Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 827
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 375
Някоя от вас може ли да препоръча хотел или къща за гости в Копрвщица?
Мисля да минем от там навръщане и само се чудя дали за 1 или 2нощувки.

# 376
Български изпълнители са. Може и да ти харесат.

# 377
Ще ги преслушам. Данке.  Явно скоро, антибиотика почна да действа, усещам подобрение.

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Стефан Вълдобрев е интересен творец, и аз го харесвам. Не абсолютно всичко, което е направил, но много неща. И Мери Бойс Бенд са ми приятни. И с голямо учудване за себе си установих, че много ми харесва гласът на Миро. Бях пуснала песничката на Вълдобрев, дето не е за любов, тя свърши и след нея последва песен на Миро. Домързя ме да ставам да я спра и така изслушах доста от репертоара му. Ами много неща ми харесаха, музикален е тоя тип. Обаче не понасям физиономията му - нещо угодническо и сервилно има в нея, хем подсладено, хем мазно, язък за хубавите сини очи.

Бърди, като те четох - толкова искрено и в същото време дискретно си писала - се върнах и аз в едни такива тийн години на моя малкия - не му се учеше, бягаше от училище и искаше да го напусне. Все беше нещастен, все неразбран се чувстваше (извън къщи). Толкова бях притеснена за него, че напуснах работа и си останах вкъщи, в ролята на пръв приятел и разбиращ го човек, да му вдъхвам сила и увереност. Тогава с треви не бяхме се сблъсквали още, нито с други страшни дивотии, но ми стигаше това, че все се чувства аутсайдер и страда. И че мрази училището. Тревата при нас премина по-късно, след казармата.

# 379
Добро утро!
Коя е новата песен на Азис, с която е провлякъл и хора, слушащи метъл?

# 380
  • София
Светалчо, и на мен ми е идвало да напусна, разбирам те напълно! Особено в месеците, в които учеше втора смяна и не можех да го видя като хората през деня. Радвам се, че премина!

# 381
Ха,добро утро!
Мноого хубаво времето тук,пу-пу!Напоследък ми е едно спокойно и доволно,като котето дето докопало чинията с пържена рибка съм.
И като казах риба,обещала съм си докато сме на морето дори и на закуска да си хапвам пържена морска рибка.Мням!
По повод ремонтите,ние правим само леки,козметични.Нашата улица обаче от първи април до миналата седмица направо я изтърбушиха.За 4 месеца подмениха всички видове тръби,кабели и каквото друго има там долу.Улицата е голяма и с натоварено движение.И преди изглеждаше много добре,но сега е просто прекрасна.Да ти е драго да вървиш или шофираш по нея.А най-хубавото е,че за тия 4 месеца нито веднъж не са ни спирали ток,вода,газ или интернет.Преподписахме ние договора за наем,отново при същите условия.Хазяите доволни,ние също.Много ни е хубаво тук,и като се преместим в нашето си жилище ще ми е малко тъжно.Тук имаме и градинка,на другото място само тераси.Хубавото е,че се предлагат малки дворчета под наем и можеш да си сложиш малка дървена къщичка.Голям релакс и любов са ми растения,животинки и грижата по тях.
На Какао бийч съм била 2 пъти,максимален кеф беше.Сега не знам как е,но аз харесвам такива партита.Веселин Маринов не помня да съм слушала,но съм му виждала снимки.
Е те с тоя баш НИКОГА не бих програмирала.

# 382
  • София
Добро утро!

След вчерашния релакс днес съм обратно на тръстиката.  Grinning Довечера чакам гости от Видин - моята приятелка от детството с новия си мъж. Него не го познавам и нямам търпение да се запознаем.

