Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 986
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 600
Амиии, детинско, я колко жени на възраст 25+ се включихме с охота в разговора.

# 601
Хохо. Мъжка тренировка дори не ща да си представям. Не стига, че не са никакви мъже днешните, отивам на козметик, те чакат там за скубане на веждички и епилация, ами само ми липсват да се чекнем по пилона заедно. Аз сиктир. Иначе зора е голям. Ама аз не се давам лесно.

Тонке..не я слушай тая. Нещо се е объркала. Имаше навремето в една тема за Мунчовците една история за Иван. Още я помня. Легнал си с мацката..още с дрехите..нещо мърдал, правел, гнявел..и тя усетила нещо топло. Скочила..и го питала какво става. А той горд, се изпъчил..е как какво..Свършил бил. А на чаршафа голямо жълто петно. Тъй че...на нещо подобно ми бие тая многооргазмена история..

# 602
Не звучи детински, а петъчно.

# 603
  • София
Амиии, детинско, я колко жени на възраст 25+ се включихме с охота в разговора.

Важното е, че вече не говорим за торти, че щях да се отписвам от темата вече Blush

# 604
Оххх, а аз току що изядох едно огромно парче от тортата на Калина. Simple Smile
Реших да си взема за работа, защото от понеделник насам сме изяли само 1парче и накрая ще се развали и остатъка и ще я изхвърля.

# 605
  • София
Шшшшт, тихо, кажете за оргазмите и пилоните!

# 606
  • София
Аз тортите директно ги прескачам.  Wink
За сметка на това много упорито си мажа лимоновия кърд на филийка типово хлебче всеки ден след работа. Действа ми изключително разпускащо. Джена, кльощо, ти си знаеш!  Mr. Green И да кажеш за филма за емоджитата, че Кати много настоява да я водя. А там за някакви изпражнения се говори, доколкото разбрах, и било много яко.  Rolling Eyes

Бърди, дай да се запишем и ние на пилон, току-виж се докарва оргазъм и от него!

# 607
Къде сте тръгнали да се мерите със Захир? Тя е млада!

# 608
  • София
Ауу, Тонка, сакън, сакън!!

# 609
  • В Космоса
На пилон не е зле като идея за едни бързи двайсетина кулминации.😂

# 610
  • sofia

Веси,какви усилия на мъжките тренировки, направо ще са си оргазми  Joy (по Тонкината дружка).
Джена, АЗ не съм склонна да полагам усилия с тренировки....мъжовете на пилона да тренират, аз ще гледам....ама не съм се изразила ясно.Satisfied Оргазъм от гледката ще е само в плюс

# 611
  • постоянно
Захир,
имам една добра приятелка/колежка ходи вече 2 години . Наскоро имаха като представление - всяка трябваше да направи собствено съчетание. Толкова беше хубаво и толкова " силово " Една такава тренивовка е сигурно колкото 3 дена във фитнеса.

Даун,
Благодаря , че опита . Ще трябва да се опитам да сваля кирилица или ще пиша от телефона само.

Тони,
 оставете момичето да се радва на " постиженията " си .Колегата ти е за бой , пусто мъжка завист , че не  можело . Щот той не може 20 пъти  hahaha Joy

Колегата ми дойде целият в тиня ( паднал в езерото)  - на 35 години е , самО момче , ъмее да готви много добре , възпитан,  с тая мокра тениска прилича на пожарникарите , които пуска Даун  #Crazy . Опитвам се да го " спазарувам " някъде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 15:06 от her_76

# 612

Джена, АЗ не съм склонна да полагам усилия с тренировки....
Демек залиташ направо към проектиране?

# 613
  • София
Муахахахаха...Представих си един от онези мекички бонбони маршмелоуз, набучен на клечка и печен на огън, нали знаете как пуква и става гореща лепкава сладка бухта на шиш - е, те т'ва съм аз на пилон.

# 614
  • София
Къде сте тръгнали да се мерите със Захир? Тя е млада!
Тцъ, тцъ... Ще се обиждаме ли?!  Crossing Arms
Аз по душа и акъл съм на 17-18. Другото са досадни подробности.

Колегата ти е за бой , усто мъжка завист , че не  можело . Щот той не може 20 пъти  hahaha Joy
Неее, сигурно щото той не може да откарва по час и нещо като мъжа на въпросната жена.  Wink В това семейство все секс машини, дай боже всекиму.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт