Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 613
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, знаете ли как се ползва това?
Интересува те някой да сподели от личен  опит или да се преведе написаното на немски? Пише, че бръснача трябва да се притисне добре към кожата, леко изпъваш кожата и минаваш по посока, обратна на растежа на косъмчетата.

# 661
Не съм видяла, че има "прочети повече"... Значи наистина си е бръснач... Не е за мен определено!

# 662
  • Варна
Бръснач е,има много клипчета в нета (сега не ми се търси). Освен за махане на мъха по лицето е и за ексфолиране на кожата 🙄 Звучи ми като лоша идея..

# 663
  • Пловдив
Изчезването на праха за пране Denk Mit е много неприятно. В никой от магазините не знаят защо не се доставя. В единия дори ми казаха, че едва ли ще го пуснат пак. Вероятно подготвяли нов артикул, не просто нова цена и/или опаковка. Sad
Някой с по-точно информация?

# 664
  • оттам, откъдето започва България
Кой точно прах Денк мит липсва при вас?

# 665
  • Пловдив
За бяло и за цветно. Има само за деликатни тъкани. Само в ДМ на Бетовен в Пловдив имаше останали 4 големи пакета за цветно, в ужасно състояние. Sad

# 666
При нас има от всички варианти на ДМ прах - информацията ми е от петък.
Специално ходих да си нагледам перилните, че са ми тръпка. Тогава видях и ДМ ароматизатора за пране, който коментирах, но не помня тук или в темата за перилните препарати.
Разгледах и ДМ капсулите - не че ще си купя /не ги уважавам капсулите/.  Видях и нещо като калгон на ДМ - прах някакъв за омекотяване на водата, но не си носех очилата, че да знам повече подробности /всичко е толкова дребно написано/.

# 667
Миналата седмица се възползвах от намалението на доста неща, които ми бяха необходими. От тийнейджърските си години не съм ползвала маска за лице, но се загледах в пилинг маската и тази с глина на Хималая. Много се чудих коя от двете да взема, в крайна сметка купих и от двете, все пак бяха за по 3,30 или 3,50лв, не помня точно.

Миналата седмица пробвах маската с хума, минерална глина, орех, кус -кус
Необходими бяха около 20-30 мин, докато изсъхне напълно. Първите 5 мин ми щипеше, дори си мислих да я сваля преждевременно, но изтърпях и после спря да ми щипе. Кожата ми стана видимо по-свежа, порите стегнати, изобщо като цяло много ми хареса и препоръчвам.

Току що се направих с другата маска - пилинг маска с бадем и краставица.

Сравнително трудно се сваляше от лицето, особено по бузите, дори ми беше неприятно, все едно си правих кола маска на лицето ама мнооого бавно. В крайна сметка имаше доста мъхчета, косъмчета и мъртви клетки по маската, нищо че е прозрачна, пак се забелязваха. Ако беше черна щеше да е още по-видимо. Само не знам това отстраняване на мъхчетата дали няма да ги накара да растят повече. По принцип нямам проблеми с окосмяването по лицето, дано не си докарам ядове на главата. Иначе маската като цяло ми допадна, също ми освежи кожата, стана по-гладка и порите стегнати.

Препоръчвам и двете маски, все още са на промоция Wink

# 668
 Здравейте,знаете ли защо тъмните ми дрехи стават като надрани с тебешир получава се едно бяло .Пералнята уж е чисто нова слага се перилния препарат и омекотитела заедно и тя си ги дърпа.Не мога да разбера къде е проблема Sad днес черните ми дънки изглеждат ужасно с бели ивици все едно са мръсни.

# 669
Аз на черно не слагам омекотител - от него ми стоят дрехите като неизплакнати. Според мен да пробваш без омекотител.

# 670
Препоръчайте ми крем за лице с добра слънце защита

# 671
Здравейте,знаете ли защо тъмните ми дрехи стават като надрани с тебешир получава се едно бяло .Пералнята уж е чисто нова слага се перилния препарат и омекотитела заедно и тя си ги дърпа.Не мога да разбера къде е проблема Sad днес черните ми дънки изглеждат ужасно с бели ивици все едно са мръсни.
Дамите в темата за перилните препарати са специалисти. Може би неправилно дозиран прах, къса програма, кофти препарат, това ми идва на ум.

# 672
Пери ги обърнати наопаки. Може би си предозирала праха. Ако имаш възможност пробвай с течен препарат да ги переш, със сигурност няма да ти останат бели ивици.
Забравих да допълня, включвай задължително копчето за допълнително изплакване.

# 673
  • София

Търси крем с 50 фактор, но за твоята възраст.

# 674

Търси крем с 50 фактор, но за твоята възраст.
За дъщеря ми е, с акне и след процедури. Май не е за там 🤔

Общи условия

Активация на акаунт