Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 150
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Честит имен ден Трънче! bouquet
Да си жива и здрава!

Благодаря за поздрава! Joy

# 946
Мерси,момичета!И вие да сте живи и здрави,че много пъти без да се познаваме лично ми помагате.Къде с някоя идея,информация или просто много смях!
ДАУН,Свети Адриан и Наталия е днес.
Стейси,пази се!

# 947
Да си жива и здрава Hug
Някой пробвал ли се е да играе с 30 килограмово куче след цял ден кОпане?
Добитъка е побеснял и ме тормози.

Утре ще съкратя плевенето и ще и дръпна една дълга разходка, че да се кротне.

# 948
А не, Стейси, аз не мога цял ден да изкарам на оглушителна музика, камо ли пък и да не ми понася стила. Мъжът ми си дойде прегорял от работа и искам да си го видя, да си поговорим. Не мога да правя цял ден на пук някакви кретени. Просто в 10 ще извикам полиция, ако не спрат.

Едни котлети метнах да правя. Не съм купувала, че си падам по мазни меса, но нямаше в магазина врат. Омазах ги със свинска мас и подправки и ги сложих под фолио, белким не станат като подметка Grinning

# 949
  • постоянно
Здравейте девойки ,
Вече изчистих , пера втора пералня , готвих агнешки кебапчета на шишче и едро нарязани изпечени сладки картофи както и шопска салата . За десерт имам манго , пашън Фрут или диня .
Даун ,
Фрезиите са ми любими - с такива и пеони -та си правех букета за сватбата . Обожавам аромата им .
Що не пуснеш снимка на кучо да го видим. Kissing Heart
Всички са луднали по бокса тази нощ - даже и 10 годишното иска да става в 4 часа да гледал .
Трънче , честито ти име - да ди жива и здрава . Xxx

# 950
Трънче, честито да ти е името!

Пратих мъжете на пазар, че се оказа, че довечера ще имаме гости. Сега аз мятам да правя фалафели, и една лщта разядка...а трябва да измисля и меню за довечера. Какво "ходи" на уйски, освен ядки  newsm78
Иначе сутринта правих мекици. успях и пералня и миялна да пусна. Пенка прахосмучи....
Успях и екскурзия да букна за Тенскгивинг.

# 951

Трънче, жива и здрава да си! Само не разбрах дали си Наталия или Адриана.
Титина, с уиски вървят и сухи мезета, ама си зависи  от компанията.

# 952
# 953
  • София
Трънче, честито да ти е името!

Пратих мъжете на пазар, че се оказа, че довечера ще имаме гости. Сега аз мятам да правя фалафели, и една лщта разядка...а трябва да измисля и меню за довечера. Какво "ходи" на уйски, освен ядки  newsm78
Иначе сутринта правих мекици. успях и пералня и миялна да пусна. Пенка прахосмучи....
Успях и екскурзия да букна за Тенскгивинг.
Титина, радвам се да те видя в такова разположение на духа Hug
ама ти знаеш ли какви гледки ни дават на нас в новините ooooh!

# 954
Хюстън е огромен град и колкото по-навътре идва урагана, толкова повече отслабва силата му. Нормално е до удари градчетата по брега. Винаги там разрушенията са огромни. Имам колеги от тази част, не ги авакуираха.

Лично аз очаквах да има наводнениш, и поне за сега това е спестено.

# 955
  • София
Трънче, да ти е честито името! С радост и гордост да си го носиш!

Титина, а пък моят мъж днес гледа едно клипче с някакви крокодили ли беше или алигатори  newsm78 (не знам каква е разликата и какво точно си имате там) дето били изхвърлени на сушата от придошлите води  и наводненията. Хората били инструктирани да не ги хранят и закачат, те сами щели да се върнат обратно като се оттегли водата. Това вярно ли е?
Ох, извинявай, ако ти се струва тъп въпросът Embarassed

# 956
Честит имен ден! bouquet

Благодаря ви, че ми напомнихте за да поздравя една от лелите си!

# 957
  • Варна
Разлепи ми се временния мост, за втори път тези дни. Предният път бях в града, закачиха го, ама няколко дни по-късно пак се разлепи. Моята клиника  е във ваканция, на други вяра нямам.
Та мостът съм го прибрала в шкафа, за да не изчезне.  Котката дебне.Simple Smile
Еййй, само зъболекар не бях търсила в малкия град! Ама поне не е спешно. Не се притеснявам, че ми нямало някой зъб в момента. Ама все пак по цял ден общувам. А пък утре е неделя.

# 958
Как стеее,банда?Събота вечер,при нас буря и дъжд,направо ураган.Котките се изпокриха,поколението недоволно,че се върнахме рано,рано.
Скрит текст:
Три двойки - женени от 30 години, женени от 5 години и младоженци - искат да станат членове на църква. Пасторът им казва:
- За да станете членове на църквата, трябва да издържите 2 седмици без да правите с*кс. Така ще знаем, че вашата вяра е по-силна от животинските ви инстинкти.
След 2 седмици идват трите двойки и пасторът ги разпитва. Старата двойка:
- Не беше никакъв проблем.
Пита женените от 5 години:
- Ами първата седмица беше добре, но на втората с жена ми спахме отделно, за да не се изкушаваме.
Пита и младоженците, мъжът отговаря:
- Ами не можахме да издържим 2 седмици?
- Поддадохте ли се на изкушението?
- Да, преди няколко дена жена ми се опитваше да стигне една консерва с царевица на най-горния рафт, изтърва я и се наведе да я вземе. Като я видях и... не се сдържах.
- Съжалявам да го чуя, синко. За съжаление, вече не сте добре дошли в църквата.
- Няма ядове, ние вече и в Билла не сме добре дошли...

# 959

Титина, а пък моят мъж днес гледа едно клипче с някакви крокодили ли беше или алигатори  newsm78 (не знам каква е разликата и какво точно си имате там) дето били изхвърлени на сушата от придошлите води  и наводненията. Хората били инструктирани да не ги хранят и закачат, те сами щели да се върнат обратно като се оттегли водата. Това вярно ли е?
Ох, извинявай, ако ти се струва тъп въпросът Embarassed
Вярно е,да. Тук имаме алигатори. При наводнения, има случай когато можеш да намериш алигатор на предната си врата. Ние сме близо до река и през улицата съм виждала алигатор....при предното наводнение. Но не е, както да кажем в др щати, където можеш да осъмнеш с такива твари в басейна си.
Предният ураган е бил довлякъл в квартала и огромни змии, сякаш тези, които ги имаме в градините са ни малко.

Общи условия

Активация на акаунт