Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 909
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia
Яна, честита годишнина! Страхотна торта!
Сутринта ви изчетох набързо, ама трябваше да ставам и да се оправям.
Вкъщи се говори доста свободно на всякакви теми, касаещи сексуални отношения, но основния принос за това е на  мъжа ми. Някак си му идва отвътре таз тематика. Аз бях голямо дърво, ама се поочупих Smile

# 526
  • Sofia
И на мен ми направи впечатление,че Джена използва старинни думи и изрази.Вероятно днешните млади /не че тя е стара,имам предвид 20-25 годишните/  
Joy как ме разсмя,ама и първа младост не съм...втора,айде  Hug

# 527
  • някъде ... тук ...
Видях тортата.
Яна, изглежда страхотно! Сигурно и на вкус е такава. Отдава ти се и личи Simple Smile

Освен по бельо и то все по-рядко, по-гола не се разхождам из нас. Не ми е приятно по принцип, не само защото има деца и то големи момчета вече. Халатите са ми странни и нямаме вкъщи, освен тези, които са за къпане.

# 528
  • Sofia
Сетила съм се да питам:
1.Тонка, сдоби ли се с нов ТВ в спалнята и минаха ли "раните" на ТМ?  Laughing
2.Тарти, какво става с мигрената/синузит/главоболие?
Аз пък ще избирам топматрак  newsm78,че ме понаболява кръст/гръб. Tired

# 529
Добро утро!
говорите си за голотата в семейството, аз имам конфузна случка с един съсед, но поради обективни причини няма да я разкажа. Само ще спомена, че след нея рязко спря да ни звъни на вратата, за да прави забележка, че сме шумни Blush.
Вчера излизах с още 2 приятелки от ДГ чак. Тооолкова хубаво беше, припомняхме си весели случки, сълзи ни текоха от смях, обсъдихме съученици, за които някоя от нас няма информация. Беше прекрасно! Прибрах се, децата спяха, а аз от емоции и налегнала ме носталгия не успях да заспя мн време, па си отворих една бутилка бяло вино и си я изпих сама Shocked Rolling Eyes. Едва отлепих сутринта, баща ми ме подиграва, че съм станала "дърта магарица", а се напивам Crazy.
Обещахме си да се видим още един път преди да замина, дано да успеем да се стиковаме и да си изпълним обещанието.

# 530
  • София
Е-е-е ти,ако си втора,аз трябва към трета да клоня. Wink
В никакъв случай не съм целяла обида,дано не е прозвучало така. 
Почти съм сигурна,че си по-млада от мен.
Май бях прочела,че имаш дете,приблизително,колкото моето.Прецених,че не може да си на 20-25.
Но думите и изразите ти са на място.Както и да е!  Hug
Моето дете не ползва израза Иууу.По-скоро чувам "Yesss".
Тонка ти успокои ли се вече?Отпадна ли утрешния преглед?Докторът е бил категоричен,доколкото разбирам.

# 531
Гола не се разхождам, не го разбирам това размотаване гол и не ми е комфортно.
Но когато се преобличам не се крия, нито на някое от децата му прави впечатление.

Аз бутилка вино не мога да изпия, но който си пие по принцип, едва ли му е толкова много.

# 532
  • Варна
И аз не се размотавам гола, не ме кефи. Обичам вкъщи по домашни дрехи да си ходя зимата, а лятото с една тениска, която ми стига до средата на бедрото. Халатите са ми супер непривични.

# 533
  • Sofia
Джъст,шегувам се...38 ще чукна другата седмица (живот и здраве  Blush).Млада булка,'ем,че и 'убава  bowuu.
Бутилка вино сама да изпия,не съм се предизвиквала...ама колко му е.Вероятно ще ми се опре,но пък съм упорита. Има значение и за колко часа се пие и с какво  Peace.
Лято,кога ще заминавате пак?

# 534
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Блазе ти, Лято! Толкова е хубаво това, което разказваш. Ей това му е лошото, когато се преместваш да живееш в друг град - губиш най-свидните приятелства - тези от детството. На мен ми е останала само една приятелка във Варна, от 5-ти клас сме заедно, поддържаме връзка през всичките тези години. Тя се грижи за виличката до Албена. Виждаме се само през лятото или когато тя пътува за чужбина при дъщеря си и минава през София.

Относно междуметията, принос на телевизията, най-много ме дразни "оуч", даже не знам точно какво изразява. И когато вместо "ах" казват "уау", също много се дразня, даже ги поправям. "Упс" не ме дразни чак толкова, може би защото няма български еквивалент или аз не се сещам да има.

# 535
  • Варна
Абе, какво му става на тоя форум днес, зарежда по сто часа с голям зор... Не е от интернета, защото всичко друго си излиза веднага.

# 536
  • София
Джена,бях права!По-млада си от мен,пожеланията другата седмица! Peace

# 537
Сесили, там е въпросът, че ние, със съпруга ми, не сме пиячи, ни бира, ни вино ни блазни, за твърд алкохол - да не говоря. Затова са и опулените емотикони. Вино никога досега не ми се е услаждало.
Светалчо, с едната дружка сме "заедно" от преди да се родим, после майките ни са ни гледали заедно, после заедно в училище и продължаваме да си поддържаме приятелството. Аз съм ѝ клиент в нейния бизнес, тя подкрепя моето хоби. Навивах да родим заедно - аз второто, тя - първо и да ги гледаме, както са ни гледали майките ни, но тя не можеше да се откъсне от бизнеса си тогава.

# 538
  • sofia
Хай, да не е от браузъра. При мен си зарежда нормално (и вкъщи сутринта, и сега в работата).

Не знам защо, но на морето пием много бира (и не само), а вкъщи - не. Едни хора се стреснаха как с мъжа ми си изпихме 2 л. бира и то доста бързо. Та установила съм, че в някои моменти и ситуации много върви алкохола, в други - не чак толкова.

# 539

Но когато се преобличам не се крия, нито на някое от децата му прави впечатление.
Това визирах и аз.

Общи условия

Активация на акаунт