Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 495
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
, даже каза, че били по-хубави от на мама, ама на нея й го каза,  Joy Joy
За таз приказка заслужава втори път да са омъжиш за него  Mr. Green
Нали, нали?  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • София
Нали, нали?  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Смел мъж си взела, спор няма!  Mr. Green

# 122
  • Русе
Скрит текст:
Нали, нали?  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Смел мъж си взела, спор няма!  Mr. Green

Joy Joy
Дааа.....

Все забравям, Мамекс, мерси, турила си за всеки вкус,  Twisted Evil
По моя, стаат сички,  Whistling  Joy

# 123
Демиииии, уникално е стихчето! Така се смях  Joy
Жгмъци - викам си с кво ли ще мажеш тоя тиквеник, сигурно с олио...а то кво се оказа  Joy
Мимозо, дойде ли студа и при вас...нали искаше разлаждане  Simple Smile
Ох, Иринитко , словотворка такава...  Simple Smile Hug

# 124
Както споменах-разходка из Шуменското плато да ви направя  Heart Eyes

паметника Създатели на Българската държава отвън.Невероятно величествен и огромен.Добре,че го е имало комунизма,че да ни останат такива монументи.Страхотно инжинерно постижение,след толкова години постоянно изложен на природните стихии почти не е мръднал!

Скрит текст:

част от паметника от вътре.Тук останах малко озадачена от физиономиите на владетелите-повече ми напомнят на Оптимус Прайм,отколкото на мъже  Rolling Eyes,но всеки скулптор със свое си виждане...

причината за Идосването-децата искаха да си поиграят с това малко пепелянченце Animal Snake

алейки из гората

в ляво-част от стария град,в дясно-Шумен,по средата-крепостната стена.Възмутена съм до дъното на душата си-изключително лошо реставрирана крепост,все едно с блокчета итонг са вдигали стените,много,много просташко изпълнение  Hands Minus1

пак из крепостта

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 08:26 от Мамекс

# 125
Мамексита, и ти си комарче като Стаситка! Ще се скършиш, моме!  Hug Hug
Страхотни снимки!
А тая стена наистина като тунингована малко...

# 126
  • Русе
Мамекситоуу, страхотна си, кви крака и раменца вадииишш,  Crazy Crazy  Heart Eyes
И снимките са супер, наистина на Оптимус Прайм мязат повече.  Grinning
А онуй влачещото се, ще се напрая, че не съм видяла, че изпитвам див ужас от такива създанийца на природата.  Sick

# 127
Къде сте всички?
Имам усещането за есен навън.  Cry
Днес с апетита съм ок, озаптявам го. Само обядът бе леко нережимен. Вечерята е голяма салата с домати, сирене, зехтин.

Мамекситоуу, страхотна си, кви крака и раменца вадииишш,  Crazy Crazy  Heart Eyes
Ако имах такива крака, щях само с къси панталони и къси поли да ходя.  Hug
И днес се морих във фитнеса, ама какво от това...нещата стават с постоянство, а то ми липсва...
Кате, чакам вечерното ТОПЛО чайче  Simple Smile Hug

# 128
  • Русе
И аз питам де сте?  Naughty

Аз още не съм вечеряла, но понеже отхапвах от туй онуй, може и да не ям, ако ММ много закъснее,  Thinking

Емкее, да, захладня кофти и напомня, че иде есен, но ще се стопля уж пак към четвъртък, петък.....
Дано намажем и циганско лято Септември, Октомври  Whistling

# 129
Ей ни бе hahaha....тъкмо приключихме вечетята!  chef Немам никакъв апетит, не е за верване....днес ми дойде...! Mr. Green
Вечерях домати с ориз и салатка и кьопоолу, малко! И розе не ми се пие.... Simple Smile
Емке, облачно е, но е задух, сега при нас дълго ще е топло, морето пази топлината....!
Мамексито, чудна си, и разходката е супер, а змийка е сладурка! Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 20:30 от mimi.7299

# 130
  • Калифорния, САЩ

Кате, чакам вечерното ТОПЛО чайче  Simple Smile Hug

Няма я Катето, ей едно чайче от мен:

Днес кантарът ме разби  ooooh! ooooh! ooooh!, ще го карам динен, ако успея, че ще е и много натоварен деня. Лека вечер, банда, бъдете здрави!  Hug Hug Hug

Забравих - МАМЕКСИТО, мале-е-е-е, какъв бедър вадиш, какво рамо  Crazy Crazy Crazy. Що си тук, мила, щот си ни харесваш, нали?  Heart Eyes

МОМИЧЕТА, току що гледах на живо по телевизията слънчевото затъмнение - УНИКАЛНО< НЕВЕРОЯТНО< НЕЗЕМНО!!!! 

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 20:24 от ir74

# 131
  • Оптимист по принуда
Мамексита, страхотна си!!!!   Hug
На мен ми хареса много и паметникът, и стената. Само усойницата - брррррр...
ЕмкаHeart Eyes

# 132
  • Русе
Иринитко, ми тОпим се, ко да праЙм като е гьол  hahaha
Деми, разпУзнах се, вИднагически - с жилетчицата  bowuu  rotfImbo rotfImbo rotfImbo а стихчето - чудно е, досега се кисках, не мога да го прочета на ММ, той каза, че съм слънчасала днес (без слънце  Crazy)
Мамексче, това ти ли си, или каката на Дюраселите, а?  Hug Много точно определение на лицата от паметника, но май са от преди Оптимус, та се замислих - кой кого е копирал  Whistling Joy За реставрирането на стената, думи нямам...
Джуле, това да го каже на майка си собствен мъж, значи - много те обича  Flutter Hug И в РусИто ли е студено? Тук днес нямаше слънце, но морето беше уникално... само дето сега се раздуха и малко захладня  Cry
С Курдов "говорих" днес. Каза, че са добре и ще влиза по-често от септември Simple Smile
Днес
з - Активия с горски плодове (не е режимна, но имаше цел и я постигнах с нея  Rolling Eyes), о - миди, в - шишчета със салата домати

# 133
Ох, сега върнах назад и чета стихчето на Деми rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao.....и гледам бабките, аз съм онази с прозрачната рокля надоле, тя най финес ми се видя hahaha hahaha
И добре, че немам апетит, та сега набързо мушнах един сладолед с ядки и изпих една газирана безалкхолна мента.... Shocked Shocked, Другарке, недей да четеш, молим те Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 21:22 от mimi.7299

# 134
  • Бургас
Мароооу, браус! Кът завърши чавето,ще ти издаде стихосбирка. А до тогава събиран матриал.
Мимоуз,коя била сладурка,чи нящу ни тъ разбрах? Таквиз сладурки и на тиливизура ги ни ща!

Ут тилиона съм щот съм на селу.
Мамекситоооо, стой си в темата,че като те гледам,имаш да махаш някой друг грам....ут ушитииии

Еми,и аз муах домати и сирни.

Общи условия

Активация на акаунт