Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Хайде и аз да се разпиша в новата тема! Дано е успешна и полезна, puh4e0! Simple Smile

# 136
Привет, meg_4e7, и тук се намерихме, ама вече много искам  всички да пишем в други, по-весели теми! Днес научих, че моя позната -набор 73-е бременна, естествено,без да са го целяли.Значи и на нашите години се намират читави яйцеклетки! Тази новина ми даде нови надежди!

# 137
  • София
Момичета, дано приемате "млади" сред вас! Слагам го в кавички, защото съм на 30, но само по документи. Резервът ми е 1,4 от май месец, честно казано не мисля да го изследвам.повече, защото не виждам смисъл. За последната една година има 3 инвитро процедури, завършили с нули, на едната даже нямаше трансфер, защото имаше само 3 Я от които се оплоди само една и то тя беше генетично негодна. Мъжки фактор нямаме, показателите на мъж ми са чудесни, имам хубави тръби, спонтанна О всеки месец, нормални ТСХ, кариотип в норма. Единствено имам тромбофилия 4г 4г. Ембрионите, които ми върнаха досега, не бяха хубави.Имаха фрагментации или с по малко клетки за деня си. Качеството ми на Я е определено лошо. Този месец пробвахме на ЕЦ, но фоликула се спука точно преди пункция. Имам син, с който забременях от втори опит преди пет години- трансфер на единствен хубав осемклетъчен ембрион. Сега не става и не става. Взимам всякакви добавки, мета фк, витД по 8000 на ден, убиквинол по 200мг, вит Е 400мг, вит б 12, омега 3 от 3000 ед., храня се изцяло без въглехидрати, правя всичко по силите си да подобря качеството. Март месец махнах полип. Преди две вечери с мъжа ми не сме спали, легнахме си в 4. Глеахме донорки от една европейска банка. Не знам с какви генетични излседвания са, но всички бяха на по 25-30 с по две три деца, на мен това ми.стига. Имаме да ползваме един опит по  фонда, правим го и ако пак не стане, ще минем на този вариант. Ако.иамме пари ще направим още един два опита на ЕЦ до края на годината. Мъж ми не ще в Турция да ходим, а честно казано май и аз не искам.

# 138
Buena,всеки на нашия хал е добре дошъл! Ще се подкрепяме и ще си помагаме с каквото можем.Заедно ще се радваме,когато успяваме, и ще плачем при неуспех!   Ако някоя "падне", другите ще я "изправят",за да продължи борбата!

# 139
Буена, не лежи на износено доверие към клиниката в която сте. Време в да ги загърбиш тези магарета от Щерев... Резерва ти е повече от супер, какво му е!? Насаждат ти само вина, като секта са там...

# 140
  • София
Не са ми виновни от Щерев, Вики. Преди много години забременях при тях с близнаци от първи опит, защо тогава дтана, а сега не, защото сега сами зле яйцата. Никой лекар не ми го е казал, то се вижда. В Надежда пък ми зягубиха времеъо с три обречени ЗЕТа, на фона на полип направени, като третия даже не беше блатоцист. Сега ще въм при Владимиров, да видим той ще ми помогне ли.

# 141
Не са ми виновни от Щерев, Вики. Преди много години забременях при тях с близнаци от първи опит, защо тогава дтана, а сега не, защото сега сами зле яйцата. Никой лекар не ми го е казал, то се вижда. В Надежда пък ми зягубиха времеъо с три обречени ЗЕТа, на фона на полип направени, като третия даже не беше блатоцист. Сега ще въм при Владимиров, да видим той ще ми помогне ли.
Как практикуват в Надежда при ЗЕТ относно ембрионите? Доколк. зная на 3-ти ден замразяват и после след размр. ги чакат до 5- ти ден, така ли е?
И Буена след като нямате проблеми с мъжк. фактор а и резерва ти е добре /отн. качеството на яйцата не съм съгласна да са зле, на 30 си, а АМХ показва количество а не качество, пък и той ти е добре/, защо не се консултирате със Станулов. Там практикуват естеств. оплождане а не Икси, и свеж трансфер на блатоцисти. Трябва Ви нов подход може би  Peace

# 142
  • София
А игромно съжаление АМХ пилазва не само количество, но и качество.С количеството намалява и качеството.
Поаледния ми опит бяхме с иняитро оплождане, свеж ърансфер, пак не стана.
При Станулов може да отида ако и при Владимиров не успея.

# 143
За мен си от кръга опитни зайчета. Това, което описваш е пълен абсурд. Отричате Турция, но според мен там ще имате успех. Също Малинов подхожда много индивидуално, пробвайте в новата им клиника. Като за начало ще се стараят доста. Логично!
Ние останахме очаровани от организацията му, но не остана време за същината, защото вече не живеем в Бг. Доста американски морафети прилага, като например си покрита изцяло при преглед и е тъмно, за да разчита по-добре видеозона. Да, това не е да кажеш бременна бях родих... но си е вид спокойствие, слушаш по-добре. Аз нямам срам да стоя разкрачена пред тези човечета докторите, но си е абсолютно друго настроението да не си! Може вече и всички да завиват, инфото ми не е прясно-прясно. Те такива ми ти неща... то вече си е ваша работа къде ще си позагубите времето още. В днешно време с тези технологии имаш достъп до цялата информация на света. Да гледаш мнения и да сондираш. Както за заведения и барове, така и за клиники и лекари. Отивам да пооплюя Щеревите, че не ме свърта, ще се пиша Жана Дарк революционерката вече  Bowtie   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
  • София
Вики, аз и преди малко казах, че сега ще пробвам при Владимиров.

Що се отнася до Калчев, покриваше ме с чаршаф, което ми беше много неестествено и странно. А и не мисля, че това е най- важното и е критерий за успех. Според мен е много добър оператор , но за и витро не бих отишла при него, имаме различни виждания.

# 145
Ха, е аз и в поста си написах, че не е критерий но е нещо редно... виждания никой на никого не се опитва да натрапва. Всеки си прави избора, просто нередното в твоя случай е, че по някакъв начин ти е втълпено че не струват яйцеклетките ти. Това е! При Владимиров само не сме били, дано успеете от сърце ти го желая!
Аз също имам едно забременяване спонтанно през целият си живот до сега и родих, но ето че съм вече с АМХ 0,58 и без тръби и позагубени надежди. Вече притесненията са по-силни от надеждите и вярата, ама се молим за успех Heart Eyes
Ще успеем всички!!!
И да споделиш, какво е казал и как ще процедирате Blush

# 146
  • София
Мерси, и аз ти желая успех!

Аз вече бях на консултация при него юли и сигурно щях да съм почнала при него, ако не беле цял месец август в отпуск, а пък сега бил по някакви симпозиуми и ще е на работа чак края на септември.
Той иска да правим ЕЦ, смята че това ще помогне при мен и че е възможно стимулациите да скапват Я. Като под ЕЦ се разбира две три инжекции от типа на мерионал и цитротид, колкото да контролираме ЛХ. Той обаче ще.иска да събираме и замразяваме, а аз не искам, първо, защото нямам толкова пари, второ, защото не виждам защо, ако се получи ембрион, да не го върнем веднага на пресен. Така че като го видя края на месеца ще дообсъдим детайлите. Аз имам спонтанна О всеки месец и чисто хипотетично може и всеки месец да бодем, ако има финанси.
Честно казано много ме изморява психически аскетичния начин на живот, който водя, в името на качествени Я. Не смея едно парче диня да хапна да не вдигна ш....ия инсулин, ако изпуша две цигари ми е гузно...и това е вече една година, в която съм яла нещо от тесто не повече от 10 пъти, хляб не съм яла въобще. Изхарчих над 1000лева само за добавки.

# 147
Буена, като те чета и се плаша. Толкова неща правиш и да не става... Но, докато има надежда, не бива да се отказваме!

# 148
Буена, и аз бях така като теб. Сега живея с мисълта, че ще забременея без да разбера. В кръга на самоуспокоението де. Без тръби няма как да стане, освен ако артилерията не тръгне с ножове вътре да поправя път към целта! Та отпусни си малко душата и си хапвай умерено всичко, защото самият стрес също не е от полезните "съставки" за организма. Няма рецепта за успокоение, освен самата ти да я откриеш, а знае ли се може и по старомодния начин да стане. Божа работа Hug

# 149

И аз за Владимиров все се каня и все се отказвам.Пиши при него как ще е,дано е по добре от останали те.Аз още не съм се решила при кой ще съм.Все се разубеждавам.

Общи условия

Активация на акаунт