Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Аз си записах час за Борекс за мишници за другата седмица. На времето там ходих на бакенбарди и Горна устна. Ходих около 5-6 години през 3-4 месеца, но определено си заслужаваше. Сега с новите лазери се надявам да стане по-бързо. Имах обаче един на брадичката, който като го минаха тогава с лазера 3-4 пъти и събуди и други заспали косми. Сега са десетина е се чудя дали да ги пробвам с лазера пак или с игла. Някакви съвети?
Зависи какви са космите, дали са подходящи за лазер. Те ще преценят на място. Хубавото е, че могат да ти предложат и двете процедури в зависимост от нуждите.

# 421
Яд ме е, че на времето като беше един косъм, не ми предложиха иглата, а сега се чудя  какво да ги правя

# 422
Яд ме е, че на времето като беше един косъм, не ми предложиха иглата, а сега се чудя  какво да ги правя
Не всеки клиент е отворен за електроепилация. Кажи им, че предпочиташ електроепилация.

# 423
Сега пак се загледах в цените на Борекс и видях, че не мога да ползвам отстъпката, защото важи само с друга зона, а аз искам мишници само. Кое друго студио бихте ми препоръчали?

# 424
Аз съм фен на Версус. Имат и добри промоции.
През март всички зони бяха с 30% отстъпка, която важи за целия цикъл от 6 предстоящи процедури.

# 425
  • София
За единично косми- определено игла.

# 426
А имате ли отзиви за skinline  и за evolution? Живея на зоопарка и биха ми били доста по-удобно.

# 427
Да трябва да има .

А болеше ли я ?
С игла ли беше ?
Има ли много зачервявания след това ?
Каза, че много я боляло и постоянно карала служителката да намаля лазера.
Имаше 3-4-5 дни зачервено, по целите крака и бикини зоната. Но сега кожата е спокойна и без косми.

# 428
Момичета, съвсем се оплетохте. Laughing

Libertad през цялото време пита за електроепилация, а _Feelme_ ѝ отговаря за лазерната такава, споделяйки опита на дъщеря си. Поне така разбрах аз от хода на дискусията.

Моля ви, като коментирате нещо, уточнявайте по-добре за какво иде реч, за да не стават недоразумения. Peace

# 429
Питах ги мойте за този бял маркер за който говорите, че се покриват бенките. И ми казаха следното: The lasers used for hair removal do not emit UV radiation. There's radiation, it's just non-ionizing radiation, which will not cause cancer.
 И пак не ми сложиха маркер върху бенките. Направо не знам...

# 430
  • София
Просто си ги задраскай с бял молив за очи. Лазерът облъчва и кожата в крайна сметка, но понеже е "бяла", не привлича лъча.

# 431
Благодаря. Не знаех, дали е обикновен молива. Ще си купя. Даже гледах някакъв на Nyx точно препоръчват за тая работа. А като са покрити, може ли лазера да  минава отгоре върху бенки с молива както са? То всъщност това е целта, но ще им нацапа устройството предполагам. Те сигурно и за това не се и махат космите от бенките. Като е кафява кожата там, как да детектира тоя лазер....

# 432
Здравейте, след дълги чуденки отидох в Skinline в София. Направих мишници. Това, което ме учуди е, че ми казаха, че вероятно ще отнеме 8 процедури. Също така да ходя всеки месец по веднъж. Това нормално ли е за мишници?

# 433
За лазер, според мен е твърде често.  
Споделих вече, че във Версус съветват процедурите да са на 55-60 дни, като за подмишници конкретно предположиха, че ще е още по-разредено. Така и се получи. Ясно е, че е индивидуално, но растежа на косъма си има цикъл и ако ходиш по-често, просто няма да има какво да обработят.

Сега до 10тина дни сегашните ще изпопадат, и след това виж дали ще имаш за да ходиш всеки месец. То ще си проличи дали ще има нови.  

# 434
  • Mediterraneo
Даже и на лице процедурите не са всеки месец, а на 6 седмици при мен. Мишници- 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт