Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 445
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Хеллооууу    Crazy

Да сложа кафенцето и после ша ва вида,  Whistling
 Heart Eyes  Heart Eyes

СъншайнHug добре си го измислила. Като прекаляваш с вгх, гледай да не хапваш мазно, и обратно.  Flutter
Ааахх, таз нашта Тудора, много хубава бе,  Crazy  Heart Eyes
Долче, 30 гр бадемово брашно, 15 г масло, 1 яйце, малко бакпулвер. В чашка и в МВ за минута и половина.
Но става малко. Аз правих с 4 яйца и съотвено 120 бадем. брашно, 60 г масло, половин пакет бакпулвер, в продълговата тавичка пекох за 20-25 мин на 180 градуса.
Вангобиии, #Crazy аз всеки ден бих омазвала с това,  Mr. Green  Heart Eyes
Стреличке,  bouquet
Сис, дано да е добре близкия човек.  Hug

Скрит текст:
закускообяд- три филии от бадемовото хлебче със заквасена сметана, два резена кашкавал, домат, следобед-диня, в-агнешко печено, Ф  Whistling
Хайде,  Heart Eyes  Heart Eyes на всички

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 13:47 от Juls14

# 61
Мими, ся ще си мерим Тудорите ли ?  Mr. Green hahaha Винаги е прекрасна!  Heart Eyes
Това с цигарката ме втрещи, никога не бих предположила, че пушиш.  Thinking
Аз ще съм на мусака утре.
По скоро не пуша Naughty......понякога, когато седнем с Тодора и Стреличка, ааа и с Вангобито се е случвало, на по бира на слънце, прося по цигарка от някоя от двете/трите hahaha hahaha hahaha
Разбирай колко често е това......!!!! bowuu bowuu
Стреличкаааа, страхотна си!!!! bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 14:18 от mimi.7299

# 62
Жулиетке посядам да си изпия кафето! Мерси!  bouquet Heart Eyes Hug Hug
Жгмъцка ша стискам палци за твоя любимец!  Mr. Green fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Heart Eyes
Иринитке страхотна си!  newsm51 newsm10 Heart Eyes Hug Hug
Наборче де скиташ? Веднага се поправям.  Joy Mr. Green Много сте сладки!  love001 smile3525 Hug Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Вангобче с туй ти е простено! Мммм  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Мимка завид за сутрешното ти кафе.  Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
И тургам обедното чайче.  Hug Hug Hug

# 63
  • Бургас
Завърнахме се! Страхотно изживяване. Влизам през новата версия от телефона,за да сложа някоя друга снимка. После ще ги забърсвам.

Има и други интересни снимки, но чакам да ми ги изпратят.
Носиите са ни подарък от мъжете ни. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 10:38 от Irinita

# 64
  • Бургас
Завърнахме се! Страхотно изживяване. Влизам през новата версия от телефона,за да сложа някоя друга снимка. После ще ги забърсвам.

# 65
  • Бургас
Агънцето е завито в тавичката.
Скрит текст:

Мъж да си!
Скрит текст:

# 66
  • София
Ах леле, много яки снимки! Страхотна мома Тудора! Изглеждаш невероятно, толкова естествено ти стои носията. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Катенце, благодаря!  Hug Heart Eyes Hug

# 67
  • Стара Загора
Иринита, страхотни снимки!
А ти си прекрасна с носията! Лъчезарна, слънчева, естествена и много красива! bouquet Hug bouquet Hug bouquet
Изживяванията в Жеравна са невероятни и запомнящи се. Жалко, че аз тази година не успях да отида  Cry
Благородно мъничко завиждам ...  Mr. Green
Моля те, сподели от къде е носията - много, много ми хареса  bouquet bouquet bouquet

Аз не пиша, но ви следя  Mr. Green
Сравнително режимна съм в почивка - повече плодове и салати, почти никакви въглехидрати.
Един килограм ходи нагоре-надолу, но всичко е в норма. Laughing  Mr. Green  Laughing
Тренираме усилено и се чувствам много добре. След малко отиваме на танци  Laughing Laughing Laughing

На всички - хубава и спокойна неделна вечер!  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 16:32 от Renate_R

# 68
  • Русе
Моме ТУдоро, изглеждаш чудесно, а явно и така се чувстваш Simple Smile Снимките са много зареждащи с позитивизъм и добро настроение Hug
Ир, толкова слънчево кафе и закуска Simple Smile
Джуле, следобедното кафенце е ... мммм Simple Smile
Стреличке, прекрасно изглеждаш, а Смолян е много зареждащо място Simple Smile
Кате, явно си по-добре, щом такива "чайчета" поднасяш Simple Smile
Жгмъцка и аз довечера ще стискам палци, че много ми се иска положителен резултат за нас на финала Gift HeartGift Heart
Вангобиии, че то е плод ... расъл на кокъл Wink
Хубав ден, аз събуждам ММ и го замъквам към морето пак, ще си спи в РусИто Smiling Imp

# 69
Наборче в Смолян съм. Благодаря за .........В момента след разходка и хапване
Скрит текст:
Родопски клин и пататник
правя полегнала е Тудора.

# 70
Привет Hug Hug Hug
Чудни снимки моме Тудоро Hug Hug Hug Hug Heart Eyes,прекрасна си,а и това ,че е било зареждащо е най- добро Heart Eyes
На Стреличка Hug Hug снимки не видях,но в Смолян е прекрасно,а и сте си хапнали от техните традициоони гозби Heart Eyes
Деска Hug Hug Hugдобре съм днес,даже правихме апетитка - много вкусна стана,но се позморихме, и ще почивам сега.
Ир Hug Hug много красиви кафе и закуска Hug
Вангоби Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyesинтересен плодов ден си имала Joy hahaha hahaha
Сиси Hug Hug стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Жгмъц Hug Hug стискаме и за Гришо
Хубава вечер,бандичка любима

# 71
  • Бургас
Бандичка, благодаря ви за комплиментите!
Чувствах се така, защото в цялото село нямаше един намръщен човек! Всички с усмивки на лице, добри, помагащи си....Невероятно!
Пренасяш се в друго време, с други ценности. Сякаш всеки е оставил някъде назад, в шкафа, суетата, злобата, сърдитите физиономиии...Там няма значение кой си! Там всеки е българин! На хорото всички са приятели - ръка за ръка!
Удивително е!
Ние бяхме с наши приятели - руснаци, които останаха същисани от красотата на фестивала, от щастливите лица, от красивите и танцуващи млади хора.
Мъжът беше облеченс пълна народна носия, а на дъщеря му купихме специално бродирана риза, защото Тя пожела така! ...и не се пусна от  хората, въпреки че "сричаше" стъпките.

Стреличке, хапни клин и заради мен, моля! Толкова го обичам. Баба правеше разкошен клин.
Ах, тези Родопи. Когато отивам да видя родата, още от Асеновград ми тръгват сълзите. Ей, така, от нищо! Само като видя бориките, изправили снага, сълзите ми сами потичат. Heart Eyes

Ренате
, тази носия ЛО ми я купи вчера сутринта от  там. Шият ги едни хора в Етрополе. Ако искаш ще ти дам контактите им.  Носията, с която съм на тези снимки не е пълната. Има други снимки, от вечерта, които чакам да получа, там съм с пълната носия. Има и една плисирана "пола".
Това цялото чудо струва 85 лв. Изобщо не се замислих. Платът е доста интересен - тъкан, но проветрив.
Аз търсех нещо, което да е леко и да може да  се тропка с него. Иначе, ако трябва да нося автентична носия бих носила родопска. Heart Eyes

# 72
  • Бургас
Още малко снимки

# 73
  • Стара Загора
Иринита, и аз съм от Родопите Simple Smile Така мило ми стана..., и аз съм израснала сред бориките и само там, в планината се чувствам в къщи ... И в момента сълзите са на очите ми ...
Всички сте прекрасни с българските носии, но ти си НАЙ  Hug
Моля, изпрати ми координати на тези хора в Етрополе. Много е красива и бялата риза на русата дама от последните снимки.         bouquet bouquet bouquet

# 74
Иринита,страхотни снимки.Радвам се,че си била част от този хубав празник.Както го описваш направо ми се прииска да съм там  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт