Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 826
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 450
Западна Австралия Хър.

Титина, цените на всяко нещо тук са високи, а и няма избор. Далече сме, но  пак се понася с нормална работа. В БГ не бих могла да си позволя къща с София и околностите и.

# 451
  • Варна
Не си спомням да съм сънувала толкова тъп сън. Цяла нощ си търсих стаята, в която съм настанена в някакъв комплекс. 307 беше номерът. Събуждах се и пак започвах да сънувам същото.
Joy
Хайче, преди да купите големия хладилник, измери вратите, през които ще мине у дома ви.
Някога сваляхме дограма за да мине хладилникът на абсолютен косъм.

# 452
  • постоянно
Ох , и аз веднъж купих един шкаф , който  не влезе в къщата и се наложи да го заменя с друг по-малък.
Мястото беше достатъчно , но нито един от входовете не позволи да се вкара .
Умрях от мъка  #Crazy #Crazy

# 453
  • Варна
Някой ако има нужда от разсмиване, може да си пусне Тутурутка.
Всеки път ме карат да се усмихвам.

# 454
  • Варна
Леле. За това не се бях сетила. Аз измерих само мястото, където трябва да влезе. А, да, и уточнихме, че в асансьора няма да се побере. Утре ще взема и размерите на вратите. Благодаря!

# 455
Леле. За това не се бях сетила. Аз измерих само мястото, където трябва да влезе. А, да, и уточнихме, че в асансьора няма да се побере. Утре ще взема и размерите на вратите. Благодаря!
Хай, кой модел си избра? Нашия го носиха петима мъже по стълбите, добре че мина през вратите все пак накрая Laughing

# 456
  • на Мелмак
Измери, защото нашата врата към кухнята се получи малко по-тясна и сваляхме вратите на хладилника, за да влезе 😊.

# 457
  • Варна
Меря, меря Simple Smile Осмичка, ще ти пусна снимка на лични като го взема.

# 458

Никой ли не е посещавал Копривщица да препоръча място за настаняване?

Била съм преди 5-6 г.Намерих адреса оттук, дори ако не се лъжа собственичката е съфорумка.Много суперлативи имаше. Амииии, хубаво, близко до една рекичка, чисто, хубав двор.Но стаите са малки за моя вкус, а гардеробът беше съвсем символичен.Но за две нощувки ставаше.

Къща за гости Астра

За " мокрите сънища", аз също не съм говорила в крайна сметка детето си има родител от своя пол.Но имах една леко конфузна случка, нали е голям бутниш и всичко бавно при него...Един ден след спортия лагер се ядосвам, че се бави в банята, пък беше топло и аз исках да се къпя.Натиснах рязко вратата и...съвсем сух, още не беше пуснал душа, ама... Embarassed Надявам се да е било случайно и единичен случай.

Нищо не казах, само смутолевих, че банята е една и да побърза.Иначе е фен на "Бърколините" и "Сара и патето", търкалящ се емотикон

# 459
Моето последно посещение в Копривщица е още по-отдавна - хотел Панорамата - помня хубавата гледка и страхотните мекици.

# 460
  • някъде ... тук ...
И моето е по-отдавна. Първият път намерихме на място, даже не помня как се казваше къщата. Горе-долу помня къде е само. Добре беше за две малки деца.  Вторият път беше за един Трети март в базата на БАН.

# 461
  • Пловдив
Ох, чувствате ли се зле като се натъпчете като прасенца? Не физически.Аз в момента страдам от гузна съвест.

# 462
  • някъде ... тук ...
Аз - не.
Що пък гузна съвест? Да не си изяла манджата на децата?

# 463
  • София
Не. Идеално се чувствам. Пълна чиния зелен боб, със сосчето половин франзела замина. Нощес Козуначко ще повдига юрганчето😆

# 464
  • Пловдив
Щото МНОГО се натъпках.

Общи условия

Активация на акаунт