Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 862
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 480
Много са ми забавни разказите ви за децата Laughing  Hug
Янче, покажи тортата  Hug

# 481
Джена ,скица и то голяма.

'Ракета' ли я наричате Хер?  Joy

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 15:22 от Анонимен

# 482
  • Телиш/Плевен
Да си призная съм имала гузна съвест след обилно похапване. Даже съм се заричала това да е последното такова освинване....и така до следващото, естествено.
Същата съм и аз. Grinning

Яна, честита годишнина, още дълги години любов и семейно щастие ти желая! Flowers Hibiscus

# 483
  • постоянно
Като беше по-малък -Да , ракета беше.
Сега вече сме на пенис и уинки 😜😂😜
Много му е смешна думата тестис , незнам защо ? !?
Иначе ми разказва от къде идвала семенната течност и прочие , аз пък му обяснявам  как се 'случва' оплождането
В момента една от най " грос" думите му е сутиен . Онзи ден ми помагаше да прибираме дрехите , аз събирах , той ги носи . Ех като му дадох сутиена си , го метна на земята , избяга , оплаква се на баща си  един час .
Сега го плаша , че ако ме ядоса и ще го взема с мен в М&S да си избирам сутиен Joy Joy

# 484
Изписали сте света Rolling Eyes Цял ден с мм търчим по магазини и ангажименти, сега легнах да ви изчета.Ама много страници, ще заспя докато ги прочета.
В детската ламината тъмничък изглежда и ся си чукам канчето щото аз се запънах за по-тъмния, мм настояваше за по-светъл.Много ме яд, признавам си пред вас Rolling Eyes

Вечерта бяхме на мегдана на наше село и станахме свидетели как майка с огромна злоба и жестокост наби дъщеря си.Извиваше и ухото докато я дърпаше към тъмното, а там вече плющяха шамари, които ние чухме без да виждаме на разстояние от 20 метра.Момичето бе около 10- 12 годишно.Просто в такъв момент човек не знае как да реагира.Стана ми жално, мъчно, болно ...Каквото и да е направила, никой не заслужава подобно отношение.

# 485
Яна, живи и здрави да сте дълги години!
Моля те, покажи шоколадовата торта. Съгласна съм и на парченце!
Рая, и на вашата баба здраве пожелавам.
Аз без бой си признавам, че си щъкам гола у дома и няма скрито покрито за сина. Обаче баща му не е виждал никога гол.

# 486
Екатерина, отвратително отношение! Горкото дете!
За ламината. Какъв цвят е по-точно?
Нашите подове са тъмни и ми харесват много, но долу са светли и пак ми харесват Simple Smile

Хер, ох, не мога. Превивам се вече. Joy Joy

Бра е сериозна дума, как иначе? Явно няма да е цицоман като на Гена Simple Smile

Тук уилли и уинки никой няма да ги разбере. Друг АЕ говорим. Мило ми стана като написа  М&S  и уинки-то.  Уанкър, блооди хелл,  рабиш и прочие са чуждици тук..

мари, то нудизма из къщи е друга бира. Simple Smile

Нещо петъчно преди петъка:
Скрит текст:
Нали все светлооки мъже харесвам и да ви пусна нещо, което ми попадна днес:
https://www.facebook.com/338271296253771/photos/pcb.153519831322 … ype=3&theater

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 15:22 от Анонимен

# 487
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 15:29 от YanaDG

# 488
  • постоянно
Ехаааа тортата Hug

# 489
  • Sofia
Ох и мням Flutter,и за тортата на Яна и за 'убавците на Контеса  Whistling.

# 490
Моя малчо вече се интересува какво е да си влюбен....доста зор ми беше да го обясня. Все пак все още вярва в дядо Коледа и феята на зъбите Simple Smile но пък онзи ден се чудеше кога се купувал пръстен -преди или след като се ожениш.
Има съученички, които са доста навътре със секса. Едното хлапе беше доста нападателно, та стигнахме и до директора....а бяха едва първи клас.

Яна, честита годишнина.  bouquet

# 491
Яна, чудна торта! Да ви е сладък животът, повече от тортата!

Рая, честито и на твоята баба! Много се радвам на жизнени и енергични възрасни, които не изгубват вкуса си към живота.В нашия вход има еднана 96, все усмихната, все майтапи пуска и е първа на пазара с торбите, все нещо приготвя

Тъй като темата е за почивки, да се оплача, че така и не се научих да пътувам с малко багаж.Като се започне приготвянето, един ден отива в моткане.Преди време и тема бях пуснала, започна като забавна, но после доста изпростя

# 492
  • На брега на реката
Честитки за всички, който са имали поводи. Да са здрави и щастливи.Flowers Bouquet
Изписали сте много, а аз за жалост нямам време да го изчета. Попрехвърлих така, отгоре-отгоре, някоя страница, ама те много бе.Relaxed
Джена, този цитат за Ме'емед и пишката е на Васил Михайлов от филма "Капитан Петко войвода".  Много вървеше като лаф , преди години.

# 493
  • София
Янче, честито и от мен, с малко закъснение😘
Моят син беше потресен, когато им казахме за бебето, кога го чакаме и т.н. Човекът събра 2 и 2 и рече-И сте го направили на морето, ДОКАТО НИЕ СМЕ БИЛИ В ДРУГАТА СТАЯ!!! ИИИУУУУУ!!!!

Аз реших, че е разумно да си мълча по въпроса какво правим и вкъщи, докато те с брат си са в другата стая😇

А най- смешно ми е, ккогато тийнът каже нещо по повод секса, как е гнусно, гадно и пр., и се обади малкият естествоизпитател, да го успокои- братле, какво толкова, нали така се размножават, всички животни го правят.

😃😃😃

# 494
Добро утро!

Янче, честита ви годишнина, все така да се водите и обичате! Тортата... Heart

Посмях се доволно с историите с децата ви Grinning

Телефонът ми вика, че в момента е 7 градуса на вън! 7! Що за безобразие...

Снощи си легнах с мокра коса и днес положението беше майка плаче... До сега опъвах с пресата, но имам остра нужда от фризьор. Естествено той е отпуска и ще се класирам в началото на септември.

Общи условия

Активация на акаунт