Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 922
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 555
О, ганаш Simple Smile. Супер звучи. Аз нали не ям торти и никога не съм правила. Само чийз кейк и тирамису, а ми се иска да се пробвам. За рожденния ден на детето може да се прежаля и ще искам съвети.

А за родителите, всякакви има Яна. След като им правят пластични операции на 15-16 години, нищо не може да ме очуди.

# 556
  • София
Уф, извинявай, пак съм блеела.  Hug

Такъв спор се е развихрил в офиса ни, но е много петъчен и ме е срам да споделя.  Embarassed

# 557
Ти пък, срам те е. Мятай го, почти е петък.

# 558
  • постоянно
Уф, извинявай, пак съм блеела.  Hug

Такъв спор се е развихрил в офиса ни, но е много петъчен и ме е срам да споделя.  Embarassed

Е хайде сега и ти като Лято - вкарваш мухата и после изчез.  Naughty Crossing Arms

Кажи какъв е спора да дадем по един съвет и ние  Hug

# 559
  • Euskal Herria
О, ганаш Simple Smile. Супер звучи. Аз нали не ям торти и никога не съм правила. Само чийз кейк и тирамису, а ми се иска да се пробвам. За рожденния ден на детето може да се прежаля и ще искам съвети.

А за родителите, всякакви има Яна. След като им правят пластични операции на 15-16 години, нищо не може да ме очуди.
Лесно е, ще се справиш. Аз се изхитрих - правя всичко, дето не ще много врътня: чийзкейк без печене, торти с мус и пр.  Повече време ми отнема украсата, ама пък точно тя ми доставя удоволствие. Колкото е по-пипкава работата, толкова повече ми харесва.
Еее, ама само за тоя тип дейности, де. Иначе - не Smile

# 560
  • София
Понеже вярно ме е срам, го слагам в скрит текст.  Joy

Скрит текст:
Познавам една жена, няма да уточнявам подробности, която твърди (и не би ме излъгала!), че когато прави секс с мъжа си, който е доста издръжлив, стига до кулминация поне 20 пъти. Съответно го споделям аз това в офиса, щот`, нали, съм яко впечатлена, и един колега като ме подпука: "Тони, как може да си толкова наивна?! Тази кой знае какво изпитва, а ти й се връзваш. Няма как да стане това, сърцето й няма да издържи." Обаче аз съм се запънала като магаре на мост и казвам, че тя няма начин да лъже. И от сутринта седя и умувам - това Е ли е възможно или не.  Mr. Green  Blush Даже в нета търсих инфо, но безуспешно.

# 561
  • София
Мятка те по върбите, Тонка Sunglasses

# 562
  • постоянно
Хмм , наистина цифрата малко смущаващо висока. Няма да става въпрос за 20 вагинални кулминации .  Mr. Green
 Ако седят будни цяла вечер ,и тя си " помага " може и да е истина. Още повече ако е човек , както казваш , който няма да те лъже или да преувеличава.  

# 563
  • В Космоса
Не е възможно, според мен.

# 564
И аз като колегата на Тонка ще каже, че може и хич да не знае какво е това оргазъм и всяко притреперване да си го брои  Joy

# 565
Яна, аз заради украсата искам да се пробвам Simple Smile. Ти имаш ли блог, за да видя рецепти? Ако не, може ли да ми изпратиш някоя с повече крем, сметана.

Тонка, 20 ми се струва пресилено за един акт от страна на мъжът. Ако цяла нощ го правят, може и да се получи сериозна бройка от нейна страна.

# 566
  • София
Сватя, за денонощие ми казва, че били поне 50 броя.  Crazy
Съни, май това ще да е.  Joy Щото чак такъв феномен да е, трябва да я изследват.  Mr. Green

# 567
  • Sofia
Толкоз зор-20 пъти, за един и същ резултат-не,мерси  Laughing.Не вярвам аз,може да изпитва ментален оргазъм жената,само докат' си мисли...с въображеми партньори. Thinking Физически дали е възможно,незнам...ама не ми се струва да е много тамам работата.
От скука ще ходим на кино ние  Party.
А,това за неяденето и непиенето го четох и аз  Shocked.Запестяват хората  hahaha.Гладолечението си има последователи, има и добри резултати,НО... Особено се потресох от коментара/хвалбата на една леля ли беше,че като й оставели племениците да ги гледа няколко дни и ги опвала на сух режим,буквално  Shocked.С такава леля,не им трябват душмани  Stop.

# 568
Сватя, не знам. Малко повечко ми се струва, аз бих се изморила Simple Smile, но пък ако тя е държелива, да кажем, че има по пет на час за 10 часа, срещу негови 5 или по-малко. Може и да не лъже жената.

# 569
  • София
Хахаха, Тонка, твоята позната според мен хич не знае що е то оргазъм, айде ся 50 пъти Simple Smile Simple Smile То след третия изтръпва всичко и се губи чувствителност егати Simple Smile Ма и на теб ти се чудя, умна булка, па на какви се връзва Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт