Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 984
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Браво, Бамба, герой си! Успех!

# 421
Бамбарадамбара ,ти със стимулация ли изкара 4 фоликулчета ? Или на ЕЦ ? Моето ФСХ през май месец беше 20 и ми казаха да не се притеснявам ще пробваме на ЕЦ .
Извинявам се ако последното изречение не е за мен...но естествен цикъл е без лекарства,а аз имам/т.е стимулация си е/ ,а колко беше лх?И какво стана накрая?

# 422
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
reninel, ЛХ-9 ,нищо още не е станало ,три месеца пием лекарства и сега преглед и евентуално ,ако всичко е наред на 2-ри ден от МЦ съм при док.

# 423
Да подобни стойности Sad но не са те стимулирали в този цикъл..направо не знам защо ме започнаха...а какви лекарства пиете?Пожелавам успех Simple Smile

# 424
  • София
Извинявам се-сега попадам на темата...писано е на няколко пъти/то и аз така мислех/,че при висок фсх и лх никой не започва стимулация...но не е явно така-фсх-20,лх-10 и има изписани хапчета от 2-ри ден...е това какво е?
хапчетата хич не ги брой за стимулация.

моите фоликули са от съвсем лека стимулация, фемара и през ден 150 фостимон.
лошото е че в единия яйчник са14мм, в другия 12. та не се знае накрая какво ще оцелее и порастне.

# 425
Сиси, за първичен преглед в Бахчеджи не ти трябват генетични, а цв. снимка може да я направиш доста по - късно. Най - важното е да съберете ембриони, докато има фоликули, а после вече може да правите всичко останало - цв. снимка и ако се налага хистеро или лапаро. И когато всичко е ок, следва трансфер.

Здравей, Пухче! Как си? Пускам всички изследвания да ги имам. Мисля, че за тромбофилия са важни и ако забременееш. Имам записан час на 30 октомври за Мемориал и на 31 за Бахчеджи. Раздвоена съм къде да започна, ако мога, разбира се, преди бях твърдо за Бахчеджи сега съм разколебана, ще видим. Успех ти желая! Hug

# 426
Извинявам се-сега попадам на темата...писано е на няколко пъти/то и аз така мислех/,че при висок фсх и лх никой не започва стимулация...но не е явно така-фсх-20,лх-10 и има изписани хапчета от 2-ри ден...е това какво е?
хапчетата хич не ги брой за стимулация.

моите фоликули са от съвсем лека стимулация, фемара и през ден 150 фостимон.
лошото е че в единия яйчник са14мм, в другия 12. та не се знае накрая какво ще оцелее и порастне.

Ама стимулация са си как да не-и защо при тия стойности изобщо ги пия-с това лх още на 2-ри ден не мисля ,че ще има хубава яйцеклетка,а и се притеснявам ,че при това фсх сами претоварвам излишно яйчниците този месец Sad((,и следващия ще е още по зле...много се притеснявам...а май последно като го мерих беше 14...
А на теб ти пожелавам късмет и успех-и не се притеснявай така-стимулация си е -последния път само с фемара първо 5 дни,после още 3 извадих от 2 фол.-2 яйцеклетки и казаха ,че са хубави за замразяване и ги замразих..какво е качеството не се знае.Така,че и при теб ще стане...отглеждай ги хубаво Simple Smile

# 427
Момичета, моля ви кажете според вас Мемориал или Бахчеджи е по-добрият избор за инвитро при жени на 40+ с малко  останали Я ?

# 428
Момичета, моля ви кажете според вас Мемориал или Бахчеджи е по-добрият избор за инвитро при жени на 40+ с малко  останали Я ?
Запиши час за консултация в двете клиники и ще изберете едната. И на двете места според мен няма да е пропуск. Успех

# 429
Момичета, прегледа ми мина, нещата не отиват на добре.На шести ден от стимулацията имам 2 големи фоликула - 15 и 18 мм и няколко малки, които доктора изобщо не мери. От днес ми включи Оргалутран и ме вика вдругиден. Този 18 мм дали ще го бъде? Миналата стимулация на 6-ти ден големите бяха 14 и 15 мм.

# 430
  • София
може и да го бъде, зависи при теб как растат и на какви големини се пукат.
не е хубаво да не го бъде.
ти май беше при лекар дето не мери хормони  newsm78
а с какво е стимулацията?
аз довечера съм на преглед да видя моите как растат, че и при мен имаше по-гоелми и по-малки.

# 431
Пухче, Бамба , стискам ви палци да отгледате всичките Я!
Защо някои док не мерят хормони?
Др Карликая не ги ли мери?

# 432
  • София
имат наблюдения на какви размери какво да очакват и може би заради това.
то и аз за себе си знам какво да очаквам от хормоните като мине преглед и обратното също.

# 433
Аз не съм компетентна, но ви стискам палци и на двете! Hug

# 434
Пухче, Бамба, успех и на двете!

Общи условия

Активация на акаунт