Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 810
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 900
Аз да дойда да се запиша ккъм края на темата...
Коя е последната актуална тема за да се включа?  Laughing

Изчисти ли, изпра ли, а какво ще готвиш Mr. Green

Ъъъъ...мне! Признавам си.  Embarassed

Даун, много яка снимка!  Hug

А проектира ли Mr. Green

# 901
Все тревопасно Хай, ровеха ми по джобовете, но не мога да открия снимката Simple Smile.
Много са милички....понякога Simple Smile.

Аз поприключих в двора за днес. Толкова бурени и какво ли не събрах само от една пета от тъпата градина, че напълних кофата. Пръскането остава за утре, а сега си правя руска салата, пък каквото ще да става. Ще изпрахосмуча по някое време и  утре продължавам с двора и с готвене на барбекю - ребра и вратни пържоли и супа от киселец.

# 902

Доста стабилно. За това не остана време за другото  Laughing

# 903

Grinning Grinning  А така!

# 904

Да ти кажа, тъкмо гледам бебешките снимки на предишния проект и ме връхлита яка носталгия. От онзи плешо няма и следа. Вече не е бебе а 2,5 годишен терминатор, който псува  Sad

# 905
  • София
Гад такава, и аз като я пуснах видях буренчето, но за оправдание, в тази част на двора днес не съм влизала, освен за снимка Simple Smile.
чак пък да съм гад Laughing
аз наистина помислих, че са детелинки Embarassed

# 906
По последните актуални теми- изчистено, изгладено, наготвено(свинско с моркови и гъби запечено с топено сирене), прахосмучено, пеланята пере, проектирано само сутринта...за сега.
След малко мотор.
Даун, и на мен ми заприлича, че все едно си в обора на село сред козичките. Дай да видя снимката от офиса!
Съни, за какво разменяш малините?
Белла, проектът ти се получи мнооого добре. Давай следващия!

# 907

Белла, проектът ти се получи мнооого добре. Давай следващия!

Ай, Мари, моля ти се! Аз съм абдикирала от втори проект!  Laughing

# 908
Лъжеш! .....поне за сега!

# 909
Мари, пробвам се да я кача пак, ама не става. Аз не съм я трила, така че ако ти се рови ще я видиш.

# 910
  • София
На моя проект пак му пропусна пампата, ама какво става?! Урочасахте ме, щото казах, че нямам пране, нали?!

Мари, у вас всеки дне месо ядете😲 В тая жега  свинско не мож ме накара да ям, та ако ще чудо да де, еле па с гъби...Доматки и сиренце съм си резнала аз, обаче от този дрисльо не мога да стигна до масата😠
Даун, ти ли си на снимката?

# 911
  • Варна
Абе, аз уж порових, Даун, щот искам да си я сваля, стигнах назад до 41 стр ама я няма. По-назад ли беше? Бреее, че бая изписано откак я качи, а скоро беше, май вчера я зяпах...

# 912
# 913
  • Варна
Много е яка. Особено с това небе отгоре.

# 914

Утре ще пусна снимки на големите плъхове Simple Smile.

Мари, книгите не са изход. Те, докато опрат до тях, вече знаят доста, а е добре да го научат от родителите си,  а не от приятели. Просто помага за изграждане на доверие, което помага и по-нататък.

Намерих я в постовете си, а новата още се тегли. Явно още се бъгва от време на време форума.

Общи условия

Активация на акаунт