Той не иска да ме заведе...

• 36 222
  • 365
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
А жена му защо му се връзва на простотиите? И тя е за бой. Всъщност жените и на двамата, описани от теб.

# 211
Рака е много стиснат, но са добри партньори.
Но с такъв мъж няма да си щастлива. Не четох темата, но той какво работи? Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари. Ако поради някакви причини искаш да си с него, мисли да увеличиш твоите доходи.

Що пък тя да го води на море?  Shocked
Хем не четеш темата, хем съвети даваш. Авторката пише, че има добри доходи. Също така пише, че за тези две години никъде не са излизали. Виждат се за по единия секс при него. Силна връзка, няма що  Joy
А той хем не ще на море с нея, но се цупи ако тя ходи някъде си.
Като иска на море - да се събира с някой и да отива.
Иначе авторката хич не отговаря на доста въпроси, което ме навежда на мисълта, че ни пързаля. Ако не е пързалка, тогава жената е много зле, ама много.

Жената не е никак зле, просто споделя какъв индивид има до себе си. Simple Smile
 Сега съм на почивка с приятели и ми е супер!

А той е такъв: иска само вкъщи да стои и по горичките, живее на квартира от 15 г. , а доходи те му са над 2 Бона месечно... Кое от всичкото е нормално?!

То лошо няма да се ходи по горички, полянки и планини.
Но за две години да не те е завел на вечеря някъде, на кино, театър е трагично. Но по-трагичната си ти. 2 години не можа да стоплиш какъв човек имаш до теб. Да не говорим, че първата година сте се държали за ръчичка само. И на всичкото отгоре той директно е казвал, че е скръндзав и продължава, а ти седиш все едно е единствения мъж на света  Laughing
Да си пестелив не е лошо. Но да си скръндзав е ужасно.
Ето аз  съм пестелива. Но като ходя някъде, гледам да е изгодно. Примерно няма да отида на кино когато билетите са по 12 лв, а ще отида в дните с намаление където са по 7 лв.
Имам познат събираше пари за кола и тамън си беше намерил гадже. Пестелив човек принципно, но не скръндзав. Гледаше хем да не се излага, хем да не дава много. На промоции взимаше билети, а като я кани на вечеря, вместо на ресторант, правеше вечеря вкъщи или някъде на пикник. Като си купи колата почнаха да излизат повече.

# 212
Едно време са пращали жените сами на почивка,
Скрит текст:
наистина да си починат от всичко, вкл. и от мъжа си. Колкото и да е точен, друго си е с почивка от него:)
Една поправка......     Laughing
Едно време са изпращали ЯЛОВИТЕ жени сами на почивка, да осигурят поколение на рода.    Simple Smile

# 213
  • София
за дрехите идол ми е един джаз музикант, който винаги ходи с една дреха --черно кимоно. ако можех да мина номера с едно кимоно всеки ден, бих била щастлива. изобщо, колкото по-опростено, толкова ми е по-хубаво.

Тоя твоя мъж, много дзен ша доди,ей! Joy
Купи поне 2 кимона и още една рокля, че да не седиш гола вкъщи, докато съхнат....... Joy

# 214
  • Насред хаоса
А жена му защо му се връзва на простотиите? И тя е за бой. Всъщност жените и на двамата, описани от теб.
Обичайната история - омъжи се късно, реши, че тоз симпатяга е последният мъж на земята и без него светът ще свърши, та гледа да не му троши хатъра. Нищо, че и тя работи и изкарва не по-малко от него.  Tired Ако питаш него, това било спестовност, останалите сме били прахосници. Това за жената на втория.
За другата - и тя работи, и нямам идея защо причинява това на себе си и на децата си.

# 215
  • София
Една поправка......     Laughing
Едно време са изпращали ЯЛОВИТЕ жени сами на почивка, да осигурят поколение на рода.    Simple Smile

А, скрънзавите просто са чакали Спасов ден, че да им излезе безплатно. Joy

Ето нещо за оправяне на настроението!

Скрит текст:
Най-разпространената версия на израза е от края на народна приказка, публикувана в сборника „Фолклорен еротикон“, съставен от Флорентина Бадаланова: Имало едно време една мома с голема кукувица (кукувица – диал. - вагина). Толко й била голема кукувицата, че одила да пика на Шърбановата воденица и млела брашно за цел Лом. Докъде била по-мънинка, добре… Ама като поотрасла, се молила на баща си да оди да й дири мъж да се жени. Рекла му: - Ако да ми не намериш мъж да се оженим, че да си откинем едно влакно от кукувицата и че се обесим на ньего! И бащата й, като всеки баща, се много наскърбил и тръгнал по света да дири за дъщерата си курец. Тръгнал е от Сирната неделя и е одил през целите пости. Навръх Великден стигнал до един мост нади Дунава. Ама не било мост, ами било на един овчар кураца. Като пасъл овците, пущил си го напреко Дунава – да се не издават като одат да пасат трева у Влашко. И млого му се молил бащата и му казал: - Ей, момче, така и така, - ела да ми отървеш чедото, що инак че си откине едно влакно от кукувицата и че се обеси. Оня, овчара, се съгласил и рекъл: - Щом е такава работата, нема к’во! Отишли они и на третия ден на Великден почнала сватбата. У четвъртък правили Замески (обред, при който се замесва тестото за сватбения хляб), като кво си му е адета, месили леб и готвили гозби за сватбарете. У петък почнали да викат: „Их-ху-ху-ууу!“ - из цел Лом и най-много у Боруна, що момата била борунчанка. У събота почнали да играят ръченица у момчето и „на ситно“ (местен танц, известен с името „ситната“) стигнали у неделя у момата, та посленке ги водили у черква да ги венчаат. Венчали ги и седнали на момчето у двора сватбарете да се веселат. Ама момчето било сиромах и немало маса и си пущило кураца като трапеза, да турат отозгоре гозбите и лебовете. Нали требвало сватбарите да гулеят и да ядят. Седнали они като кво си требва, а на челото на трапезата - на главата на куреца демек, седнал попа. Докъде момата с големата кукуля си седела скришно – сичко било без никакъв проблем. Обаче като довели булката и младоженека като погледнал и като му рипнал куреца – и трапезата се дигнала у небесата. А на върха бил попа и се молел: „Господи, спаси ме!“ И се носил у небеси и се кръстел, и се реял, и све се на Бога молел да го отърве. Четиресе дена! На четиресетия ден Господ дал благослов момчето да си узапти силата и попа се спасил. В памет на това, че Господ му дал спасение, попът кръстил тоя ден „Спасовден“ и оттогава у Лом си е останало адет тоя ден много да се тачи. И понеже попът като паднал бил казал на момата с големата кукуля: “Те ти булка, Спасовден!“ - оттогава останало да се вика тая дума кога некой се отърве от големо премеждие, кое Господ му дава изневиделица. Оттогава е останало като памет и закон хората да се не женат по Велики пости, що тогава бил одил бащата на момата с големата кукуля да си дири зет. Великден е останало да бъде дена велик, кога тъстът си е намерил зет. Апа Спасовден се тачи, за да се помни кога четиресе дена попът се е носил у небесата нади Лом и кога с Божия сила се е спасил. Големи празници, памет голема“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/kultura/erotichni-poveriya-za-sp … 8_news270401.html

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 10:21 от absurT

# 216

Жената не е никак зле, просто споделя какъв индивид има до себе си. Simple Smile
 Сега съм на почивка с приятели и ми е супер!
Мне, никак не е зле женицата. Вярно, че една година е стояла на пост и молитва, а после още една година е била гадже с чичо Скрудж, но хич не е зле.  Whistling О, вече си на почивка? Браво! Но все пак, трябваше повече да се постараеш като измисляше пързалката.

# 217
за дрехите идол ми е един джаз музикант, който винаги ходи с една дреха --черно кимоно. ако можех да мина номера с едно кимоно всеки ден, бих била щастлива. изобщо, колкото по-опростено, толкова ми е по-хубаво.

Тоя твоя мъж, много дзен ша доди,ей! Joy
Купи поне 2 кимона и още една рокля, че да не седиш гола вкъщи, докато съхнат....... Joy
Той е още по-зле. Има само тениски подарени или от съзтезания или от конференции. Нямам спомен да си е купувал тениска изобщо.

Сега се сещам, че и на кино колкото пъти съм ходила напоследък все скука. А 20-30 евра.  Само дюнкърк ми хареса. И то пак не на 100%. На люк бесон филма ме приспа, голяма тъпня. След джон уик2 ми идваше да се самоубия. Гледах и някакъв много награден английски за безработните им и той не ми хареса.
Харесва ми. да си пускам аудиокниги по време на разходките/тичанията. И за цената на едно кино мога да си купя 3 хубави аудиокниги. Не ме приспиват или дразнят, а и място не заемат вкъщи.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 11:39 от bodybeautiful

# 218
Щом само ходиш да те чука и толкоз е ясна работата. Той явно не иска сериозна връзка. Въпреки че аз живях с един 2г и пак нищо сериозно не излезе.

# 219
Щом само ходиш да те чука и толкоз е ясна работата. Той явно не иска сериозна връзка. Въпреки че аз живях с един 2г и пак нищо сериозно не излезе.
Е кой ще се занимава с едно момиче цяла година само за секс...? То не писва ли...

Голяма грешка е харчлък по теб равно на сериозно отношение. Един мъж може по най-скъпите места да те води и през ум да не му минава за нещо повече от романтика и прекрасна авантюра с едно хубаво момиче, а може да не се харчи за лигавщини, но всичко негово да е и твое.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 11:59 от bodybeautiful

# 220
Този субект е непоправима циция, а с възрастта такива стават още по-зле.  #Crazy Grinning Моя позната не знам как успя да изкара с един подобен година ли, две ли бяха, даже кафето не й плащаше, а с добра заплата като айти, ама тя, понеже все още е в съвсем млада възраст, та явно затова го изтрая толкова дълго!  #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy

# 221
  • София
Хората за това сме различни. Аз пък примерно не мога да разбера тези, които им се свиди да си купят една дреха за себе си, не за някой друг или обувки или нещо на детето си, а в същото време имат не малки доходи и мания за изкарване на повече и повече пари. В крайна сметка за какво са всичките тези пари, каква душевна наслада носят? Говоря за хора, които вече имат жилище, кола и т.н. В крайна сметка като изкарат толкова пари, а не си позволяват една тениска и 2-5 дена почивка, какъв е смисълът?

# 222
Говоря за хора, които вече имат жилище, кола и т.н. В крайна сметка като изкарат толкова пари, а не си позволяват една тениска и 2-5 дена почивка, какъв е смисълът?

Ами такъв типаж са, а на някои се е отразило бедно детство. На други и бедно детство не им се отразява, пръсти широки.  Grinning Много зависи колко спонтанен човек си, аз ако поискам нещо си казвам - я да видя, дали и след седмица ще го искам. Дотогава най-често съм забравила, разубедила съм се или пък ако наистина продължавам да го искам, си го взимам. Другият въпрос е приоритетите, един се вълнува от дрехи, друг от игри, техника или нещо друго, та може да си скръндза за едно, а разсипник за друго, но външните хора как да преценят.

# 223
не мога, много съм чепата в ръцете. и вежди не мога сама да оформям, ходя да ме правят. иначе с удоволствие бих се мазала вкъщи. наскоро почнах това с боядисването, преди като нямах бели косми и беше подстригване веднъж на пол. година. сега всеки месец, ужас. и с гримирането гледам супер минималистично пак точно 4 продукта и си имам два начина за гримиране--за всеки ден(спирала) и за по-така (спирала сенки червило и очна). за дрехите идол ми е един джаз музикант, който винаги ходи с една дреха --черно кимоно. ако можех да мина номера с едно кимоно всеки ден, бих била щастлива. изобщо, колкото по-опростено, толкова ми е по-хубаво.

Темата на авторката е пързалка, за това се чудя дали и ти в тон с хОра пееш, или наистина си сестра му на въпросния планинар. newsm78

# 224
Хората за това сме различни. Аз пък примерно не мога да разбера тези, които им се свиди да си купят една дреха за себе си, не за някой друг или обувки или нещо на детето си, а в същото време имат не малки доходи и мания за изкарване на повече и повече пари. В крайна сметка за какво са всичките тези пари, каква душевна наслада носят? Говоря за хора, които вече имат жилище, кола и т.н. В крайна сметка като изкарат толкова пари, а не си позволяват една тениска и 2-5 дена почивка, какъв е смисълът?
Ми на мен лично ми е скука обувки и дрешки. Не ми носят никаква наслада, още по-малко душевна. Същото е и за лукс ваканции, просто ми е скучно. Като си купя поредния парцал и кво? Душевна наслада ми носи да бачкам, да обикалям из дивашки места, спорт. Обичам празно жилище  с пространство, а не затрупано с вещи.  Почивката е нужна, но на мен пак ми става скучно за над няколко дена.

Общи условия

Активация на акаунт