Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между лазерите, фотоепилаторите, IPL епилаторите и електроепилацията?
Колко процедури са необходими за дълготрайно обезкосмяване?
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между лазерите, фотоепилаторите, IPL епилаторите и електроепилацията?
Лазерите излъчват светлина в специфичен диапазон на дължина на вълната, насочени към определен тип окосмяване. Фотоепилаторите излъчват светлина в широк спектър и са ефективни за светли кожи с тъмен косъм. IPL епилаторите комбинират биполярна радиочестота и светлина със специфичен диапазон на дължина на вълната, подходящи за всякакъв тип окосмяване. Електроепилацията включва използването на игла или без игла, като иглата е по-ефективна и се извършва с фина метална сонда, проникваща във всеки фоликул с нискочестотен ток.
-
Колко процедури са необходими за дълготрайно обезкосмяване?
-
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
-
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
-
Какви са разликите между диодните и александритните лазери?
. Тези, които знаят какви са тези лекарства, ме разбират. Цялото ми лице е в огромни бузи с черни косми. Мустаците растат всяка седмица. С мургава кожа съм, която принципно е чиста, нежна и нямам окосмявания по лицето. В момента, обаче, е трудно да ме познае човек. Имам още месеци лечение. След като свърши всичко, трябва да предприема нещо, защото положението е страшно. Не ходя никъде. Седя само у нас. Навън слагам маска - болнична. С нея и без нея - никой не ме разпознава - цялата съм отекла и надута от лекарствата. Имал ли е някой тук подобно изпитание? Какво бихте препоръчали? Към какъв специалист да се обърна? Кой център? Искам да изслушам препоръките ви.
Дами,
Да, ама НЕ
Случи се ЧУДО ха ха.. Сега, сериозно.. На 24.05 ми беше втората процедура, защото на 10.06 заминавах на море и горе долу изчислих, че дотогава ще паднат косъмчетата. Освен, че паднаха, днес сме 21.06 и няма нито една поникнала гадинка (виждат се 3-4 черни точки, които явно ще поникнат.. скоро). Много съм щастлива! В същото време на лицето вече има косъмчета тук там, но предполагам, че това е от по-бързия растеж в тази област, или диодния лазер по-добре ми се отразява.. Не знам.
Смятам за редно да ви кажа, че съм много доволна от момичето, което ми прави диодните процедури. Много внимателна, обяснява ми всичко. Докато в Инканто като че ли е спаднало нивото. Преди също ме правеха различни козметици, но сега сякаш.. нещо липсва. Бях в Инканто на Патриарха - разочаровах се малко, после отидох в Зона Б-5, тъй като преди си ходех там, но уви... същата история
Другата събота ми е последната процедура до края на лятото и ще питам дали мога след седмица да се плюсвам на пясъка.