Тренировки в домашни условия - 89

• 70 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Аманда  явно 4те кг са само мазнини свалени,защото наистина има драстична разлика Peace
За днес имах планове за долна част по програма ,но отирам 40мин плуване !
Храната -грозде,кюфтета,пържола ,салата ,чушки със ориз и сос и половин бира  от която ме сви стомаха зверски -не знам защо Tired

# 316
Ноу фрейм,не съм сигурна само дали е от миналата година снимката. Ако е от миналата, са четири. Ако е от по-миналата, са повече. Но като гледам размера на дребното, не би трябвало да е от по-миналата.

# 317
  • София
Честито на Дива Орхидея. Едно прекрасно бебче ти желая Heart

Аманда, страхотна разлика се вижда. То въпросът не е само в кг или см, а и в структурата, а ти си постигнала страхотни резултати. Това, което разказваш ме обнадеждава, че е възможно. Благодаря ти Flowers Hibiscus

То и при мен проблемът идва от яденето, по-точно от количеството. Сега внимавам, но съм бивша кльоща и темата за количество храна или калории не ме е вълнувала.

Днес правих  HIIT, общо 30 мин със загряването и ... как се нарича завършека на български Blush

Утре предвиждам упражнения - пак 30 мин общо. Сега ще си избирам програма. Мисля така да карам, 1 ден HIIT, 1 ден упражнения. Да видим какво ще стане.

# 318
  • Бургас
Честито на Дива Орхидея.
Като прясно минала през това / бебе е вече на 8 месеца/ ............
Меридаааааааа, честито бебче   newsm32

# 319
Луна, за теб постнах снимките и се радвам, че ги видя. При мен не е имало издуване тип балон на корема, но пък пластове гадна мазнина в долната част - да. Много.

Диди, честито бебче и от мен! Сигурна съм, че и след раждането изглеждаш прекрасно. Спомням си те- фина, готина мадама Hug

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 08:10 от Аmanda

# 320
  • София
И аз търся локален ефект върху баджака Simple Smile.Ако някой открие как се оформя хубав крак , моля да споделя.Отчитам БР4.
Имам въпрос към момичетата, които ходят на плуване,Дали хлорираната вода изсушава много кожата? Аз не мога да плувам , но съм намислила да взема няколко урока с треньор.Може плуването да оправи краката ми

# 321
Благодаря, момичета!😗
 Не очаквах да ме помните. Повече от година не пиша вече, само ви чета. Но тренировките ми не са толкова сериозни и редовни като вашите. Дано скоро вряза в ритъм, че малката е истинска фурия и ми спира тока.  Иначе съм на килограмите от преди да забременея. Но имам още 3-4, които искам да разкарам.  
Ще се похваля като/ ако стане.😉😂😂😂😂

# 322
Честито бебче, Диди. И аз те помня като много фит мадама. Децата са страхотно богатство. Мамите в темата ми доказват, че не е задължително след една бременност да станеш 100 кила. Знам, че има много фактори, но като че ли спорта и грижата какво ядеш дава отражение всичко да мине по-леко от към сваляне на кг. после. Повечето ми познати се оправдават с бременноста и си остават 70, 80+ кила, но си и хапват. Така, че имам Надежда. Честит 17-ти септември! Аманда, чудесна работа си свършила.
За оформяне на крака има чудесни пилатес упражнения.

# 323
Предимството на спорта преди и по време на бременност е голямо. Втората ми бременност протече по- леко, с перфектни кръвно, пулс и кръвна картина. Дори гинеколожката ми беше изненадана от резултатите. Имах тонус, възстанових се по- бързо и въобще си спестих много от неразположенията. Качих 14 кг. Оттървах се от тях до 5- 6 месец след раждането.  Можеше и по- рано, но стреса и недоспиването ми попречиха.  Така че момичета, тренирайте. Може да не станем като фитнес модели, но си заслужават усилията.😗

# 324
Благодаря на всички за пожеланията и отговорите:hugs:
Определено и аз вярвам, че е хубаво да се тренира и на мен ми дипадат доста Bodyfit by Amy Sunglasses

# 325
Благодаря на всички за пожеланията и отговорите:hugs:
Определено и аз вярвам, че е хубаво да се тренира и на мен ми дипадат доста Bodyfit by Amy Sunglasses
😗

# 326
Да отчета една чудесна неделна тренировка по план 16:
- https://www.fitnessblender.com/videos/low-impact-abs-butt-and-th … culpt-and-stretch
- https://www.fitnessblender.com/videos/feel-good-stretching-worko … g-stretch-routine
Хем са лежерни, хем натоварват цялото тяло и чувстваш раздвижване в кръвта.
Днес ще се награждавам за усилията ми от почти един месец с една тортичка(медена торта със заквасена сметана, домашно производство от баба ми). За целта ще пропусна обичайната ми закуска от почти 500 калории и ще съм на вода до обяда. Ех, как тръпна в очакване. Страхотен ден на всички.

# 327
Мерида, изобщо не ти вярвам, че имаш излишни кг! Да ви е живо и здраво бебчето Simple Smile

Аз днес се метнах на гладиатора, редувах упражнения за различните мускулни групи. Още я карам с малко по-малко кг отпреди ваканцията, но разликата намаля и предполагам съвсем скоро ще стигна старото си ниво.

# 328
Охооо, още едно бебе в темата! Честито, Диди! Живи и здрави! Аз те помня с перфектната фигура Hug Hug

# 329
Дива Орхидея, честита точица! Успешна бременност и леко раждане ти желая! bouquet

Диди, честито детенце и на теб!  bouquet Как няма да те помним, страхотна фигура имаш!

Airamber, и аз съм в търсене на Краката, ще заложа на Кристин Къри и дано се похваля с резултати.

Аманда, съжалявам, че ти изпуснах снимките. Sad

Вчера бях на състезание полумаратон, днес регенерация 6км. Около 6 ще направя една спокойна йога и това е за днес.

В понеделник започва Жестоката Борба за Краката.  animal085

Общи условия

Активация на акаунт