Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не е същата

# 586
Здравейте, някой да си е правил лазерна в клиниката на др. Денкова?

За Росица Денкова ли питате? Козметичката я препоръча за друга процедура, но още не съм ходила.
  Преди години ми помогна за кожен проблем при дъщеря ми.

Росица, за която говорите, не е Денкова, а Денчева

# 587
  • Близко съм
Здравейте, да ви попитам от години насам целите ми крака са в огромни подкожни косми някакво решение? Бръснати са преди много години ефект нула, сега от близо 10 г само кола маска ефект нула. Ужасно е с къси панталони ходя само вкъщи.  Защото краката са ми бели и личат още повече. За фотоепилация не може да става дума поради други причини. Затова някакви съвети за домашно решение?

# 588
  • ВАРНА
Извинявай

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:20 от Печикамъков

# 589
А какво мислите за мъжкото обезкосмяване - къде трябва и къде не?

Този въпрос не мисля, че е за настоящата тема. Тук се обсъжда друго. Peace

# 590
Здравейте, да ви попитам от години насам целите ми крака са в огромни подкожни косми някакво решение? Бръснати са преди много години ефект нула, сега от близо 10 г само кола маска ефект нула. Ужасно е с къси панталони ходя само вкъщи.  Защото краката са ми бели и личат още повече. За фотоепилация не може да става дума поради други причини. Затова някакви съвети за домашно решение?

Решението е в заглавието на темата. Simple Smile

# 591
Aloevera_, пробвай лазерна епилация.

# 592
  • Близко съм
имам друг проблем, и затова искам ако някой е намерил домашно решение. Благодаря ви все пак.

# 593
Не знам какъв проблем имаш, но не мисля, че ще намериш ефикасно домашно лечение.
Кола маската допълнително способства за образуването на подкожни косми, както и епилатора.

# 594
aloevera_, тук обсъждаме само методите за трайно обезкосмяване; както подсказва заглавието - лазерна, фото и т.н. епилации. За козметичните дефекти и тяхното решение има редица други теми във форума.

Мисля, че и твоят въпрос не е за тук. Peace

# 595
Благодаря за темата. Започвам сериозно да се замислям да пробвам професионална лазерна епилация. Лятото дали е подходящо или да изчакам за есента?

# 596
Благодаря за темата. Започвам сериозно да се замислям да пробвам професионална лазерна епилация. Лятото дали е подходящо или да изчакам за есента?

Не е подходящо лятото - изчакай най-добре до есента. Peace

Аз лично, преди седмица приключих с лазера за това лято, но няма да се излагам на слънце поне още месец, така че не е проблем. А, като излизам, задължително ползвам слънцезащита, SPF 50. И на лицето, и на тялото. Peace

# 597
Някой знае ли цени на процедурите ?

# 598
  • с трима мъже :)
Привет. От 3 месеца съм на кортикостероиди Sad . Тези, които знаят какви са тези лекарства, ме разбират. Цялото ми лице е в огромни бузи с черни косми. Мустаците растат всяка седмица. С мургава кожа съм, която принципно е чиста, нежна и нямам окосмявания по лицето. В момента, обаче, е трудно да ме познае човек. Имам още месеци лечение. След като свърши всичко, трябва да предприема нещо, защото положението е страшно. Не ходя никъде. Седя само у нас. Навън слагам маска - болнична. С нея и без нея - никой не ме разпознава - цялата съм отекла и надута от лекарствата. Имал ли е някой тук подобно изпитание? Какво бихте препоръчали? Към какъв специалист да се обърна? Кой център? Искам да изслушам препоръките ви.

# 599
Някой знае ли цени на процедурите ?

Знаем, ама не казваме. Mr. Green Naughty Joy

А сега сериозно - цените, предлагани от стуадата, са различни - дори на територията на един и същ град.

Всяко студио има качен ценоразпис на сайта си, може да провериш цените и сама. Peace

Общи условия

Активация на акаунт