазвам календара.

Какво е  БР .?

# 130
За миналата седмица 4 тренировки. За тази до тук 2- понеделник долна част, днес -горна. Плюс любимото бързо ходене с количката.  Mr. Green

ТиЛи,сигурна съм, че ще успееш.  Hug

Заминавам. Малката я мъчат зъби и милата ще си изяде ръцете. Друг път повече.  Mr. Green

# 131
Непо, аааа за към езерата ще ме забърсвате от работното място, в края на Дупница по пътя за Паничище, иначе за Пирин и тази час на Рила от Благоевград Simple Smile
Аз ще те последвам - ще почвам нова работа и БШ. Още ми стой започнатото лепнато и недовършено разписание Stuck Out Tongue От 2 години някъде Flushed
Днес си носих телефона като тичах, но не запомних км/ч, гледах времето и ккал.

Айде и един гръб да отчета днес.
Ще почвам БШ от октомври, май много време за фитнес вече няма да имам.
Скрит текст:
Оклепах храната - 4 сладоледа

# 132
  • София
БР е body revolution -програма на Джилиян Майкълс

# 133
  • Габрово
БР е body revolution -програма на Джилиян Майкълс
благодаря за отговора

# 134
  • Габрово
Скрит текст:
Здравей Мишелин, според мен си пуснала тренировка, която не е отговаряла на критериите на търсенето ти  Naughty Звучи ми по-скоро като HIIT или Tabata, а те никак не са подходящи за начинаещи  Naughty Виж на първата страница тренировките на Румяна Илиева - има една за начинаещи или пък 90 дневното предизвикателство, но ниво начинаещи  Peace
Фитнес блендърите имат много добри тренировки, но  ги търси директно в сайта им, където можеш да зададеш ниво на трудност, продължителност, за коя проблемна зона и дали да има уреди. Моят съвет е обаче да следваш готова програма /както при Руми/, че към момента хаотични тренировки няма да дадат резултат.... и най важното, което всички тук повтаряме <Плочките на корема се правят в кухнята> т.е. 80% е храненето, 20 е спорта  Peace  
да...така е ..трябва да се следва определена програма .. Peace

добър вариант 15-20минути на ден...всеки ден Peace

Скрит текст:
Привет и от мен с кратък отчет 16-мин-Extreme ABS 1част на Джаки, ох, добре че беше само 16мин  Grinning Иначе е много приятно и по-различно натоварването на коремните мускули.

Дива Орхидея, аз преди доста години се потях над кардио тренировки от най-различни варианти, пробвах и Инсанити, каквото имаше тогава достъпно, но честно не видях особени резултати, освен отваряне на вълчи апетит  Grinning Резултатите ги видях след започване на силовите тренировки, от начало по стар навик се хвърлих на едночасовите варианти, мислех си, че трябва да са много продължителни, но после се оказа, че и 15-20минутните, натоварващи определени мускулни групи също е добро решение, така тренирах всеки ден, а опроделена група си почиваше, в момента отново съм на този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт