SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Вечната Кайсия"

• 28 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • # супернатурална #
Амии, бори се! Я го виж как предизвикателно си е хванал зърното.
Благодаря, Импалко! Бий ме, обичам те!

# 661
# 662
  • София
Като цяло ми хареса епизода, и разбира се края много ми хареса Simple Smile

Поздрав за Кастиелките Simple Smile

# 663
  • Buffyworld
Честит рожден ден, Галка ! Да си жива и здрава !  Hug

Кастиел, най- накрая ! Щях да припадна на края на епизода, честно !  Joy

Тази актриса, която беше в ролята на Пейшънс  е много симпатична. Надявам се да я покажат отново. Може би двете с Джоди имат бъдеще, нещо като майка и дъщеря ..... Просто си мисля, че може да се развие тази линия.

Хареса ми епизодът и за пореден път ме дожаля за Джак.

# 664
Изгледах вчера.
И на мен ми е жал за Джак и много ме  яд на Дийн. Като нищо с това му отношение може да го подтикне към  злото.
Но ми стана смешно миналия път как го заплаши, че ще го убие  Joy Чудно ми е как ще го направи като той  не може да умре  Joy
Джак май от мъка възкреси Кас newsm78
Браво, а сега да тръгне след Тате  Rolling Eyes

# 665
Ще ти се.
Гледах епизода с превъртане, нямам време, но ви чета.

# 666
Попаднах на една интересна статия кой какво състояние има

доста голяма разлика между Дженсън и Джаред

# 667
За останалите им дейности не знам, ама някак съм вътрешно убедена, че трябва да взимат еднакво за епизодите Smile .

# 668
Абсолютно, това и друг път сме го коментирали.

# 669
  • # супернатурална #
С кеф да си ги харчат, а за филма по 5 милиона да вземат, та да не се дърпат за голите сцени  Praynig

За серията няма какво да кажа, освен, че хич не обичам да са разделени. Ролята на Сам като гувернантка не ми харесва, и Дийн не ми харесва като е толкова краен. Докато се вразуми за Джак, той верно ще е минал на тъмната страна, не без негова помощ.

# 670
Точно,  а Кас със сигурност няма да е същия, нали така пишеше в една от статиите.
Много се смях с Мери и Луци.

# 671
Склонна съм да взема 5 долара, за да се снимам в "50 нюанса русо" с Котьо Stuck Out Tongue Winking Eye .
Ако трябва мога и да ги дам даже Joy Joy Joy .

# 672
Ще ти се.Stuck Out Tongue Winking Eye
Но може да ме имаш предвид за дубльорка.Kissing Heart

# 673
А, не, никаква дубльорка! Класираш се директно за една от трите главни роли. Беше брюнетка нали? Значи ще допълним цялата гама. Оскар-ите ще завалят Joy Joy .

Няколко от промо снимките за 13х04 "The Big Empty":

# 674
Минавам да споделя какво сънувах.
Скрит текст:
Бях на работа. Ама много работа имах. Наливах вода в чаша и изведнъж от тях започнаха скоростно да се раждат и растат раци  Shocked Дойде Неган, съблече си тениската и ми вика - гледай какви хубави косми имам, събличай се. А аз му се ядосах и му викам да ме спасява от раците. Той ме нарече пъзла.
 Дойде шефа и ми каза нещо да правя, пък аз му викам - не мога, секс ще правя след малко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт