Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 151
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А моята от сега говори за скутери, за мотор.....
А как обича да пробва алкохол...не е истина. Та комбинацията хич не ми харесва.

Мари,  племенницата като стана на 18 каза, че вече не ѝ се искало чак толкова да пие алкохол. Не било интересно, като е позволено ooooh! Не, че преди това е препивала. Просто е пила по рождени дни и купони заедно с другите.
Виж за моторите не съм сигурна, че им минава меракът. Господ да ги опази от дебелите им глави Praynig

# 211
  • София
Момичета, сърдечно благодаря за стиснатите палци! Не камък, а планина ми падна от сърцето. Докторът беше страшна душичка, идваше ми да го нацелувам накрая. Каза, че шумът е толкова незначителен, че дори се чуди има ли го или не. Има и много лек пролапс на митралната клапа, който по никакъв начин не може да влоши качеството на живот и че ако не се търси специално това, никога нямало да бъде открито. В документа е написал, че детето е с грацилно телосложение, точно както Рая ми беше споменала, че е причина за такава диагноза. Сега ми е леко на душата и отиваме да се поглезим в някое заведение. Ще си направим и разходка. Следобяд ще си взема болничен от ЛЛ.
Хубав ден на всички, а аз довечера ще дрънна 2 бейлиса задължително.

# 212
Тони, казах ли ти! Ама 1: 1, само за грацилността забравих да спомена в предния си пост. Така е, като расте бурно висока и стройна госпожицата, радвам се, че се оказа незначителен проблемът Hug

# 213
  • sofia
Ровя из нета да си харесам съдомиялна, нов хладилник и нов климатик. Забавно е. Аз както нищо не разбирам от тоя вид техника, само зяпам като ориентир цени и тук-там някоя характеристика. Напипах един магазин за уреди с транспортни дефекти, то богат асортимент, то чудо.
Специално за хладилника го разгледай и на място. Външните габарити еднакви, обаче във вътрешните имаше доста разлики, освен разпределението. Дълбочината на камерата също е различна, при еднакви външни габарити.
То и за миялната важи същото.

# 214
Tонка, чаках те. Чудесни новини. Бейлисче може и по-рано от довечера, днес ти се полага.

# 215
  • ту тук, ту там
Много се радвам за Кати и Тонка! 😊

И за Ени! Джули, казах ли ти аз (намигване към това, което пишеш на Тонка в предния си пост, но то се е изгубила закачката като са публикували междувременно)?! Винаги съм била убедена, че всичко с нея ще е наред! ❤

Честит рожден ден на ЕлиТ! 🎉
Честит отминал рожден ден на Калина (едно от любимите ми форумски деца, запомнила съм я от първите ми форумни дни)! ❤
Закъсняла честитка и за Тарталета! Да си здрава, щастлива и безгрижна! 🍀

# 216
Тоня, хубави новини, радвам се! Целуния грацилната Кати от чичо и😘

Заваля, морето е черно. Все пак се наложи да стана и да оправям Жаки и да я водя, така и така излязох си напарвих и едночасовия крос, сега съм доволна и с чиста съвест мога да си хапвам през деня:)

За обяд имам пиле със сметана, зеленчуци и гъби. За вечеря ще правя спаначена запеканка. Изтичала съм си ориза, който ще изям, дума да не сте ми казали! 10 км! 10 етажа стълби, 60 минути в кардио, пулс над 150! Изгорени 800 калории. Направо ги убиваааам:) На Жаки новия хит, ужас! Гери Никол😱
Много ме мързи да спортувам, но любовта към храната е по- силна от мързела, та ме бута. Гадно е да тичам, но пък после се чувствам много удовлетворена, излезе ми пресата на корема, е иска малко вглеждане, но сепак😂💪🏽💪🏽💪🏽

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 10:34 от JACKLIN*

# 217
  • ту тук, ту там
Жаки, ти си машина! 😲👏👏👏

# 218
  • някъде ... тук ...
Някой ми се върти, че днес е рожденник, ама кой.... Да се покаже да си получи поздравите Simple Smile
Аз Simple Smile

Елени, благодаря Hug

Хубави новини, Тони. Заслужена е почерпката Simple Smile

# 219
  • Варна
Веси, благодаря за съвета! Непременно отивам и на място да гледам, особено хладилника. За миялната чак толкова не се вживявам, защото и без това пише като параметър, че събира далеч повече отколкото на мен ще ми се наложи да мия, но ще си имам все пак едно наум Simple Smile

Тонка, заслужила си си питието.

# 220
  • София
Ели, точно теб имах предвид! Да си жива и здрава и много щастлива!!

# 221
ЕлиТ, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! bouquet

# 222
Ели, да си жива и здрава, много късмет, любов и разбирателство у дома🎁🎉🎂🌹

Лошото на ранното ставане и на тиачнето обаче е, че много отварят апетитаааа! Сега как съм гладна. Ама ще стискам още малко:)

Някой гледа ли Великолепния век, който сега върви по БТВ, много ми го похвалиха, дали си струва да започвам?

# 223
  • постоянно
Добро утро момичета  Hug
Тони , радвам се , че новините са добри .

честит рожден ден Елит - много здраве и късмет !  bouquet

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 11:20 от her_76

# 224
Тони, чудесни новини!
ЕлиТ, честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт