Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 994
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Тонка, гледай само да не реши, че й завиждаш и искаш да крадеш шампиона Simple Smile

Аз напазарувах, пошетах малко и лягам да си препрочитам една от любимите книги - "Родени да убиват" на Джон Конъли. После ще водя щерката на плуване.

# 586
Тонка, горката жена да ти кажа....кой знае как я заблуждава мъжа и, че това са оргазми, пък тя му вярва. Simple Smile

# 587
  • София
Не, не, аз имам чувството, че на човека вече нанагорно му идва от нейните щения.  Laughing Тя не е с богат сексуален опит и според мен от там идва непознаването на различните видове усещания.

# 588
Дам, и тук може да има доста истина, Сесил!

Аз само да кажа, че наскоро в една подобна схватка обвиних несправедливо ММ че е пил виагра. Оф, бях му бясна и сърдита още по време на борбата.

# 589
  • София
Мари, в такива случаи викай приятелки на помощ!  Laughing

# 590
  • sofia
Да бе, да му осъществи мечтата на всяко момче Satisfied

# 591
О, аз от майчинска гледна точка. Децата бяха в другата стая.

# 592
  • Sofia
 Joy
Не ми се гледат "Еможди"тата, искам да седя и да ви чета  hahaha

# 593
Лелелелел...човек да не се разработи малко бре, какви теми сте захванали вие, то петъка е утре?!!  Crazy

Аз да си кажа пък на какво ходих вчера.. На тренировка по Pole Dance или казано по нашенски, танци на пилон. Ми, начи..голям зор. И на места съм се натъртила ама беше доста интересно.  Crazy

# 594
  • sofia
Захир, някой ме осведоми, че имало и тренировки за мъже на пилон. Аз не мога си причиня толкоз физически усилия Smile

# 595
Ей, Захирче, завидях.

# 596
  • Sofia
Аз да си кажа пък на какво ходих вчера.. На тренировка по Pole Dance или казано по нашенски, танци на пилон. Ми, начи..голям зор. И на места съм се натъртила ама беше доста интересно.  Crazy
А,не бе.Зор,ами как..пънеш се,гънеш се,не е за мен тая работа  Naughty.На мъжка тренировка по-съм склонна да ида  Mr. Green,да ги мотивирам  hahaha.
Веси,какви усилия на мъжките тренировки, направо ще са си оргазми  Joy (по Тонкината дружка).

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 14:25 от ДжеНа

# 597
  • София
Аз така ще я насмета тая многооргазмената, че ще ме запомни!  Naughty

Хахахаха, ох, умиргам вече JoyJoyJoy Как може да я няма търкалящата се от смях емотка, когато най му трябва на човек Joy

# 598
  • Варна
Вече и аз се разхилих, хора, уникални сте значи Simple Smile)

# 599
Не, не, аз имам чувството, че на човека вече нанагорно му идва от нейните щения.  Laughing Тя не е с богат сексуален опит и според мен от там идва непознаването на различните видове усещания.

Ох бе, Тонка, аз сериозно се притесних за себе си, пък тя...нямала опит милата. И аз като теб не държа на количество Stuck Out Tongue  Ама сериозно ли големи жени си говорят на такива теми?  Какво ме топли мен коя от приятелките ми по колко пъти го прави? Звучи ми детинско

Общи условия

Активация на акаунт