Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 870
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ох, с глас се смея сама с кафето в кухнята на синчовските ви истории Joy Сладури!!!
Моят, нали е един преждевременно развит любовчия, тенкс ту гените на бившия ми, на тази възраст вече си имаше гадже в квартала и ходеха да се целуват Stuck Out Tongue Winking Eye Аз, това с целуването, разбира се, не го знаех от него, а от това, че четях чатовете им и адски се дразнех, защото девойката беше по-напористата, нашия слуша. По едно време й беше писал, че те „нашите нищо не разбират от тия неща”, по повод целуването Joy Добре, че бързо мина, че щях да се превърна в зла свекърва всеки момент Joy
Като се събрахме с втория ми мъж пък, беше на 8 и явно се беше възродила отново мечтата му за брат/сестра, та беше казвал на майка ми как гледал някаква касова бележка от седмичния пазар и там пишело презервативи Дюрекс и как щял да има брат или сестра така?
Но аз с него от сравнително малък съм говорила за нещата от живота. Бях много спокойна и отворена майка, сега с щерката хич не съм такава, защо така не знам. Явно 10те години разлика си казват думата и съм си дъртичка вече.
Тая година като я карам с мен на басейна, съм решила да си говорим в колата неформално, да видим Grinning

# 496
Янче, честито и от мен, с малко закъснение😘
Моят син беше потресен, когато им казахме за бебето, кога го чакаме и т.н. Човекът събра 2 и 2 и рече-И сте го направили на морето, ДОКАТО НИЕ СМЕ БИЛИ В ДРУГАТА СТАЯ!!! ИИИУУУУУ!!!!

Интересно ми стана кога възникна това междуметие Иуууу.Мислех, че само моят син го употребява като израз на погнуса, а явно си е част от езика.Но аз само от него съм го чувала.,а като дете не помня как се изразявахме.

# 497
  • София
И в София в момента го дават 7 градуса. Свърши се с лятото.
А трябва да излизам с децата в 9, че идват момчетата от почистващата фирма и трябва да им осовободя терена. Какво да ги правя тия деца на 7 градуса?! Айде 10-12 да стане до тогава, пак е студ, как да ги обличам? Дали да не се заврем в някой мол...Ама то и магазините не работят толкова рано.

# 498
Добро утро.
Иде ми да съм нецензурна по повод външните температури. Не може да ми е студено със сандали още през август! Не може, не давам.  Crossing Arms
Янче, да сте здрави, щастливи, да се обичате и да се радвате на внуци и правнуци заедно.
Рая, да е здрава и твоята баба и да ви събира още дълги години, да ставате все повече за нейна и ваша радост.
Иуууу го използва и моят син и то от доста време за какво ли не. Направо ми е омръзнало да го чувам.

# 499
  • София
Копират децата от Дисни ченъл и Картуун-а. Това си е типично за английския език, ние му казвахме БУАААА или БЛЯЯЯЯК! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 500
Добро утро.
Иде ми да съм нецензурна по повод външните температури. Не може да ми е студено със сандали още през август! Не може, не давам.  Crossing Arms

Аз съм с балерини и чорапки и умирам от студ. На 7 градуса обичайно съм с ботите вече, ама срамота! Дават го да се затопля, но е тъжно, че лятото ни заряза толкова от рано

# 501
  • някъде ... тук ...
Не съм чувала моите да употребяват Иуууу, но Баааа и Бляяк - да.

Хладничко е, особено на сянка. На слънце се вирее по сандали и къс ръкав. Ще се стопли, надявам се Simple Smile

# 502
Да де, сега започва сутрин да ни е студено, след това да ни е топло. И трябва да мъкнем цял гардероб с нас.

# 503
  • някъде ... тук ...
Не случайно в народните поверия Преображение е точката на преобръщане на времето. Лятото си отива, а настъпва есента. Вечерите и сутрините са хладни, а през деня все още е топло.
А и трябва време да се климатизираме Simple Smile

# 504
Добро утро!

И аз тази сутрин останах леко втрещена, след като излязох по тениска.
Такъв студ ме удари...а го даваха 11С.

Дано другата седмица е сравнително топло. Но каквото и да е, ще трябва да помъкна и обувки и топли дрехи.

# 505
Интересно си изпих кафето с вашите истории. Много ми е уютно с вас, дами. Щерката все още казва "юютно" Simple Smile

Моите дечковци са наясно с материята, благодарение на подходящи книжки и училището, но свободно си говорим и обясняваме и в къщи. Големия вече няколко пъти в училище са имали часове за полово възпитание, последно в края на 7 клас имаха няколко поредни часа по биология, разделени момчета от момичета, с доста практическа и леко брутално откровена информация по мое мнение. Върна се леко ошашавен. Напоследък отказва да говори по темата, но вчера го стрелнах с въпроса знае ли какво са мокри сънища, каза че знаел. Малкия не знаел. Ще го засиля да прочете книжките на батко си по въпроса.
Гаджета на хоризонта се забелязват, все още детски истории, но са приятни емоции. Големият е харесван, все го обикалят разни моми, но за пръв път тази пролет забелязахме той да проявява явен интерес към една къдрокоса сладурана. За момента са на чатчета, но и много варианти за срещи няма, детето е в друг град. Малкият е верен рицар на една девойка, купуваме всяко лято подарък от морето, сега тръпнем в очакване дали ще е в неговото ново училище. Дребосъчка си я е заплюл братът на най-добрата и приятелка. Всичко е планирало детето -кога ще се оженят, колко деца ще имат, как тя ще стои в къщи при децата и ще ги учи на испански и български, а той ще ги учи на немски и испански и ще ходи на работа, но помежду си в семейството ще си говорят само на испански, та било важно тя да напредне с испанския повече. Нашата си прави оглушки, ама не се дърпа очевидно. Родителските тела се забавляваме на тях гръб, но първата целувка вече е документирана.

# 506
Студ и при нас, по потник съм аз, ама вече оглеждам боти, а колежката отиде на море, луд сезон.

Страхотни раници има в Спорт депо, понеже и това се коментира усилено, а моята щерка си е харесала някакви, които рекламирали в Джъмбо. Старата и е здрава де, ще трябва много да ми харесат и на мен, за да я сменим

# 507
  • Варна
Изоставате. Аз вече си купих зимни боти Simple Smile

# 508
  • София
Бърди, страхотен старт на деня за мен с твоя пост.  Hug Ще падна с вашия любовчия, тенкс ту бащините му гени.  Joy Смях се с глас и на касовата бележка с презервативите.

Това "Иууууу" и Кати го използва, най-вече когато види, че се целуваме с татко й. Говорим за съвсем невинна целувка по устата, но явно за нея това е върха на погнусата.  Mr. Green Предупредила съм я, че след няколко години, когато я набарам да се целува с гадже до входа и аз ще кажа "Иуууу", че да види хубаво ли е. Отговорът от нейна страна: "Да, ама вие сте стари и не сте приятна гледка!".  Whistling

Сбъдваща, да те питам твоите деца как са с българския? На Кати братовчедката едва от 2 години живее в Германия (преди бяха в Чехия) и доста заваля българските думи. Вкъщи само български говорят, но въпреки това говорът й е доста развален, а и доста бг думи вече й убягват.

Райче, моята дъщеря си е харесала една бенетонска раница в Джъмбо, която като я видах на живо за нищо не става. Не е стандартен размер и просто не е за училище. И сега ми дудне защо съм купила една "скапана" раница, вместо тази. А "скапаната" раница я купих от алиекспрес за 20 лв и е супер. Взех я за ходене по екскурзии.

# 509
  • Бургас
Моите са още малки, уж, но Цвети вчера обясняваше на баща си как трябвало да си намери гадже, защото тя се била родила без гадже Simple Smile
Разхождам се и аз из къщи гола, ама Цвети ме издаде. Каза на един комшия, че мама ходи без гащи. От тогава комшията ме поздравява Grinning Хубаво,че малката още не приказва добре щото ще я втасаме

Общи условия

Активация на акаунт