Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 906
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 810
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, то нейната, за беда е и заразителна. Утре, като се събудя и ме налегне мързелът, ще прочета някой неин пост и ще ошетам Simple Smile.
Ти,пък... Mr. Green,прочети мой  Whistling.
Петъчната тема,явно сме я изписали вчера  newsm78, какво се хвалите с шетане...а проектите изостават  Laughing. Само Хер спомена нещо за готин младеж...на такъв абонамент и аз скланям  Blush.
Аз пък така хубаво потренирах-първо стречинг,после фитбол.Попремина ми гърбината. И 4 невробекс-а изпих...преди да прочета,че се препоръчва по едно на ден  ooooh!.Все бързо да се лекувам.Сега моите отидоха втора смяна на спорт, аз ще опъвам кълки по дивана, необезпокоявано  Whistling.За обяд донесох на младежа супа с хавлии  Joy (по внука на Светалчината приятелка).Подушихме и двамата,потресохме се и я сервирахме на таткото  chef Whistling.
Е просто си голям образ! Аз затова те чета, не те пропускам. Защото на мен пък ти ми действаш заразително.

Хер, какво е МД? Силицианецът сицилианец ли е или някакво друго жувотно?
Абонамент и аз бих си направила. И няма значение как изглежда, важното е да действа. Обичам много чисти прозорци аз, ама все по-рядко се вдъхновявам. А с майка всяка седмица ги миехме във Варна.

# 811
Аз съм виден мързел - ни Марето може да ме мотивира да чистя, ни Джена за тренировки.
Ако ме видите да правя коремни преси, сигурно ще е щото след два часа тръгвам за морето Mr. Green
Което ми напомня, че от другия месец нататък люто ще завиждам на Даун. При нас вече сутрин се въргалят по пътя пожълтели листа. Хич не искам да си тръгва лятото.
В неделя ще мия банята. Много, много мразя ...

# 812
  • постоянно
МД-Директор/Собственик -Managing Director
Сицилианец - даже не съм видяла какво съм написала  Joy

# 813
Даун, надявам се 69 да не е години, че започнах да се прозявам. smile3507
(ейййй, дойде време да използвам и този емотикон, дорде не са ни ги запретили съвсем)

# 814
Светалчо, не годините визирах, ама пусто  като ми липсват старите картинки и не мога да намигна Simple Smile.

Руми, тази година, откакто има функция да се качват директно снимки, обещавам да дразня редовно Simple Smile.

# 815
Руми, тази година, откакто има функция да се качват директно снимки, обещавам да дразня редовно Simple Smile.

Супер, ще има какво да ни топли през дългите зимни нощи Hug

И да не забравиш - редуваш пейзаж / пожарникар / пейзаж / сърфист Mr. Green

# 816
Най-после свърши работната седмица!Уфф!

Мен ако ме питат на колко години съм,винаги казвам: На 29,както миналата и предишната,и по предишната година.След няколко години смятам за продължителен период от време да съм на 33.Много го харесвам това число,ама ми е рано за него.Обикновено изказването ми е придружено с твърд и прям поглед право в очите.Винаги ми вЕрват!
А сега по случай петъка,малко любими сентенции:

1. Няма нищо по-хубаво на света от това да ти скърца леглото до сутринта.
2. Надпис в тоалетната: Важното е - не да бягаш, а да стигнеш навреме!
3. Колкото и да тъпчеш боклука в кошчето, рано или късно ще трябва да го изхвърлиш.
4. Аз не съм тъжен! Трезвен съм.
5. Жените са непобедими. Възбудят те, а после не ти пуснат.
6. Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%?
7. Колко бързо лети времето, още не съм се събудил, а вече съм закъснял за работа.
8. Да си самотен означава, че винаги знаеш кой е сътворил цялата свинщина в къщи.

# 817
  • Sofia
МарИ, ний уж все много тренираме и все не ни личи  Rolling Eyes, хеле моите  душички Heart Eyes кат' се пуснат по шкембета...страня от тях, че покрай сухото гори и мокрото  hahaha. Ама аз от скука не бих чистила  Naughty, даже не знам от какво бих чистила  newsm78.

# 818
  • постоянно
На мен пък един касиер ми поиска неотдавна ID за виното , което купувах .
Погледнах го лошо , че се бъзика с мен , но той толкова сериозно ме гледаше , че ми идваше да го разцелувам.   Flutter
Ще да има проблем с очите младежа  Mr. Green

Утре имам скайп среща в 8, после фризор в 11, после сина плува от 1.... кога ще чистя  Blush

# 819
МарИ, ний уж все много тренираме и все не ни личи  Rolling Eyes, хеле моите  душички Heart Eyes кат' се пуснат по шкембета...страня от тях, че покрай сухото гори и мокрото  hahaha. Ама аз от скука не бих чистила  Naughty, даже не знам от какво бих чистила  newsm78.
Joy Joy Joy Joy
От страх, че ще дойде майка ти на гости?

# 820
  • Sofia
МарИ, ний уж все много тренираме и все не ни личи  Rolling Eyes, хеле моите  душички Heart Eyes кат' се пуснат по шкембета...страня от тях, че покрай сухото гори и мокрото  hahaha. Ама аз от скука не бих чистила  Naughty, даже не знам от какво бих чистила  newsm78.
Joy Joy Joy Joy
От страх, че ще дойде майка ти на гости?
Мдааа,имаш право,амааааа вече и двете обръгнахме  Mr. Green. Каня я с изричното условие да не ми шета и подрежда...и напоследък започна да се съгласява  Heart Eyes.Абе,аз лошо нещо няма да предложа  Whistling. Подучвам я да пием винце и да си мезваме  Blush.
Почнах да се зачудвам гърбоболът дали не е от лежането по дивана?  newsm78 Освен да се кача в спалнята  hahaha.

# 821

Утре имам скайп среща в 8, после фризор в 11, после сина плува от 1.... кога ще чистя  Blush
Днес!
Моя проблем с годините е, че наистина все едно съм излязла от гимназията преди 2 години. Правят ми се още магарии, ама не ми отиват на възрастта и семейното положение с деца.

Даун, веднага ти давам идея как да изчистиш двор, басейн. Наемаш приятелите на детето барабар с него. През деня чистят, а ти им се отблагодаряваш с обилна вечеря и някоя и друга бира. 

# 822
Мари, ти не си виждала 16-17 годишни на куп. По-скоро харакири ще си направя, отколкото да г карам да вършат нещо, а после и да ги храня. Все пак кравеферма нямам Laughing

Остана ми малко тесто и утре ще си направя пица със спанак и прошуто.

# 823
Е, Даун, дупе да ти е яко.

# 824
Аз съм с твърдото убеждение, че времето прекарано в домакинстване е най-загубеното време. Знам, повтарям се. Мари не може да ме зарази изобщо.

Тати приключи с покрива. Къщата изглежда като нова. Работниците се изнесоха. Тишината е оглушителна. Дечурлигата играят с махленските деца на криеница. Марудници за вечеря. Почвам ги.

Общи условия

Активация на акаунт