Тренировки в домашни условия - 89

• 70 181
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Ехооо  Hug искам и аз да дойде есента да се прибирам рано и да си сипвам вино Heart Eyesда се загъвам с одеалце и да си гледам филмчета,да ходя на фитнес -обичам лятото,но при нас е супер изтощаващо -след работа на вилата и се прибираме към 10-11 часа ,имам нужда от монотонно спокойствие вече hahaha
За днес плуване 1 час и сега мисля да направя йогата от фикса(пада ми се и по календар)
 Храната ми е малко,но толкова си иска тялото ми- лефт оувърс от вчера за закуска-малко печен картоф едно кюфте,салатка
-една чепка грозде и омлет със салата,ще пия и минимум една мастика Crazy

# 181
  • here, there, everywhere
И аз се промъквам истимарски (нямам си идея как се изписва това) обратно в темата.

Непо, честит празник. Да си здрава и все така обичана.

Аз понеже имах дълга пауза с упражненията започнах отново 30day shred и завършвам с 10 минутки йога, че нещо гъвкавостта ми ме е напуснала. Това го правя вечер. Сутрин редувам един ден тичане, един ден Джо Дилън. Като приключа месеца ще започна най-вероятно програмата, препоръчана от Птиците. Първо искам леко да си върна кондицията.

Използвам момента, че си напуснах работата, но от понеделник започвам в друга фирма. По повод случката половинката се прибра с огромен букет ( да ме поздрави за постъпката). Тез мъже не спират да ме изненадват.

Но фрейм, хареса ми това с минимума. Аз съм така, но с червеното винце.

# 182
Привет на всички, радвам се че толкова познати имена са все още тук и дерзаят. Спорта е необходимост!
За днес Фитнес Блендер:
https://www.fitnessblender.com/videos/quick-and-fearless-kettleb … r-the-entire-body - ръце
https://www.fitnessblender.com/videos/booty-blaster-killer-5-min … workout-challenge - крака
https://www.fitnessblender.com/videos/quick-cool-down-stretch - стреч
https://www.fitnessblender.com/articles/fitness-blender-before-a … s-blender-results - мотивация
Непо,  nbirthday newsm59 nbirthday newsm67 party041 Gift Gift Gift ura bigdance2 Tada
Бъди все така усмихната и целеустремена, много щастие в личен, служебен и всякакъв план!

# 183
Миналата седмица завърших с 4 тренировки + разходки. Тази седмица започнах днес с тренировка за долна част. Разходка днес няма , защото е празник и малкия не е на училище, а милия изобщо не е по вървенето. Иначе по цял ден може да не се спре, но да го накараш да се разхожда е невъзможно.  Mr. Green

В сряда става на 6 и в неделя ще правя РД. Ужас. Никак не си падам по тези мероприятия.  Mr. Green

Непо,  newsm59 Gift Все така спортна и прекрасна!

Ню, радвам се да те видя.  Hug

ЗизуHug

# 184
Непо, честит празник и от мен! Все високи върхове да покоряваш!

Оф, и аз съм във фаза на загряване след моята ваканция. Хич не го обичам този период - нито имам сили и мотивация да се изсиля на нещо сериозно, нито мотивация да кретам на нещо за загрявка и така въобще не помръдвам. Реших да правя една седмица Фикс, за да загрея за Фикс екстрийм. Хем ми е скучно, хем ми е трудно. 😣

От едната йога миналата седмица имах мускулна треска на раменете до вчера (плескащо се по тиквата човече).

# 185
Това https://www.youtube.com/watch?v=86EqvOBR6QQ След малко и тичане.
Свети, и на малкия ми син му предстои да стане на шест в петък Simple Smile Аз също не си падам по подобни мероприятия и му предложих цял ден да ходим, където поиска, а вечерта вкъщи ще дойде само едно негово приятелче с братчето.
Непо, честито и тук! Да си жива и здрава, все така хубава и жизнерадостна Hug

# 186
  • 1st floor
Момичате,  Hug Hug Hug!!! Тъй като и аз съм от тези, които не обичат много стандартното празнуване на РД  Mr. Green , вчера посрещнах 38-си години на 2 729 m само с най-любимите си хора! Heart Eyes Одъртявам си бавно и славно, но съм задобряла и този път качих върха с мускулна треска на бедрата от предишния ден, но пък без да ми извади душата!  hahaha Даже тичах (буквално!) да видя края на Елениното езеро, докато моите хора почиваха. Laughing Времето беше супер благосклонно - нито жега, нито студ, нито вятър. На билото мъглата се отдръпна и успяхме да видим цялата величествена гледка около нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхът ми от високото явно доста е намалял, защото успях и да седна на един камък стърчащ над отвесната северна страна на Мальовица. Предишния път даже не можех да го доближа на два метра! Mr. Green И за първи път успях да видя (макар и отдалече) диви козички!  Heart Eyes Въобще преходът мина невероятно добре! Grinning

Днес ще почивам. Успях да стана от леглото и се чувствам ОК, но не мисля, че ми е ден за трениране! Ще пиша вчерашното изкачване като кардио ден! Laughing Той си беше точно такъв!

Яна, и моят синковец качи миналата година Мальовица на 12 години. Мрънкаше, но го качи. И аз до сега отговарях, че най-трудния връх, който съм качвала е Мальовица. По-труден и от Вихрен ми се виждаше. Но вчера не беше толкова зле.  Laughing В никакъв случай лесен, след втората тераса си е направо само изкачване два часа. Но не ми взе душата като първия път. Явно се бях приготвила за нещо мнооого страшно.  Mr. Green Миналата година най-вероятно не ми е било ден, защото се уморих още преди хижата, беше ужасна жега, вода течеше от мен, никъде не видях въпросните тераси като заравнени, всичко ми се виждаше нанагорно и каменисто. Този път успях да зърна и първата, и втората тераса. Joy

И една снимка  Laughing :
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 09:11 от НеПоКоРнА

# 187
Непо, миличка, ЧРД, дори и с леко закъснение! Все така сияйна, здрава, натренирана и прекрасна! Много, много щастие и нови покорени върхове! Снимката е самата прелест! Безмислено е да казвам, че и аз искам да съм там  Heart Eyes Hug Hug

По същество, ей сега едва се довличам от тренировката на Джаки Crunch Extreme,Abs 2 част, реших да си оползотваря обедната почивка, а то се оказа мъчилище  Mr. Green. Специално се загледах в надписите след тренировката, екипът е над 20 човека, четири оператора, осветител, оригинална музика, написана за видеото, озвучител и пет вида инжинери иииии разбира се гримьор. Как да не ги обичаш такива тренировки, в които са впрегнати усилията на толкова стараещи се специалисти.

Утървала съм малко положението с  таханите май  Grinning, от утре затягам положението, ще я карам 2-3 дни по-изчистено, от сега си знам, че и да искам за по-дълго няма да устискам. Иначе коремът ми си върна стегната форма отпреди с леки тук-таме остатъци от целулит, респективно сланинки, дразнят ме, но и не пропускам да си го стягам и оглеждам, минавайки край огледалото  Laughing

Би, загуби се, не знам защо, но те сънувах преди 2 седмици, по някакъкв много оригинален начин беше организирала ново начиние, в което вплиташе всичките си артистични умения, нещо като частна забавачница за деца, но насочена към изкуства.

# 188
Непо, честит рожден ден на патерици! Имала си страхотен ден! Много сте слънчеви и съм сигурна, че е бил много емоционален и спортен ден 😁.

Аз съм в ШОК! Прибрах се вече вкъщи. Тежа цели 64кг. 😑😑😑 Цели 7кг за два месеца. Дори не знам как се случи...
От утре започвам стриктен режим и кардио. Мисля да бягам две,три седмици или докаъо не сваля 4-5кг. Бедрото ми е 55см Sad. Всичко това ще е от стреса през сезона. Ужас!

# 189
Ей ме нА! Децата започнаха училище, а аз- тренировките.
Днес се раздадох на първата ми тренировка от програмата на Страхил Иванов, допълних с първия ден от календара на  Move to Lose/ Chris Freytag, завърших с Yin Yoga на сладурите от Boho Beautiful. Добър хибрид се получи, доволна съм. Ентусиазъм има, дано да ме държи крепко и да не ме пуска дълго!
С храната също съм добре.
Най- най- най- краткосрочната цел е поставена за Понеделник.  Rolling Eyes

# 190
Много кратък отчет 10мин butt workout.

Besy, помня твоята прекрасна фигура, сигурна съм че скоро ще си във форма!

Тили, браво!

# 191
Аз съм в ШОК! Прибрах се вече вкъщи. Тежа цели 64кг. 😑😑😑 Цели 7кг за два месеца. Дори не знам как се случи...
От утре започвам стриктен режим и кардио. Мисля да бягам две,три седмици или докаъо не сваля 4-5кг. Бедрото ми е 55см Sad. Всичко това ще е от стреса през сезона. Ужас!

И аз съм качила едни 5кг за два месеца, незнайно от къде и не мога и не мога да ги сваля.
Май ще мина само на кардио, но нали "уж" и от силовите се свалят килограми?!

Аз не съм спирала да тренирам всеки ден.
Този месец мерките са ми същите като на 1 август. Нито милиметър разлика. Килограмите също.

# 192
  • Пловдив
Ехо о! Уф, какво успокоение, че не съм сама в мизерията си Cry. И моите 5 кг,, качени за 6 месеца, включително двата от ол инклузива си седят. Не мога да ги сваля. Не се и опитвам, ама... Поне те трябваше да си паднат сами. Две седмици не бях тренирала отново, защото много лошо си контузих ръката (обърнах пръстите и паднах с цялата си тежест върху тях)  възможно и да ми е била счупена, не знам, още ме боли и е подуто. Вече мога да тренирам, де,  само да се на каня. Та вчера Резисстънс 1 ОТ хардуер Корпс на Тони - 22'. Днес може и нищо, или ще покарам колело 30'. Вече не се зарича, че ще правя някоя програма, нещо не мига да се вдъхновя Sad. Нищо не ни се прави и това е. Ще се мъча, пък докъдето я докарам. Пак по-добре от нищо.
Тили уелком бак,!
Бесите, Лея, щесе влиза в релси, няма начин!
ВЕСЕЛ ДЕН!

# 193
Ей ме нА! Децата започнаха училище, а аз- тренировките.
Днес се раздадох на първата ми тренировка от програмата на Страхил Иванов, допълних с първия ден от календара на  Move to Lose/ Chris Freytag, завърших с Yin Yoga на сладурите от Boho Beautiful. Добър хибрид се получи, доволна съм. Ентусиазъм има, дано да ме държи крепко и да не ме пуска дълго!
С храната също съм добре.
Най- най- най- краткосрочната цел е поставена за Понеделник.  Rolling Eyes

Много хубаво звучи това! Аз повече от едно видео не мога да направя, просто психически се настройвам, че ей сега свършва и съм готова! Grinning

Бях днес на TRX Training - приятничко. Участнички на възраст 45-60 години Laughing Стана ми много сладко, като решиха да ми обяснят какво е гребане Grinning
Едно упражнение за корем ми взе здравето, както и лицевите опори, но като цяло съм убедена, че има и къде-къде по-трудни тренировки от този тип.
В петък имало кръгова, не разбрах дали пак е TRX, но може да я изпробвам Simple Smile)

Довечера ми е ден за горна част на тялото - не съм решила още дали ще е рамо или гръб.

# 194
За вчера горна част + бързо ходене с количката. В сряда по принцип не тренирам. Малката заспа в люлката и сега се чудя дали да я метна в количката за разходка или просто да стоя и да бездействам.  Mr. Green

Любче,  Hug Просто не спирай, един път на седмица, два, колкото можеш. Ще дойде и мотивацията.

Бесито, и аз си спомням прекрасната ти форма. Сигурна съм, че ще я възвърнеш.

Лея,нямаш ли почивни дни?

Непо, страхотна снимка....

Общи условия

Активация на акаунт