Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 505
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Мамексче кучо ме уби.   rotfImbo  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Инджи работата не е заек да избега.  Mr. Green Почини си малко.  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Ничия коя точно е миризмата от детството - преди или след апване?  hahaha Joy Heart Eyes Hug Hug Mr. Green
Пете когато можеш тогава влизай. Grinning Hug Hug Heart Eyes
Жулиетке да нагушкаш шушка! newsm51 Heart Eyes Hug Hug Grinning
Иринитке ето, да ти е сладко!  Mr. Green Grinning Grinning Hug Hug Heart Eyes

# 526
  • Targovishte
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartЗдравейте, бандичка Yellow Heart

Благодаря ви че ме мислите. И аз ви обичам Revolving Hearts

В момента, от вчера, хич не съм добре. Онези неща (обратното акне) от които се оперирах наскоро, пак изникнаха и болят със страшна сила, не мога да вървя като хората. Отделно от това нещо съм секнал и кръста, вероятно. Та сега вървя като насран и пребит едновременно.

Още съм на павилиона - до края на седмицата. Снощи изкарах много трудно, заради болките, за довечера не ми се мисли. Добре че вали като из ведро, супер студено е, така че се надявам никой да не дойде - клиент имам предвид.

Иначе по време на моята липса се случиха доста неща. Германецът си дойде. Напълни ми се къщичката за три седмици. Семейно решихме и си спретнахме едно екскурзионно два дни с две коли - арбанаси, търново, етъра, стигнахме и до дряновския манастир. Беше прекрасно, времето позволи и в двата дни да си правим пикници. Абе - суууупер.
Синът си тръгна и сърцето ми е свито, макар  и да се обажда по месинджъра.

Появата на новите приемни деца наложи спешна промяна и в нашето обзавеждане. Първоначално поръчахме супер скъпа детска кошарка за малкия - 355 лв., като обещанието беше да е от масивно дърво, голямо и здраво. Да но като го получихме нещата се оказаха на другата крайност - пръчки по-тънки от пръстта ми навсякъде, краката в същата дебелина, даже нямаше и дюшече. Почти стигнах до бой, но успях да го върна и да си взема цялото капаро.

Променихме решението - купихме големи ъглови легла за децата, което наложи да сменим и диван-спалнята, на която спим аз и МЖ. това пък доведе до разпарчетосване на секцията - едната част с телевизора на едно място, другата част - отсреща; закупуване на нов скрин и малък ремонт. Та промяната ми излезе 950 лева на изплащане за една година.

Днес проведохме втората среща с биологичните родители. Толкова се разстройват децата, че след това два дни не можем да ги успокоим.
Иначе са на градина и на ясла, което ми е сутрешния фитнес - миене, обличане и т.н. на два броя деца, водене до заведението и.... абе около час работа ама супер интензивна.

Сега в момента почна и да ме тресе. Вероятно вдигам температура заради обратното акне. Силно се надявам да се разсее от само себе си, както се е случвало и друг път и да не стигам до болница.

За ядене и режим ама въобще да не става дума. Ям каквото и когато ми попадне. Напоследък закусвам доста обилно и на татък през деня не огладнявам - я накой друг фъстък на обяд или пък порция пържени картофи от павилиона на вечеря. Закуската е обилна наистина - хемендекс с три яйца и бекон, гарнитура пържени картофи, домати, краставици, придружени от три препечени филии хляб, една кола и кафе. Направо съм за бой.

Решил съм врътката да я започна на 4 септември, понеделник. Към момента килата наближават 97 (!!!!), което е повече от 20 килограма плюс над най-ниско постиганото тегло някога. Иначе спрямо последната реална врътка са около плюс 10.

ВСИЧКИТЕ ВИ ОБИЧАМ, чета ви, когато мога. Не ми се сърдете много, моля ви! Sparkling Heart

# 527
  • София
Катенце,  Mr. Green май и двете Joy

# 528
  • Русе
Хайдее, кафенцее,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

Курдов, радвам се, че писа.  Hug
Дано здравето да се нареди, другото ще се оправи някак. Браво за разходката!

# 529
Ауууу, Джулс Hug Heart Eyes на какво място си ни поднесла кафенцето, вече съм там и ви чакам hahaha hahaha hahaha
Курдов Hug Heart Eyes друже, радвам се ,че писа - как ще ти се сърдим Hug Hug Дано всичко ти се размине с болници, и да се оправиш бързо, иначе ангажиментите ти са се увеличили.А колко е хубаво това, че сте успели да отидете заедно някъде дори и за два дена Hug Hug Hug Аз смятам да почвам от 09 септември нова врътка, не искаш ли да започнем заедно,или ти си решил 4
Хайде идвайте на шезлонгитееее Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 530
  • София
Аз съм чалната нещо и не мога да спя.  Crazy

Взимам си кафенцето от Джулиното.  Heart Eyes

Курдов, много неприятно, съчувствам ти за болежките. Припомни си, какво говорихме и вземи мерни! Стискам палци!  Hug Hug Hug

Инджи, аз може да започна с теб, ще си помисля..  Hug

# 531
  • Русе
Аз смятам да почвам от 09 септември нова врътка,
Ко си пак смятала, че дните да съвпаднат с туй онуй, щом почваш в Събота,  Mr. Green
 Joy Joy

И аз съм на един от шИзлонгити,  Whistling  Heart Eyes

# 532
Групичка и аз го закъсах-сина ми е с пневмония, пратете положителна енергия да няма допълнителни усложнения и да се излекува напълно.

# 533
Аз смятам да почвам от 09 септември нова врътка,
Ко си пак смятала, че дните да съвпаднат с туй онуй, щом почваш в Събота,  Mr. Green
 Joy Joy

И аз съм на един от шИзлонгити,  Whistling  Heart Eyes
Смятах,смятах hahaha hahaha hahaha
Жгмъц Hug Hug ще се радвам да имам другарче Heart Eyes Heart Eyes
Заната Hug Hug Heart Eyes много от мен fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 534
Групичка и аз го закъсах-сина ми е с пневмония, пратете положителна енергия да няма допълнителни усложнения и да се излекува напълно.
Занатка, стискам, миличкия.....всичко ще мине, сега е лято все още! Дано да е бързо! Praynig Praynig

# 535
  • Русе
Занатка, пращам силна положителна енергия!!  Hug Hug

Инджии, знаех си....  Grinning

# 536
  • София
Заната, пращам цялата си положителна енергия! Ще се оправи младежа!  Hug Hug Hug
Ако имаш нужда от нещо, насреща съм!  Hug

Инджи, и на мен ще ми е кеф да си другаруваме, но нали се колебаех за друг режим... Има време ще го помисля.  Wink Ти кажи как и с какво съобрази датите сега ?  Mr. Green

# 537
  • София
Заната, дано бързо се оправи детето!

Жгмъци, какъв друг режим обмисляш?

Инджи, чудесна идея е 9-ти септември. (Почвам да се чудя и аз дали да не се включа към твоя отбор за още една врътка... До тогава имам време да помисля дали това или НВ-ВМХ... Но след тия ваканции е задължителен някакъв режим при мен!)

# 538
  • Велико Търново
Ехо, завърнах се най-накрая Simple Smile
Няма шанс да ви изчета ще пробвам поне последните страници, за да се включа адекватно  Hug

# 539
  • София

Жгмъци, какъв друг режим обмисляш?

Ами един режим на Ипократис. Чудя се ще мога ли да го пазя с тези смени обаче... Още го мисля.

Я стиснете по едно палче и на мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт