Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Я вижте какви кулинарки имало около Бургас:  Mr. Green
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20800229_1015531 … 4&oe=5A2F2501

Благодаря, стискайте още.  Hug

Иначе тази нощ някой ако не можe да спи някъде след полунощ ще играе Григор Димитров на US open.  bg bg bg Аз дали ще оцелея да гледам, едва ли...

# 556
  • София
Аууу, браус на ТЛО,  Whistling
Фърли малку пиперец и насам.  Flutter
Аз пък искам от рибето, ама що ли не яхна метлата и да ида до Медово, ей къде е!
То и моето метле е бързоходно, да дОда и аз, а? Heart Eyes
Занатка, и на краката стискам! Скоро да се похвалиш с оздравяване на детенце!
Жгмъцко, стискам! Ни знам що, но стискам! Не, че има значение!
Курдов, ох Курдов! Толкова много те обичаме и толкова много се надяваме и молим да си добре ти и семейството ти! Стискам палци скоро да се похвалиш!
Ир, Деми, Джулка, Kissing HeartKissing HeartKissing Heart бих се заместила с вас и бих наново изпитала И радостите и мъките на порстващите ви деца, давам ви това моето 17- годишното, ама със зор и само заради вас. То си е моето и на баща си момичето, ама да видите какво ви чака! Дано ме разберете правилно, ако не сега след години! Да са ни живи и здрави дечицата, а и ние покрай тях!
Утре повече и цИлувки за всички!

# 557
Добър вечер банда!  Heart Eyes Grinning Всичко изядено по план.  Mr. Green Mr. Green
Утре:
З - ябълка
О - маймунски хляб и фалшив таратор
В - бисквитена торта и РЧШ
Курдов да минава бързо и кат можеш драсвай по нещо!  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Ничия апна ли?  Mr. Green love001 Hug Hug Heart Eyes
Жулиетке е до сега си пих кафето на третото шезлонгче.  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Инджи е те ме те, не ма ли видиш?   hahaha Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Жгмъцка, Петя почвайте с Инджи, по-лесно е групичка.  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Занатка бързо да се оправя синчето!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Heart Eyes
scrye добре дошла.  newsm51  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Деми мерси за поздрава! Милата на 4 ученичка!  ooooh! ooooh! Hug Hug Heart Eyes
Иринитке апна ли рибето?  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug Hug
Миме таз кокошка ма уби!  rotfImbo rotfImbo Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Деми малка ти е гьостерицата!  rotfImao rotfImbo hahaha hahaha Mr. Green  Heart Eyes Hug Hug Hug
Сисе и ко най-често зърваш?  Joy Mr. Green Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Наборче щом си се опнала което и да избереш все става.  Mr. Green  Joy Бързо да се оправя детето! love001 Heart Eyes Hug Hug
Вангобче напълно те разбирам.  ooooh! Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
И вечерното чайче слагам, а аз полегвам с книжка.  Hug Hug Hug

# 558
  • Русе
Вангобии  Heart Eyes  Heart Eyes много добре те разбирам!  Hug

Оххх, много рехавко напоследък, ама пилците се броят на есен,  Mr. Green
Катеее, Hug

Скрит текст:
Утчитам три яйца на очи в масло, сиренци, кюфте, селски доматтт.

Хубава вечер,  Heart Eyes  Heart Eyes на всички

# 559
  • Оптимист по принуда
Вангобче, знам аз - малки деца, малки проблеми, големи деца - големи проблеми Grinning

Кате, Сиси, Стреличке, Инджи, Мими Heart

Отчитам, другарко любима, че киселото ми мляко е модификейшън с нарязана вътре краставичка, малко сол и олио и копърец в голяма гаванка и си го греба пред тела, гледайки 2ма мъже и 1/2.Heart

# 560
  • Русе
Добър вечер, бандичка!
Ир, ще свикне малкия, все пак си е стрес отначало Hug А кафето и закуската са чудни Simple Smile
Емке, почивай си на макс, чемного бързо свършват броените дни Simple Smile
Ничия, мина ли ти?
Мамексче, тази поза с чинията много трудна Grinning
Петя Simple Smile затова  са отпуските, да видим колко много работа може да ни изчака Grinning
Курдов, радвам се, че писа. Хубаво е, че младежа е можал да си дойде. Стискам палци другото да се размине без болница.
Занатка, как е младежа, имаш стиснати палци от мен Simple Smile
Жгмъцка Gift HeartGift Heart
Скрай, добре си се завърнала Simple Smile
Деми, ще се справи и ще се чувства добре. Дъщеричката на моята братовчедка (не знам племенничка ли ми е ?) е на 6 и се чувства много добре на училище там.
Иринитко, оправи ли пипера?
Стреличке, такава стилна мацка си, я не се втелявай с диети сега Simple Smile
МамaМия още не се появила, да не я е гръмнал някой днес с "пищов" на матурите Simple Smile
Миме, нищо не каза за котето дето го постна Катето днес Smiling Imp
Деми, Джуле, Кате, Мими, Сиси, Вангоби и всички неспоменати много Hug аз вземам книжката и се пльосвам при кафенцето на Джулето на свободното местенце Grinning

