Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 165
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
ЕлиТ, честита да си! Здрава и обичана  bouquet!
Тонка,  Hug,чудесни новини. Наливай си Бейлисчето от сега, заслужаваш!
Жаки,машина си,признавам те  bowuu.Отказвам да тичам аз, болят ме глезените  Crossing Arms.Ама не страдам от това, не ми се тича  Whistling. Лежи ми се на дивана  Mr. Green.
Вликолепният век го гледа една приятелка. Голямо прехласване, исторически бил, незнам-си какво...съмнявам се да не е изкривена историята,а и турската история не ме интересува. Не е моят сериал-харем и убийства  Naughty.

# 226
  • В Космоса
ЕлиТ, честит празник, много здраве, любов и пътешествия!

Като казах пътешествия, качих в блога си едно старо, което отлежаваше, до село Загражден. Малко преустанових писането на пътеписи, но след работа не ми се занимава, а уикендите пътуваме. Довечера ще ви постна линк, на който му е интересно да прочете.

# 227
Добро утро,
честит рожден ден на ЕлиТ, здраве и весели преживявания.
Тонка, чудесни новини, заслужават си почерпката.
Жаки ти верно си машина, аз трябва да имам компания сама хичне ми идва музата ни за бягане ни за споруване изобщо. А така ми се иска да се мотивирам сама да ходя.

# 228
ЕлиТ, честит рожден ден! Simple Smile

# 229
  • sofia
Ели, много здраве и щастие ти пожелавам!

Вликолепният век го гледа една приятелка. Голямо прехласване, исторически бил, незнам-си какво...съмнявам се да не е изкривена историята,а и турската история не ме интересува. Не е моят сериал-харем и убийства  Naughty.
Гледала съм няколко случайни епизода. Същата работа като в западните кралски дворове - интриги, убийства, кой ще "кара влака", кой наследник да бъде убит и низвергнат, къде да пратим войската....нищо ново под слънцето Simple Smile

# 230
  • София
Тонка, страхотни новини!
Джули, прегръдки за Ени!
Елит, здрава, щастлива и много обичана да бъдеш!

# 231
  • Варна
Елит, жива и здрава и от мен Simple Smile

# 232
Тонка, прегръщам те силно, въпреки че бях убедена, че ще бъде същото като при нас. Отдъхни си вече!

ЕлиТ, бъди здрава и щастлива, прекрасни емоции ти желая!

Връщам се на темата за наргилетата, защото признавам ми е дива Индия.  Много мои познати дори са купили на децата си, било безвредно

# 233
Тонка чаках, радвам се за Кати и не съм се съмнявала, че ще е друго мнението на доктора, ноо важно беше Тончето да се успокои.
Ели да е честита bouquet
А Жаки верно е машина, аз искам да лежа на дивана с форума и да слабея.Е, свалих 1 кило и сантиметри, ама преса нямам все още.

# 234
Бронежилетки вече трябва да се купуват, не наргилета...

# 235
  • постоянно
Какви са ползите от тези наргилета ? Книги  да им купуват да четат , не да пушат наргилета !

#Crazy

# 236
Не знам, но масово се ходи на наргиле.След часовете се събират и си правят партия за наргиле.
Аз лично съм изумена, че това се позволява на деца в обществени заведения.

# 237
  • постоянно
Не знам, но масово се ходи на наргиле.След часовете се събират и си правят партия за наргиле.
Аз лично съм изумена, че това се позволява на деца в обществени заведения.

Аз аз съм потресена .  Sick

# 238
Аааа стягайте се, само в началото е много гадно, после се свиква и си струва зора:) Сваляте си някаква любима музика и беж, който не може да тиха да ходи бързо, пак става, аз преди да затичам ходих 2 месеца. Но ако трябва да съм обективна, за две седмици тичане има по- добър резултат от този от двумесечното ходене, като километри все около десет се въртя. Сега краката и дупето се стегнаха, чак мускули виждам на бедрото:) За мързелани, много препоръчвам фитнес гривната, аз поне съм инат и докато не си навъртя нормата не се спирам:) За активно спортуващи не е нужна, но за такива с нужда от подтикване да:)
Значи, като видя да излита ракетата за изпълнени таргети много се кефя:)) правим състезания с мъжа ми и една приятелка с таква гривна, пращаме си предизвикателства, яко е:) Яд ме е на моят, стопи се направо! Изчисти всичко, само комплименти получва, при мен в пъти по- бавно, не е честно:) Яде много повече от мен! Е, аз не мога и  да го стигна де, той по 20 000 крачки прави...Шегуваме се, че на 49 е в по- добра форма, откакто се заемахме  преди 15 години:)

Пфффф, яко си заваля...

Това с нергилетата не го разбирам аз, разпусната работа...На 11 ФБ?! Срещи с непознати, ходене по блокове, пушене на нещо си, та това е много малко дете! Много модерни станаха родителите, много бързат с порастването децата. Аз съм за по- строгото възпитание, за сега дава резултат, тя Миа си е и кротка, не и изявявала желнаие за щуротии, ще видим с малката как ще се справя.

# 239
Аз съм си поголовен мързел. Без проблем правя 10 000крачки, но когато не съм в града.
Иначе от дома - на работа и обратно. И като се прибера се захвана с подреждане, чистене, готвене, децата да видя...и то станало време за лягане.

Повечето 11г. имат фейсбук...виждам го по приятелки и съученички на дъщеря ми.
Родителите станаха прекалено либерални, задоволяващи буквално капризи с цел детето да е като "другите" и да има всичко. Независимо дали му е необходимо или е просто прищявка.

Общи условия

Активация на акаунт