Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 275
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
И аз не съм следила, защо пък да се трият .. не съм видяла нищо нередно дотук в нашата тема.

# 646
Това е много тъпо, ако трият. Не съм видяла някой да е писал нецензурни неща или грубости.
Бих предложила да си направим затворена група в ФБ, ако има интерес.

# 647
  • София

Защо е тогава този форум?Нали е за взаимопомощ,важни са и паложителните,и отрицателниге мнения.Иначе всичко се обезсмисля...Защо мнение,което не нарушава правилата ще се трие?!

[/quote]

# 648

Защо е тогава този форум?Нали е за взаимопомощ,важни са и паложителните,и отрицателниге мнения.Иначе всичко се обезсмисля...Защо мнение,което не нарушава правилата ще се трие?!

И аз това се чудя! Не виждам, защо да не споделяме  мисли, преживявания, опит и тн. свободно!

# 649
Напълно сте прави. Обезсмисля се форума, като не може спокойно да се споделят личните преживявания и мисли.

# 650
  • София
Аз лично сега разбирам за това, не ми е правило впечатление досега. Не бих участвала в група във ФБ, защото държа на анонимността. Точно затова си има форуми. Жалко, ако се потъпква свободата на словото.

# 651
Последното, което забелязах, че ми е изтрит поста към момичетата, които скоро ще ходят при Карликая, да знаят какво да очакват, за да не остават разочаровани. Кое му е лошото?

# 652
Пухче, предлагам ти да споделиш отново това, което е изтрито. Да речем, че не се е публикувало. Защото понякога сайта забива... забелязали ли сте, как има публикувани 2-3 пъти едни и същи постове. Така може да изчезват и вече уж публикуваните. В никакъв случай не оправдавам деяния, като изтриване на публикации, но повторението е майка на знанието. Отново те приветствам с повторно споделяне за преживяванията ти в Истанбул. Hug

# 653
  • София
Да, Виктория е права, кажи пак. Аз пък искам да питам Карликая на всички ли изписва противозачатъчни преди опит?Пухче, ти пи ли?

# 654
Преди стимулацията - не. Пих 2 цикъла след пункцията и после трансфер. Утре ще си повторя поста. Беше се публикувал, даже, ако не се лъжа, Сивил и Сиси бяха коментирали, а сега и техните постове по темата ги няма. Поправете ме, ако греша

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 18:35 от puh4e05

# 655
Пухче, излезнаха ли резултатите от ПИД?

# 656
Да, Виктория е права, кажи пак. Аз пък искам да питам Карликая на всички ли изписва противозачатъчни преди опит?Пухче, ти пи ли?

На мен ми каза, че ще ми даде само ако не ми се махне кистата. Но тя на следващия цикъл се беше спукала.

# 657
Преди стимулацията - не. Пих 2 цикъла след пункцията и после трансфер. Утре ще си повторя поста. Беше се публикувал, даже, ако не се лъжа, Сивил и Сиси бяха коментирали, а сега и техните постове по темата ги няма. Поправете ме, ако греша

Аз помня много добре твоя пост, Пухче, изтрит е, след него беше коментирала Севил, също поста го няма.

# 658

Аз помня много добре твоя пост, Пухче, изтрит е, след него беше коментирала Севил, също поста го няма.

Да, но защо? Не разбирам какво става? Какво нередно сме написали?

# 659
Искате ли да направим група в фейса , за да споделяме там , а не е нужно да сме с истински фейс акаунт за тези които неискат публичност , разбирам ги напълно .

Общи условия

Активация на акаунт