Кати има фейсбук, лично аз й го направих, заради някакви игри. Няма снимки и понеже е регистриран чрез мой имейл, всички известия ги получавам на пощата. Тя си ползва вайбъра, за да си общува с приятелчета. Пращат си разни иконки главно, че ги мързи да пишат. Но тя му е намерила цаката и има някакво гласово разпознаване, което се трансформира на текст. Аз такова чудо нямам на телефона.  Rolling Eyes

Много харесвам новите песни на Стефан Вълдобрев в колаборация с Обичайните заподозрени.  Grinning И старите му харесвам де, но новите също са много яки.

# 383
Чета ви и си водя записки. Тийна дава всички признаци за скорошни сериозни проблеми. Това лято е период за преосмисляне за мен, трябва радикално да променя отношението си към него и да намеря правилния начин. Явно някъде бъркам и трябва промяна. Спешно.

Баща ми сменя покрив в момента. По цял ден е чук и тряс, дрънчене, стържене и бръм. Май не ми беше толкова зле със заглъхналите уши...

# 384
  • дядовата ръкавичка
Много съм изостанала. Тая Сузанита за първи път я чувам, както и новата песен на Азис. Ама, не страдам, де.

И моят син мрази училището, скучно му било, безсмислено, повече научавал от нета. Че знае много, знае, и то по теми, които не съм предполагала че го интерсуват - философия, политика, психология, но е объркан, още търси себе си.

Светкавица, за подарък на сина ти, казваш, че е спортен тип, бих предложила някакъв борд - лонгборд, уейвборд или пък бодиборд, нали сте на морето.

Технопарти не би ме привлякло, рок концерт - с удоволствие. Напоследък слушам Bebe, много приятни песни има.

# 385
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сбъдваща, една индийска поговорка гласи:
Дръж се с детето от 1 до 5 като с цар, от 5 до 15 като със слуга и от 15 нагоре като с приятел.
Не знам доколко ще ти е полезна, просто я предлагам на вниманието ти. Аз много съм мислила над нея, но моите деца са много чувствителни, даже нежни, бих казала и средната част би ги смачкала, ми се струва, та аз по-скоро към третата съм се придържала и много добре се получи. Обаче имам наблюдения сред приятели, които не са и чували за тази поговорка, но инстинктивно така се държаха и резултатите са доста добри.
Още нещо в помощ: Една много пространна анкета с въпрос "какво са за вас родителите", проведена преди години в Русия, ми направи много силно впечатление - хиляди деца са били запитани, били са посочени десетина отговора, сред които "авторитет", "пример за подражание", "опора", "приятел", "помощ", "душеприказчик" и още други, но 82% от децата са отговорили "утеха". Много съм мислила над това. Значи в крайна сметка децата очакват от нас да ги утешим, каквото и да направят.

# 386
Коя е новата песен на Азис, с която е провлякъл и хора, слушащи метъл?
Знам, че има такава, но коя е- идея си нямам. Слушах интервю с него, докато нещо вършех и не се отплесвах със смяна на канала.
Сбъдваща, плашиш ме с преосмислянето. Такива спортни натури, като децата ти за мен са пример на постоянство, сериозност и още куп други добродетели.Кой и кога ти смени детето?

# 387
В един автобус се развива действието от песента на Азис, но как се казва самата тя - не знам. Simple Smile

Никой ли не е посещавал Копривщица да препоръча място за настаняване?

# 388
Първородния винаги е бил труден характер, невъзможен за възпитаване. С него е постоянна борба, тоест никой не ми го е сменял, той си е такъв, и става все по-труден. Спортът е хубаво нещо, много им се радвам, че са активни и будни деца, но трябва и другото да върви.

Светълчо, хубава поговорка. Втората част не дава добри резултати при нас, макар че аз така съм възпитавана и такъв ми е заложения модел на родителство.

Раниците Габол читави ли са?

# 389
В един автобус се развива действието от песента на Азис, но как се казва самата тя - не знам. Simple Smile

Shocked
Че какво метълско има в нея? Брр. Настръхва ми косъма само като му чуя гласеца. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт