Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 168
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 195
Спах много малко и много лошо, едва отлепих...Изкушавам  се много да се върна в леглото и да оставя Жаки и баща и да се оправят сами. Ама как този човек за 5 г не се научи даже и най- обикновено чоко да връзва?! Не можел, много му лесно Crossing Arms Веднъж за това лято я води сам...като я видях следобяд с какъв аутфит е лошо ми стана:)

# 196
  • Бургас
Добро утро! И аз съм в отбора на ранобудните и лошо спалите,предвид обстоятелствата....
Надявам се денят да е спокоен....ама на дали....

# 197
  • Ямбол
...
Някой ми се върти, че днес е рожденник, ама кой.... Да се покаже да си получи поздравите Simple Smile

Не съм аз. Зимата ме е раждала мама.

Най-накрая и тук да завали, че даже и хладно стана. Имам да ходя до училище и евентуално да пием кафе с колежка.

Карз, прочетох в другата тема. Съжалявам за неприятностите, които се случват при теб.

# 198
Добро утро!
Много сте писали вчера, аз нямах време да влизам, днес ще е същото Sad
И аз не спах добре, напоследък всъщност не спя добре. В ужасен работен цикъл сме и не може мозъкът ми да си почине нощем.

# 199
Добро утро и от мен!

# 200
  • Варна
Ровя из нета да си харесам съдомиялна, нов хладилник и нов климатик. Забавно е. Аз както нищо не разбирам от тоя вид техника, само зяпам като ориентир цени и тук-там някоя характеристика. Напипах един магазин за уреди с транспортни дефекти, то богат асортимент, то чудо.

# 201
  • на Мелмак
Добро утро!
Убийството не ми излиза от главата Sad

# 202
  • Бургас
. Ама как този човек за 5 г не се научи даже и най- обикновено чоко да връзва?!

Да бе, ще кажеш,че е мозъчна операция. И моят не може, затова им слага фибички Simple Smile

Джули, радвам се, че има добри новини за Ени!

Тинтина, вие нямаше ли да идвате да живеете в София или не съм разбрала правилно Thinking

# 203
Карц,дано нещата се наредят без проблеми ✊.
Много ми влияе пълнолунието на съня 😕.Преди 8 бях до магазина да купя това—онова,но на средата на покупките запецнах,гледах умно продавачката известно време,а накрая и двете започнахме да се смеем.Ама така е,като пазарувам преди да си изпия кафето.
Ще правя янтрините кюфтета 😁,харесаха се вкъщи.Варя и картофи,ама ще видим как ще са.

# 204
Тази сутрин не съм си чула алармата, или съм я чула и изключила пък нямам спомен.
Спала съм много дълбоко, хич и не съм разбрала че е имало пълнолуние.

Четох за убийството снощи...мислех да пиша в другата тема, но се отказах.

# 205
  • В Космоса
Не знам, аз съм много притеснена за това какво ще се случва с дъщеря ми. Като знам аз каква бях и как на късмет съм се разминавала с какви ли не неща... Поне с моя опит почти нищо не може да ми убегне, от сега я усещам госпожицата, когато се опитва да ме заблуди. Малко съм по-строга, отколкото ми се иска, но... ММ се заканва, че ще я счупи от СРС-та. Аз преди бях против, но взех да се замислям...

# 206
А моята от сега говори за скутери, за мотор.....
А как обича да пробва алкохол...не е истина. Та комбинацията хич не ми харесва.

# 207
Момичета, здравейте!

Нареждам се в новата тема, и аз недоспала.  Напоследък ми се събират максимум по 5-6 часа съм и съм като призрак.

Видях, че от фризера тече вода, някой знае ли какво се прави?! Да го размразявам ли? Много мразя да се занимавам с това ама няма начин..

Май ще ида до Созопол за една седмица, ако има някой по морето, да казва!!!

Ще се връщам да чета.

# 208
Моята още си е с детски акъл, макар да я влекат и простотии.
Гледам обаче съседчето, на 11г., с телефон по-голям от моя, с фейсбук...чати се с някакви момчета, изпращат се снимки. Границата е много тънка, родителите не обръщат внимание или го смятат за безобидно...нямат време за разговори, и накрая се стига и до подобни инциденти.

Вчера на РДто, от 6деца на 10г., 5 извадиха телефоните и по едно време се правеха само селфита, вместо да играят.
Моята просто няма такъв...и все повече си затвърждавам мнението, че това е родителско поощрение и прищявка, отколкото детска.

# 209
Да, размразявай. И виж сега на колко е нагласен, дали има и много лед вътре. Ако трябва после го намали леко.

Общи условия

Активация на акаунт