Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 792
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 915
Бела, то така се почвало, съм чувала. Носталгия по бебешките моменти, после проектиране и после айде честито Wink

Аз отметнах по-належащите неща и ще се опвам с книжка, другото ще почака. Ама май първо ще изям един сладолед, много калории изгорих днес Grinning

# 916
Бела, то така се почвало, съм чувала. Носталгия по бебешките моменти, после проектиране и после айде честито Wink

И теб и Мари ще ви бия!  Crossing Arms

# 917
  • София

И теб и Мари ще ви бия!  Crossing Arms

Белла, спокойно! Ще удържиш фронта още година-две и после положението ще стане неудържимо и ще изпрограмирате братче или сестриче на Тото Simple Smile Не се плаши! Това е в реда на нещата  Wink

Алечка, ти ми напомни, че имаме сладолед в хладилника. Ще стана сто кила значи Crazy

Да ви кажа в Тексас много страшно нещо се вихри. Постоянно излиза информация по сайтовете за урагана и не мога да спра да мисля за Титина. Имам и други познати в Тексас. Миналата година се запознах с тях. Много мили хора са. Бяха дошли като доброволци за една мисия в България. Познанството ни е съвсем бегло, обаче някак не мога да спра да мисля и за тях.

# 918
Aйдееее! Откарах си боя! Не така с лошо. Какво по- хубаво от хубав резултат след проект, а?
Белинда, у дома месото е на почит от мен покрай диетата. А нали аз съм главният проектант в кухнята.... Пък  сирене и домати моя милост не е опитвала, та за тва месО.
Повозих се на мотора, гъза ми стана баница, ама от тия сиропираните. ММ ме предупреди да си облека дълги панталони и жилетка и леко се сварих, ама си беше кеф.
Даун, тази снимка я видях. Мислех, че има нова, защото някой спомена че вече е изтрита, та си мислех, че има нещо компроматно.
Алечка напомни и на мен за сладолед в хладилника, ама минавам на бирени фъстъци.

# 919
Мари, нищо компроматно нямам Simple Smile. Цял ден съм на тръстиката. Сега само ще се изкъпя и ще полегна блаженно.

# 920
  • София
Да ви кажа в Тексас много страшно нещо се вихри. Постоянно излиза информация по сайтовете за урагана и не мога да спра да мисля за Титина. Имам и други познати в Тексас. Миналата година се запознах с тях. Много мили хора са. Бяха дошли като доброволци за една мисия в България. Познанството ни е съвсем бегло, обаче някак не мога да спра да мисля и за тях.
страшно си е. казват, че е най-страшният от 10 години насам. дано преувеличават.

аз нали съм видна кулинарка, но с това злоядото ми се налагат еквилибристики. измислих един полезен десерт и се надявам да се получи. ако се, може и да покажа Embarassed

# 921
  • Euskal Herria
И аз имам позната в Тексас. Писа вчера, че най-бързо в магазините се опразвали рафтовете с хляб и вода.

# 922
Преди няколко часа се чух с една съфорумка, която е в Тексас и каза, че за сега само започвало да вали, а и давали, че леко се отмества.

Дано да няма големи щети.

Редакция, ударил ги е вече, но пише, че е ок.

# 923
  • София
Ами Даун, в един сайт пишеше, че е паднал покрива на старчески дом върху хората. Доста хора от крайбрежието също са евакуирани. Доколкото разбрах не всички окръзи на щата ще бъдат засегнати, но съобщават за скорост на вятъра от 200 км в час.

# 924
Съфорумката е в Хюстън, като Титина. Дано да няма поражения, поне не много.
Притесненията са главно от наводнения.

# 925
И аз току ще четох за този ураган и се сетих за Титина, дано да са добре.

Дебилите отгоре пак избичиха чалгата... Баси хората, честно, не знам кой слуша Азис в 3 следобед на макс...

# 926
Алечка, бас ловя, че слушат "Мотел", нали?  Mr. Green

# 927
Алечка, надуй Черно фередже, сложи си тапи в ушите и се размажи с пухкавелка.

# 928
  • Ямбол
Белинда, сменяй с по-голям номер памперс. Оял се е КозЮнакът.

# 929
  • Варна
Алечка, надуй Черно фередже, сложи си тапи в ушите и се размажи с пухкавелка.
Пусни им за плюнката, пък! Simple Smile
Даун, как си ги строила като мачовци! Много хубава снимка!
Аз го раздавам лежерно. Не шетам особено. Повече почивам.

Общи условия

Активация на акаунт