Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 791
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 930
Стейси, как си? Възстанови ли се вече?

# 931
  • Варна
Даун,добре съм. От един месец не съм пила антибиотик.
Не пуша все още. Simple Smile Абе както се казва, държа фронта засега. Всичките налазили ме напоследък здравословни проблеми, са под контрол в момента.
Ще ме водят на планина скоро.В Банско.

# 932
Супер, много се радвам. Дано да е все така положението и да нямаш проблеми.

Харви е бил намален от 4 на 1, така че сега остава само заплахата от наводнения - това за Тексас.

# 933
Даун, как те разбирам с тези плевели. Ако мога бих асвалтирала целия двор. А след ваканцията и урагана сега е ужас. Но този път мъжа ми да му мисли, моя грижа са само цветята...и тревата между тях

# 934

Да ви кажа в Тексас много страшно нещо се вихри. Постоянно излиза информация по сайтовете за урагана и не мога да спра да мисля за Титина. Имам и други познати в Тексас. Миналата година се запознах с тях. Много мили хора са. Бяха дошли като доброволци за една мисия в България. Познанството ни е съвсем бегло, обаче някак не мога да спра да мисля и за тях.
Не е толкова страшно, както ни плашеха. За сега вали спира и до там. Виждала съм и по-страшни неща тук.
Народът обаче е яко наплашен, снощи отивам към 10 да вземам детето от клуба.....5 коли на пътя дали видях, все едно е паднала бомба. А то само ръми. Ама тази липса на коли, много подтискаща.
А за магазините, да не казвам какво беше вчера,......

# 935
Титина, на моята шефка, бащата е от Сингапур, а там къщи няма, всичкото е апартаменти. Като дошли тук, купили къща с нормален двор - 1 декар. Той като го видял и лошо му станало и наистина изрил всичко и го покрил с плочки.

После едвам продали къщата Simple Smile.

Радвам се, че ви се размина. Дано и наводнения да няма.

# 936
Титина, добре сте, а? Това да се чува.
Аз щях нещо да казвам, ама забравих какво. Срааам.

# 937
Днес имам Имен Ден и ви пускам един поздрав!

# 938
  • Варна
Joy Joy
Честит имен ден, Трънче!

# 939
Трънче, честит имен ден!
Титина, радвам се, че сте добре!

Не ги знам какво слушат. Аз почнах от сутринта с Металика и после валсове (защото и те тогава почнаха, поне да ги заглуша). Ама като културен човек в два спрях. Те не. По някое време явно са спрели, защото съм заспала. Ми събудих се със сърцебиене от някакво гръцко. Просто не знам как пък все идиоти ни обиколиха...

# 940
Честит имен ден, Трънче. Бъди здрава и щастлива.
Мари, малката ламя изяде всички малини, отделно яде още куп неща и сега завърши с две големи чушки с ориз. Къде го побира това ядене,  не знам.

# 941
Трънче, честито и от мен, ама ме светнете моля кой празнува днес.

# 942
  • София
Ох бе, Трънчооооо😂😂😂😂😂
Така не се бях смяла отдавна! Цвилих направо! Благодаря ти, да си жива и здрава!

# 943
  • Варна
Алии, хрумна ми друго, душко, остави черното фередже.
Пиши: hqradio.ru  Избери рок канала и после Death Metal. Усили звука.

А иначе днес съм на ретро вълна. Simple Smile Поздрав за всички със stumblin'in Simple Smile

# 944
Честито, Трънче!

Днес по случайност се оказах на тракийски фолклорен събор.Малко съм предубедена към такива събития, но беше много хубаво- на огромни поляни в парка на Старозагорски бани имаше различни прояви- народни песни и танци, възстановка на прабългарски боеве с демонстрация на различни древни оръжия, а сега ще ходим пак да гледаме нестинарски танци.

Имаше и сергии не само с китайски боклучета, а с автентични занаятчийски стоки.Сдобих се с едно хаванче, ръчна изработка, две ленени покривки, балканска чубрица и една подправка на която и забравух името, но мъжът ми я хареса, както и др.дреболии.

В самия парк бяха разпънати маси и не се мина без кебапчета и бира Simple Smile  От хотел 4 звезди в който сервитьорите сервират приборите с бели ръкавици, на селския събор с пластмасови чинийки, ама с уникално вкусни кебапчета.Във всеки случай, във Варна такива няма.

В хотела има сватба и синът ми беше много впечатлен.Не успях точно да му обясня идеята на "Горчиво",не го прие добре.

Водещият беше леко смешен"МладожеНЕКЪт" така, младоженНЕКЪТ иначе, като че ли от събора идваше.Иначе шаферки по американски тертип, ама... младожеНЕК Joy

И тъй като съм на почивка, ни проекти, ни шетане и готвене.Разпускам активно.

Айде, отчетох се и отивам да гледам нестинарите.

Общи условия

Активация на акаунт