# 561
  • Калифорния, САЩ
Обичам ви!
Уморена съм. И малчо също.
Ще се справим, времето помага, а и вие - с положителните си мисли и стиснати палчета!
За всички ви -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 562
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ние те обичаме Heart Eyes
Вчера обещах повече да пиша, но днес така ме боли главата  ooooh! Ир се е погрижила за кафенцето и закуската, а аз влизам само са ви кажа ДОБРО УТРО Hug Hug Hug Hug Hug

# 563
              Добро утро,
Ир ще свикне малчо, но трябва време.Blue Heart Кафето и закуската са прекрасни.
Вангоби да минава главата и да сложа една закуска вместо теб. Сакън да не умрем от глад.

Днес отново ме чака доста тичкане напред-назад, но събота наближава и това ме крепи. За храна още не съм мислила, в движение ще решавам и довечера отчет.
Лек ден !:blush:

# 564
Добро утро!  Grinning Heart Eyes
Ир много гушки и на теб и малчо!  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Вангобче бързо да мине главата.  spoko Hug Hug Hug Heart Eyes
Наборче ама всичко има.  Mr. Green Grinning Heart Eyes Hug Hug Hug
Хубав и усмихнат ден!  Grinning Hug Hug Hug

# 565
Занатка, Жгмъци, стискам палчета!  Hug
Банда, появи се слънце....ама е студено...къде ще го мажа тоя 50-ти фактор....

# 566
Занатка, Жгмъци, стискам палчета!  Hug
Банда, появи се слънце....ама е студено...къде ще го мажа тоя 50-ти фактор....
Емче, за края на август 50 фактор ли взе чедо.....???? Simple Smile Няма да ти трябва.....от утре обаче пак излиза слънчицето, има надежда! Praynig
Днес съм по пътищата.....цял ден ще пътувам.....дано мине леко и безпроблемно! Praynig
Хайде хубав ден прекрасни! Heart Eyes
Стреличка, бързай със задачките, че идва незабравимо пътуване.....ооох как ми се ходи и на мен! Sunglasses
Жгмъцонка, забравих да кажа, че и аз стисках палци!
Деси, заслепих се от котето на Вики, нооооо оставям на вас.... hahaha

# 567
  • Велико Търново
Четох, четох и нищо не запомних.
Заната, Жгмъци, стиснах и аз палчета!
Курдов, твоите премеждия край нямат. Ще се наредят нещата, важното е да си гледаш здравето.
Ир, така е докато свикнат дечицата. Измарят се бързо, но се справите.

И аз искам да почвам пак от септември нова врътка, тази я опропастих подобаващо. Инджи, ще си помисля за 9-ти, че съм на фирмено събиране Simple Smile

Усмихнат ден!

# 568
  • София
Добрутро!  Hug
На работа съм още от 7 сутринта, вчера не можах да спя през деня, после и нощес не спах и сега съм като препикано мушкато!  Confused Уморена съм страшно...
Какво ще ям идея си нямам.
Стискайте здраво, чакам обаждане!  Hug

Миме, аз ползвам 50 фактор винаги, сега в Гърция пак с него ще се мажа хем ще е септември.  Wink
Така, че Еми, мажи смело, само слънце да има.  Hug И къде ми е морската сника ?  Crossing Arms

Снощи и мача на ГД се е отложил за днес, било валяло в NY.

Ще пиша пак, ако съм жива...

# 569
  • Русе
Добро утро Simple Smile
Ир и ние те обичаме Gift HeartHeartbeatRevolving Hearts
Вангоби, дано по-бързо минава главата, гадно е да боли от сутринта Purple Heart
Стреличке, сега цяла сутрин ще търся кое какво е от половината закуска Hug Joy
Жгмъцка, стискам палци и не го мисли - ще оживееш Wink А така с мача на Гришо ще можем да го гледаме Simple Smile
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт