Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 821
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 435
Една бургаска луна да покажа.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 15:42 от Анонимен

# 436
  • постоянно
и Луната и сирената - чудни Пу Пу   Hug

Не е истина как ми лиспва Бургас и се радвам , че ММ има планове да живеем в БГ един ден като пенсионери  Mr. Green

# 437

Утре ще пусна снимки на големите плъхове Simple Smile.

Мари, книгите не са изход. Те, докато опрат до тях, вече знаят доста, а е добре да го научат от родителите си,  а не от приятели. Просто помага за изграждане на доверие, което помага и по-нататък.

# 438
  • постоянно
Даун къде е това и за какви Плъхове говориш  Sick

От мен : Млад Шахматист - докато бяхме на почивка трябваше да играем  всяка сутрин след закуска  Peace

Скрит текст:

# 439
Идеята на книгите с тази насоченост за мен е да им породи интерес, а съответно и въпроси, на които ние да отговорим. Един вид да се води И разговор. А не само аз/баща им да говорим. Ще им е безинтересно.

Луната я видях, ама плъхове(ако са истински) не искам. Хер, как свърши точно тази партия? Ти, наслади ли се на кафето? На мен би ми влезнало в гърба, признавам си.

# 440
Хър, това ми е гледката от офиса, а плъховете са кенгури. Бояна писа, че не ги понася, защото и приличат на гигантски плъхове.
Опитах да кача още снимки, но не става.

Ще пробвам пак по-късно.

# 441
  • постоянно
Маре,
казах му, че преди да тръгва да бяга , трябва да се научи да ходи !  
Майка му на кръжок по шах е ходила като дете , той с мераците да ме бие  Mr. Green Stop Mr. Green

Има още много да учи . А кафето беше 6 точки.

Hug

Моята приятелка каза , че кенгурското било по-скъпо от телешкото дори и засега няма и мераци да опитва.
Иначе се оплака , че много хубави понички продавали , а тя милата в 8-ми месец и как да им устои.
Вврно ли , че кутия цигари е 50 долара ?  #Crazy

# 442
Ние сме с общ фейсбук. Всъщност аз имам профил, а съпруга ми го "използва" когато трябва да напише нещо на приятелите си. Използва е силно казано. Караме аз да пиша. Те явно ме приемат, щото пращат по мен съобщения. Знам им и кодовите имена.
Раница, миналата година Калин започна с една с трансформъри, която не издържа полетите ( гледам къде се е скъсала и това може да стане от хвърляне на раницата). След това си избра една компютърна от наличните в къщи. Реши, че е много "яка"....и така и тази година с нея.
Вчера ни пратиха от училище покана да се запишем и родителите в читателски клуб. То добре, ама трябва да пишем и ние какво сме прочели и режюта на книгите....май ще го пропусна. Чудя се дали да се записвам за помагач в училището. Без това ходя на всички мероприятия  newsm78 само като чните дати щата

# 443
Нищо от това не е истина. Кенгурското е евтино месо, макар че, приготвено добре е вкусно. Телешкото е от 20 до 40 долара за кило, кенгурското е под 20.
Кутия цигари (20) е от 17 до 30 долара, в зависимост от цигарите.

# 444
Даун, цените ви са ауууу...

# 445
Това с цигарите и месото ме уби. Страшни цени.
То човек трябва да взима минимум 5хил.$ че да може да яде и пуши и да си плаща сметките.

# 446
Ами аз изкарвам 100+К, но едва се справям. За това и в темата за емигрантите се опитах да кажа, че сумите нямат значение.
Взимам $5000 на две седмици, от които ипотеката ми е $2000. От там си текат другите сметки.
Храната е скъпа, всичко е скъпо. Ние сме далече и това също оказва влияние. Не всичко мога да поръчам, защото и доставки няма.

Упс, на месец е $5000.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 16:34 от Down Under

# 447
Даун, как може да каниш гости при тези цени?
Хър, значи да не те мисля!

# 448
  • постоянно
Даун , ако не  е тайна в коя част  на АУ си ?

# 449
То и моята заплата е в този порядък, но цените са доста по-ниски от вашите.л за това беше възмущението ми.

Общи условия

Активация на акаунт