Той не иска да ме заведе...

• 36 136
  • 365
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ама буквално ли за две години не сте излизали никъде заедно?
Този е женен или си има сериозна връзка и теб те привиква само за секс в някаква квартира, която най-вероятно не е негова или е наел само за целта. Друго обяснение нямам.

# 31
И за две години авторката още не се усетила какъв използвач си има за приятел  Joy

# 32
Отново идиотска тема #Crazy Сигурни ли сте, че в бгмама няма някой на хонорар, който да пуска такива фалшиви сапунки за да поддържа огъня в тези жарки летни ваканционни дни?  Whistling Аз не мога да си представя как на света може да има толкова тъпи хора, че да пускат такива теми (не са една и две).
Иначе дилема изобщо няма:
- Първо, не можеш да искаш да те водят на море, а трябва да ходите на море и да си споделяте разходите според възможностите си.
- Второ, как може млади хора да са гаджета без да ходят никъде за да се забавляват? Подобно нещо мога да допусна само ако си му държанка, ама тгава би трябвало да те издържа и да те води насам натам newsm78
- И трето, ако не си му държанка и сте така защо си с него все още??? Shocked

# 33
И аз не разбирам защо си цели две години с подобно чудо на природата? Дори да му е 20-сантиметров от чисто злато, пак не разбирам защо. Две години, за Бога!

# 34
сменяй го.

# 35
  • Down south
@ Vaska89

Цитат
"Аз не искам да давам пари за почивки и освен това искам икономична жена до себе си, да не ми иска това и онова...!"
Не мисля, че има какво да се дискутира. Той ти е казал в прав текст какво иска и какво очаква, ако ти си съгласна  Crazy да живееш по този начин, няма нужда от теми и вайкания.
От друга страна, още не си му съпруга и има надежда и съответно, светлина в тунела.
Не бих живяла с подобен тип. Ако все пак си толкова влюбена и той е и ще бъде "Единственият",  надявам се имаш собствени алтернативи за почивки, забавления и пр. неща, за които той очевидно не желае да харчи пари.

Пази боже от подобни индивиди  ooooh!

# 36
Дори да му е 20-сантиметров от чисто злато, пак не разбирам защо.

Абе, не са ли на Пешо доматите - не ми го хвали!

# 37
Иди на море бе него.
Предложила си да идете като двойка, не иска, ами - ако иска.
Като идеш му пусни една снимка от плажа и си свиркай.

Помисли и в/у това:
Ама буквално ли за две години не сте излизали никъде заедно?
Този е женен или си има сериозна връзка и теб те привиква само за секс в някаква квартира, която най-вероятно не е негова или е наел само за целта. Друго обяснение нямам.
Нищо чудно да има семейство и да не може да харчи пари, защото жена му ще усети.

# 38
Дори да му е 20-сантиметров от чисто злато, пак не разбирам защо.

Абе, не са ли на Пешо доматите - не ми го хвали!
hahaha

# 39
Имам позната в същото положение, много са жените  като авторката. Мнението ми се припокрива с това на останалите момичета, той си живее своя живот, а ти си тази, която трябва да реши дали иска да седи с такъв субект. Но когато дойде за втората ти година майчинство и почнеш да получаваш 360 лева на месец, да не почнеш отново да пускаш теми.

# 40
  • София
И аз не разбирам защо си цели две години с подобно чудо на природата? Дори да му е 20-сантиметров от чисто злато, пак не разбирам защо. Две години, за Бога!

А, ако има златни неща, ако всичко се ограничава само до кревата, кво пречи да се минава там за удовлетворяване на телесните нужди и да се продължи към друга персона, която да задоволи духовните и социални необходимости? newsm78 Joy

# 41
Демек, да си направи момичето един харем от мъже и всеки да действа според предназначението си. Ех, и аз се размечтах!  Laughing

# 42
To да не е като да си посееш домати...

# 43
А после да не искаш да обсъждаш дори един-едничък малък домат!  Crossing Arms

# 44
Ми че то за обсъждане ли е едничкият малък домат? Виж, ако стане някой голям и червен, био-еко-грийн френдли даже ще го пусна в "Покажи се!"

Общи условия

Активация на акаунт