Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 908
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 795
  • постоянно
Аха , аман от хиперактивни .  Grinning
Наш'то МД е 75 годишен Силицианец - работи във една от фабриките всеки ден - наравно с останалите работници , каквото се полага. Бяга като 20 годишен , чак свят ми се завива да го гледам понякога.  Имам чуството , че е извънземен  #Crazy

Аз пък си имам чистач за прозорците - веднъж в месеца.  Един хубав младеж , малко на пожарникарите на Даун и той прилича  Mr. Green Добра работа върши  Simple Smile

# 796
  • някъде ... тук ...
Хич не ми действа заразително Мара.
Такъв мързел ме е обхванал...

# 797
  • София
Аз съм имунизирана срещу хиперактивност и няма шанс да се заразя от Марето. А и тя е нечовек.  Naughty Ако е за излизане някъде, за кръчма, шопинг и т.н., скачам на секундата. Обаче домакинската работа ми е депресито!

# 798
  • Sofia
О, то нейната, за беда е и заразителна. Утре, като се събудя и ме налегне мързелът, ще прочета някой неин пост и ще ошетам Simple Smile.
Ти,пък... Mr. Green,прочети мой  Whistling.
Петъчната тема,явно сме я изписали вчера  newsm78, какво се хвалите с шетане...а проектите изостават  Laughing. Само Хер спомена нещо за готин младеж...на такъв абонамент и аз скланям  Blush.
Аз пък така хубаво потренирах-първо стречинг,после фитбол.Попремина ми гърбината. И 4 невробекс-а изпих...преди да прочета,че се препоръчва по едно на ден  ooooh!.Все бързо да се лекувам.Сега моите отидоха втора смяна на спорт, аз ще опъвам кълки по дивана, необезпокоявано  Whistling.За обяд донесох на младежа супа с хавлии  Joy (по внука на Светалчината приятелка).Подушихме и двамата,потресохме се и я сервирахме на таткото  chef Whistling.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 16:00 от ДжеНа

# 799
Джено, не ща да те чета, че сме правени по калъп. Аз мога да си седна с чаша кафе/вино и да се наслаждавам на хаоса около мен Simple Smile.

Трябва ми стимул, а утре съм замислила пролетно почистване.

# 800
  • Sofia
Джено, не ща да те чета, че сме правени по калъп. Аз мога да си седна с чаша кафе/вино и да се наслаждавам на хаоса около мен Simple Smile.

Трябва ми стимул, а утре съм замислила пролетно почистване.
Rolling Eyes кому е нужно  newsm78.Един уикенд имаш и да се убиеш от шетня  Naughty.Възразявам.

# 801
с генералните чистения приключих когато детето си беше в БГ. Сега я давам леко, т.е. не правя нищо.

# 802
Защо всички работни булки в темата се оправдават с мен вместо самостоятелно да си заслужат адмирациите, ам?
Аз (щото никой не ме пита, ама да се изкажа), пък завиждам на спортния ентусиазъм на ДжеНа. За мен тя не е човек. Иначе нищо няма да ти стане от невробекса. Споко. Ама да си знаеш витамините от Б група ошишкват. После да не обвиняваш кърдовете и мармаладите.
Проектирането съм го оставила за вечерта. Аз съм на етажа, а ММ долу на улицата твори(бандира един камион). Току си подвикнем нещо....абе все едно сме на 19 а не на 39. Последното число ми е малко страшно....

# 803
Няма как бе девойко, потънал е в бурени двора, басейнът трябва да се подготви за сезона, а кучката е постлала пода с мека настилка.

Нямам толкова пари, за да наема някой да го свърши. За басейна мога, ама няма да е както аз иска, а за двора, ще ми струва много.

Детето замина при баща си, та поне готвене няма да има. Купила съм си вино и ако успея и с една трета от задачите ще си нарежа сиренца и прошуто.

# 804
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мани я Марето, тя ако сега беше на 3-4, отдавна да е диагностицирана като хиперактивна Simple Smile.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тая енергия е от мазния режим, да знаете, той дава много енергия. Не случайно зимата се препоръчват по-мазни храни.
Хубавото в цялата работа е, че впряга енергията за мирни цели. Joy Joy

Моля всички на които числото 39 им е страшно, да го мяткат насам, мен ме развеселява това число. Joy

# 805
  • Варна
Ха, страшно! Цяла година с това число си живея. Другия месец ще го окръгля на 40 Simple Smile

# 806
  • постоянно
Даун ,Фнимавай в тези бурени да се се е скътало нещо пойзънъссссс Sick Sick Sick

# 807
  • някъде ... тук ...
Аз го окръглих още миналата година. Свиква се с числата, особено, ако не ги мислиш колко са.
Нема се плашиш, Маре Simple Smile

У нас дейностите по поддръжка и чистене гледаме да се вършат вечер след работа - по малко, по малко. Събота и неделя да са свободни за ходене насам натам Simple Smile

# 808
Ако ме питат на колко съм, ми трябва време да сметна Simple Smile Засега изобщо не се впечатлявам от числата, надявам се да продължа да съм съвсем ларж. А се чувствам все едно ей току преди 2 години съм излязла от гимназията.

# 809
Хър, аз нямам драма с животиняците, а и е по-скоро напъване от страна на Озитата, да изкарат Австралия опасно място. За 9 години съм видяла само една змия и то в провинцията.

Светалчо, аз на 69 съм решила да се съсредоточа, особено в петък Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт