Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 871
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 840
Кате, и ти си права, ама не смятам да развалям бадемите на брашно.
Те продават бадемово и ядково брашно. Няма нужда ти да ги мелиш.

Кате, благодаря! Чакам! bouquet

# 841
Контесо, не ме разбра. Предпочитам да ям сурови бадеми, отколкото нещо направено с бадемово брашно. И без това бадемите не са много "режимни".

# 842
Охоо, отпаднаха пак прозорците. Мъжът ми предложи да прескочим до Варна- Джъмбо, Хепи. Познайте дали се опъвах Stuck Out Tongue Winking Eye Значи,  Мари, Джена е по- силен бацил Stuck Out Tongue Closed Eyes, или просто към теб съм резистентна вече

# 843
  • Ямбол
Аз каквато съм светло руса поне разбрах, че друг цвят боя върху русо не се задържа. Розовото ми замина за отрицателно време. Но и аз сглупих, защото си направих кичурите и отидох на море, където цял ден не излизах от водата и постоянно мокрих косата.
Гарантирам, че ако я направиш със степче, няма да мръдне. Дъщеря ми е от юни, изкара почти месец на море и басейни и не е мръднала, леко е изсветлял цветът.

# 844
Контесо, не ме разбра. Предпочитам да ям сурови бадеми, отколкото нещо направено с бадемово брашно. И без това бадемите не са много "режимни".
Верно не съм те разбрала. Режимни или не са вкусни пущините Simple Smile

# 845
  • София
Лиле, не смея сама да се правя със степче, да не стана като папагал в главата. Не искам никакви експерименти в близко бъдеще. Другото лято може да си помисля.

# 846
Не обичам шарении и аз, години наред бях на кичури, сега, но с боя отгоре, много естестено стои

# 847
  • Sofia
Джена е по- силен бацил Stuck Out Tongue Closed Eyes
smile3521
Няма да изброявам какво вечеряхме  Whistling. Ей до сега търсих топматрак. Моите не вземат отношение, и ме дразнят  Crossing Arms.Ще си взема единичен и ще ги видя как ще ми се присламчват.Аа-ма-ха.

# 848
 Пфууу, егати мъката, 1 път на 10 става качването, и при вас ли е така? Щерката се учи на мен, много е готино да си имаш момиченце, еле пък 2 Kissing Heart

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 22:35 от raja_nikol

# 849
  • Euskal Herria
Не обичам шарении и аз, години наред бях на кичури, сега, но с боя отгоре, много естестено стои
Аз харесвам кичурите. И съвсем се вписвам тук  Grinning. И млади, и стари има с такива. И не дискретни, ами доста големи, че и в различни неонови цветове. Е, аз чак до там не съм стигнала. Но е обичайно да видиш някой със синя или зелена коса. Или брюнетка с яркорозови, лилави и зелени кичури.

Видях снимката - боя върху кичурите или това ти е естествения цвят?

# 850
Боя е Яна, но много близка до естествения цвят, отдолу има кичури да

# 851
Маре, ти пък се режимна ли си Laughing
Ти си злояда ама пък аз всичко ям!Всич-ко!

# 852
  • София
Рая, чуден цвят. каква е боята?

# 853
Хм, на Шварцкопф, нещо Омегаплекс беше 7.0

# 854
  • София
Хм, на Шварцкопф, нещо Омегаплекс беше 7.0
благодаря Hug

Общи условия