Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 845
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 855
Нали преди няколко дена ви питах коя е новата песен на Азис, е, чувам я. На 400 метра от нас има циганска сватба, чувам ги все едно са ми под прозореца, не искам да се поставям на мястото на непосредствените им съседи. Днес бяха затворили отсечката от улицата, на която живеят и разпъваха палатка.

# 856
  • постоянно
Рая я изтървах Disappointed

# 857
  • Euskal Herria
А аз ще чакам утре да кажеш какво си решила и си направила. Може и фото да приложиш Simple Smile.

# 858
Райче, веднага да ни се явиш на лично на мен и на Хер!
Кате, не съм все режимна. Четвърта/пета вечер шлюпам тиквени семки. Но сериозно съм се замислила за по- сериозно придържане. В другата тема се размятаха ХS размери. Е, и аз ги искам.
Имам хъркащ проект един брой. Какво да го правя?

# 859
  • София
е как какво, бе, Маре, събуди го, петък вечер е Simple Smile

на Рая боята ще я пробвам, че съм нова в занаята.
и си обещавам, че колкото и да обичам, повече няма да изяждам по половин диня Embarassed

# 860
Бяхме на концерт ние.Много ми хареса,времето чудно,концерта на открито.Студено бяло вино,свещи и музикантите просто чудесни.
Мари,моя проект е настроен романтично,ама като гледам как клюма май само ще се гушкаме.Язък!То и на мене ми се спи,имах гадна безсънна нощ.

# 861
Аз мога и сутрешно съботно проектиране да спретна, ама хъркането, хъркането.....

# 862
  • Euskal Herria
Бе, ти проектирай, то не се знае Wink.
И аз сега се прибирам, нали фиестата си тече.

# 863
Добро утро!

Рано кукнах аз, но поне се наспах. Снощи само хапнахме на бързо и припаднахме. Моят мъж пак е на работа 12 часа и аз мисля да утрепя деня в чистене и подреждане, че вече е неизбежно. Това, ако не ме налазят калинките и не ида на къщата да се опна в райграса за книгочетене. Всичките ми дружки са на някъде и това ми се види чудна алтернатива ... Grinning

# 864
Къчката ме събуди в 7  само за да пие вода и да заспи пак Sad.
Аз пуснах две перални, втората още пере. Най-накрая орязах лозите (с два месеца закъснение), дано да поизкарат листа за сърми.
Сега трябва да скубя и пръскам бурени и после да чистя вътре, че пак е пълно с козина. Утре трябва и да окося пак, че детето така е надъвкало тревата, че прилича на Слави Трифонов от периода му с дълга коса.

# 865
Добро утро и от мен.
Усещам, че на Алечка и Даун все пак им се е лепнал от моя бацил. Хи-хи-хи.

# 866
Не се хили, гъзурча се да скубя бурени, а те край нямат.

Сега отивам да просна втората пералня. Днес трябва да напръскам и оплевя каквото мога, за да мога да измия с пароструйката двора следващата седмица.

# 867
Опитах да редактирам през телефона, но не стана.
Извинявам се за последователните постове, но ето ви един обрасал двор.

Упс, не излиза, това, което снимах.

# 868
Дауне, в Немция продават едни препарати за поливане, които убиват всички плевели, но не вредят на тревата. Ефекта трае макс година, но пак е нещо.
https://www.amazon.de/Celaflor-Rasen-Unkrautfrei-Anicon-ultra-50 … words=unkrautfrei
https://www.amazon.de/dp/B00RPBHW76/ref=pd_luc_rh_sbs_01_02_t_im … ng=UTF8&psc=1

# 869
  • на Мелмак
Даун, аз тази година се родих след като посолих тревите и бурените в двора.
Беше ми писнало, особено тези между плочките, имах чувство, че всеки ден растяха.
Разтворих 400 гр сол в един литър вода и с този разтвор ги поливах.
Не поникнаха повече пущините.
Имам още няколко в градинката, там по-голям успех имах с тези, на които им напръска листата, за 3-4дни изгоряха.

Общи условия

Активация на акаунт