Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 979
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Струва ми се, че довечера всичко живо ще проектира!

# 631
  • София
Тони, мисля, че е редно твоята приятелка да я почерпиш, такъв хубав следобед тука ни направи Simple Smile Simple Smile Да е жива и здрава!

# 632
Абе...и аз съм навивала часовник с час по-рано, ама...отдавна. Simple Smile

# 633
Аз, ако не ме замъкнат по принуда на проектиране с тоя болен врат ще се опитам да се скатая.

# 634
Не сватя, ще прави рисърч народа да види става или не става, но при изследвания, се променят параметрите, за да се види, кое влияе на резултата Simple Smile.

# 635
  • Варна
Явно гледат да наваксат хората, докато детето го няма. Че после като се върне я камилата, я камиларя.

# 636
  • София
Оф, освен да се жертвам в името на нАуката и да се навия да проектирам с този Аполон! После ще ви разкажа с подробности с колко проектчета съм се сдобила.  Joy В случай, че не получа инфаркт де.

# 637
Сватя, за теб може да е Мр. Бийн тоз Аполон. Нали знаеш, че на вкус и цвят....Simple Smile.

# 638
Темата е един път, ама и на  мен не и се вярва да е истина. Ама знае ли човек има всякакви. Имаше преди време история, не от форума, за една жен,а която постоянно изпитвала оргазми и я бяха изследвали, но си спомням, че беше много отчаяна, защото нищо не можеше да прави.

# 639
Ох, много ми е на клавиатурата един виц, ама е твърде мръсен за четвъртък Simple Smile

# 640
  • София
Бре-бре, мръсен бил, ти тука последните страници чете ли ги изобщо Simple Smile Simple Smile

# 641
  • София
Съни, пиши в скрит текст, пък целомъдрените да не четат. (Тук надали има такива, но за всеки случай.)

Е, ние нищо мръснишко не сме писали. Мен ме лъжат, аз пък вярвам.  Joy

# 642
Четох внимателно и точно тоз виц ясно илюстрира някои неща Simple Smile

# 643
Давай де!

# 644
Моля срамежливите, гнусливите и т.н. да не четат.
Скрит текст:
Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
 Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
 Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

Общи условия

Активация на акаунт